UZ je k dispozicii Stargate Atlantis S03E01 WS DSR XviD-DIMENSION
a tiez Stargate Sg-1 S10E01 WS DSR XviD-DIMENSION
chcem sa opytat,budu na tieto releasy titulky?
canopus napísal:UZ je k dispozicii Stargate Atlantis S03E01 WS DSR XviD-DIMENSION
Bol to dobry serial, skoda, ze uz skoncil... Ale tesim sa na celovecerne filmy co sa chystaju vydat
Inak, celkom pekny koniec pre SG-1 - Ako spolu prezili cely zivot a potom sa na to pamätal len Tealc..
canopus napísal:UZ je k dispozicii Stargate Atlantis S03E01 WS DSR XviD-DIMENSION
SG-1 pozeram, som do toho dost ze fanatik . ked si pozrem viac casti za den, aj sa mi o tom sniva. ale totalne bludy... ( napr. ze teal´c s cartrovou sa vsadia, za kolko sekund mi zazvoni rano budik, alebo e teal´c nam ore na traktore zahradu )
zachvilu to dopozeram, a potom neviem co budem pozerat. mozno aj ten atlantis.
noldor napísal:SG-1 pozeram, som do toho dost ze fanatik . ked si pozrem viac casti za den, aj sa mi o tom sniva. ale totalne bludy... ( napr. ze teal´c s cartrovou sa vsadia, za kolko sekund mi zazvoni rano budik, alebo e teal´c nam ore na traktore zahradu )
zachvilu to dopozeram, a potom neviem co budem pozerat. mozno aj ten atlantis.
hej to ze si fanatik vydno podla avatara
ako SG-1 je uplne spicovy serialn, no atlantis.... nestoji to za vela podla mna
neviem ako vy ale atlantis je uplne poprdeli, mne sa to strasne lubi , dobry pribeh , proste je to dobre, a to som cidel uz vsetky, serie vratane casti co sa vysielali zo stvrtej serie a nemozem sa stazovat , odporuucam
trošku zaprašena téma ale hodim sem novinku, po skončení 5 serie Atlantisu, má prísť nový serial čiže niekedy od leta by mal byť uplne novy serial, a okolo novebra by mal byť záverečný film k SGA... podla mňa SGA je jeden z naj SCI-FI serialov aky je /myslim z tych real sci-fi/