SFZ a cely slovensky futbal

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

IZZi-BA napísal:hej lenze ako tak vie kde treba investovat viac a kde menej a je pravda ze ekonomicky to mozno nevie ale laurinec nevie ani jedno
Ja ale nikde nehovorim ze tam ma zostat laurinec, tiez by som tam uvital nejakeho hraca, ale hraca co sa vyzna aj do takychto veci mozno ten Titel by bol dobry.
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

kali520 napísal:Ja ale nikde nehovorim ze tam ma zostat laurinec, tiez by som tam uvital nejakeho hraca, ale hraca co sa vyzna aj do takychto veci mozno ten Titel by bol dobry.
Aj ja si myslim ze by bol dobry Titel
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vyborny napad na zapase v Trnave.

zdroj: profutbal.sk
Prílohy
sfz.jpg
IZZi-BA
Star
Star

jj je to dost super co spravili len tam mali dat lavrincovu fotku
to by bolo lepsie
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

A on nie a nie odstúpiť. :smt071 :evil:

Dnes ma zaujala na Malom Čepčíne (dedinka pre Turč. Tepliciach, išiel som okolo na korčuliach) práca s mládežou. Zo desať chlapcov bolo tréningu. Boli asi vo veku prípravky, možno mladší žiaci. A to je dosť na dedinu s cca. 250 obyvateľmi. Takže je asi pravda, že futbal vymiera skôr vo väčších mestách.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

no tu v strede tie dedinky futbalom dost ziju.... a ja som sa na to tiez dost "namotal"..... len co som sa do jednej pristahoval, zacal som s futbalom..... a drzi ma to doteraz...... uz skoro 4 roky
IZZi-BA
Star
Star

No postavy sa narodny stadion a uz bude zasa hrdina a to ktovie kedy bude stadion a on bude tam stale dalej jaj mam nervy
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

IZZi-BA napísal:No postavy sa narodny stadion a uz bude zasa hrdina a to ktovie kedy bude stadion a on bude tam stale dalej jaj mam nervy
Ako všade (vo väčšine inštitúcií) na Slovensku nevedia odstúpiť ani, keď na nich tlačí celý štát...A štadión podľa nepostaví on sám (ak sa vôbec postaví) a po 2. mal už stáť dávno.

Podobne je to aj so Širokým v hokeji, ale tam to nie je až také vypuklé, lebo hokej nie je v až takom srabe ako futbal.

A napríklad svojho čase boli na Slovensku dve basketbalové asociácie.
IZZi-BA
Star
Star

poculi ste uz o tej zmene co chysataju spravit v mladeznickych ligach??
kali520
Darca
Darca

IZZi-BA napísal:poculi ste uz o tej zmene co chysataju spravit v mladeznickych ligach??
nie, o jaku zmenu ide?
IZZi-BA
Star
Star

ide v podstate o to ze zicke ligy sa nebudu hrat na body nebude tabulka malo by sa hrat 2*25min pricom by kazdy hrac mal hrat 25min mladsi dorast sa zrusi vznikne daka nova liga v ktorej bude 12 tymov nikdo nevypadne iba bude hrat o majstra a este dake neviem ale uvidime ci sa to chyti
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

IZZi-BA napísal:ide v podstate o to ze zicke ligy sa nebudu hrat na body nebude tabulka malo by sa hrat 2*25min pricom by kazdy hrac mal hrat 25min mladsi dorast sa zrusi vznikne daka nova liga v ktorej bude 12 tymov nikdo nevypadne iba bude hrat o majstra a este dake neviem ale uvidime ci sa to chyti
3x 25 . a bude sa hrat bez bodov jak napr. v anglicku
IZZi-BA
Star
Star

jj presne tak
kubodinho
Professional
Professional

IZZi-BA napísal:jj presne tak
podla mna dobry system. malo to prist skorej. aj to s prestupmi hracov sa mi paci , ze nebudu kluby pytat az tolko . ale pride to do platnosti az o 2 roky.
kali520
Darca
Darca

Nejak tomu nechapem ked sa bude hrat bez bodov tak podla coho sa zisti ze kto bude majster? Preco sa zrusil iba mladsi dorast?
kubodinho
Professional
Professional

kali520 napísal:Nejak tomu nechapem ked sa bude hrat bez bodov tak podla coho sa zisti ze kto bude majster? Preco sa zrusil iba mladsi dorast?
nebude majster. bude sa hrat cisto preto aby mali hraci potrebne herne skusenosti na dalsiu karieru , na body bude hrat az dorast . tak je to aj v anglicku na body hra iba devetnastka .
kali520
Darca
Darca

No neviem ale mne sa to zda byt blbost. Zaviedol by som to do nejakej pripravky a mladsim ziakom ale potom uz normalne na body. Bude tam chybat motivacia po vitazstve, hraci v niektorich zapasoch nemusia dat do toho vsetko ked budu vediet ze o nic nejde. Oni sa musia naucit aj vyhravat a ziskat volu po vitazstve.

Inak som dost prekvapeny ze v anglicku takyto system funguje.
IZZi-BA
Star
Star

a este ze Slovesnko spolu s Ceskom chchu usporidat EURO 2020 to uz co je mame problem mat normalny travnik na ligu nie to uz na EURO
kali520
Darca
Darca

Pocul som o tom by sme mali aspon historicky postup na sampionat :lol: , ale mozme len snivat.

Ako si povedal nemame travnik a ak by sa uz aj ten nejak dal dokopi tak nemame stadion, kde chu hrat v zlatych moravciach? No u nas by sa uz naozaj malo stymto futbalom zacat nieco robit.
IZZi-BA
Star
Star

mozno sa bude hrat v cesku a u nas budu iba ubytovany :lol:
Napísať odpoveď