Ja ale nikde nehovorim ze tam ma zostat laurinec, tiez by som tam uvital nejakeho hraca, ale hraca co sa vyzna aj do takychto veci mozno ten Titel by bol dobry.IZZi-BA napísal:hej lenze ako tak vie kde treba investovat viac a kde menej a je pravda ze ekonomicky to mozno nevie ale laurinec nevie ani jedno
SFZ a cely slovensky futbal
-
Sagittarius
Guru
A on nie a nie odstúpiť.
Dnes ma zaujala na Malom Čepčíne (dedinka pre Turč. Tepliciach, išiel som okolo na korčuliach) práca s mládežou. Zo desať chlapcov bolo tréningu. Boli asi vo veku prípravky, možno mladší žiaci. A to je dosť na dedinu s cca. 250 obyvateľmi. Takže je asi pravda, že futbal vymiera skôr vo väčších mestách.
Dnes ma zaujala na Malom Čepčíne (dedinka pre Turč. Tepliciach, išiel som okolo na korčuliach) práca s mládežou. Zo desať chlapcov bolo tréningu. Boli asi vo veku prípravky, možno mladší žiaci. A to je dosť na dedinu s cca. 250 obyvateľmi. Takže je asi pravda, že futbal vymiera skôr vo väčších mestách.
-
Sagittarius
Guru
Ako všade (vo väčšine inštitúcií) na Slovensku nevedia odstúpiť ani, keď na nich tlačí celý štát...A štadión podľa nepostaví on sám (ak sa vôbec postaví) a po 2. mal už stáť dávno.IZZi-BA napísal:No postavy sa narodny stadion a uz bude zasa hrdina a to ktovie kedy bude stadion a on bude tam stale dalej jaj mam nervy
Podobne je to aj so Širokým v hokeji, ale tam to nie je až také vypuklé, lebo hokej nie je v až takom srabe ako futbal.
A napríklad svojho čase boli na Slovensku dve basketbalové asociácie.
3x 25 . a bude sa hrat bez bodov jak napr. v anglickuIZZi-BA napísal:ide v podstate o to ze zicke ligy sa nebudu hrat na body nebude tabulka malo by sa hrat 2*25min pricom by kazdy hrac mal hrat 25min mladsi dorast sa zrusi vznikne daka nova liga v ktorej bude 12 tymov nikdo nevypadne iba bude hrat o majstra a este dake neviem ale uvidime ci sa to chyti
nebude majster. bude sa hrat cisto preto aby mali hraci potrebne herne skusenosti na dalsiu karieru , na body bude hrat az dorast . tak je to aj v anglicku na body hra iba devetnastka .kali520 napísal:Nejak tomu nechapem ked sa bude hrat bez bodov tak podla coho sa zisti ze kto bude majster? Preco sa zrusil iba mladsi dorast?
No neviem ale mne sa to zda byt blbost. Zaviedol by som to do nejakej pripravky a mladsim ziakom ale potom uz normalne na body. Bude tam chybat motivacia po vitazstve, hraci v niektorich zapasoch nemusia dat do toho vsetko ked budu vediet ze o nic nejde. Oni sa musia naucit aj vyhravat a ziskat volu po vitazstve.
Inak som dost prekvapeny ze v anglicku takyto system funguje.
Inak som dost prekvapeny ze v anglicku takyto system funguje.