Sherlock [seriál 2010-x ]
Re: Sherlock [seriál 2010-x ]
Bieda ten dabing, ten Sherlock by sa ešte s prižmúrenými očami aj okuliarmi ako tak dal, ale Watson je úplne mimo. Ale tak čakal niekto že to bude lepšie?
Minule davali king speech na stv,som sa az cudoval, ale vpohode dabing to malo. Ale to uz som OT.
Najhorsie na tych serialoch od BBC, ze herci hraju kade tade, a musime tolko cakat.
Najhorsie na tych serialoch od BBC, ze herci hraju kade tade, a musime tolko cakat.
Tak ten dabing bol otrasný, ale čakal som niečo ešte horšie. Za mňa ako-tak trafili hlas aspoň taxikárovi
. Ale nadabované fakt zle. Najviac mimo jednoznačne John.
-
mirak2
Hardcore addict
hlasy sa nedaju perfektne trafit... ja son original nevidel a nevidel som ani hobbita, takze nemam sajnu aky hlas ma martin freeman a nemam najmensi problem s ich hlasmi... super to je
mirak, lenze tam nejde len o hlasy (ktore su famozne, nezamenitelne, nieco ako jason statham...) ide tam o ten jazyk, anglictina (nie americka anglictina, znama z filmov!, ale prava anglictina) je prekrasny jazyk, staci ti pozriet trailer a uvidis a pochopis, preco sa tak hnevame 
-
mirak2
Hardcore addict
podobny serial - house md - som zacal pozerat na stv s dabingom a bol mi prijemnejsi hlas v slovencine ako originali... nic tragicke ani tuna, nie je to ako tbbt kde proste aj indicky pprizvuk robi polku vtipu
Presne, ako píše Chezter. Ja som si ten seriál pozrel niekoľkokrát len kvôli angličtine, ktorú je v podaní Cumberbatcha a Freemana (a nielen ich) radosť počúvať. Čistá angličtina bez akýchkoľvek akcentov. Navyše nejde len o to. Každý herec v tomto seriáli má perfektný osobitý prejav a tento náš dabing mi prišiel úplne chladný, bez emócií, dôraz bol na iných miestach ako pôvodne. Napriek tomuto som však rád, že STV konečne zaradila do svojho vysielanie niečo kvalitné, takže za toto, naopak, pochvala. Zaujímalo by ma, akú dosiahli včera sledovanosť.
Moc velku asi nie. Jednak malo kto ten serial pozna, prakticky to ani nereklamovali, na markize isiel Dallas, na jojke Kurier serial. Este aj skylink ukazoval, ze ma ist neco ine.
Ale zaujimalo by to aj mna.
Ale zaujimalo by to aj mna.
tu to je http://medialne.etrend.sk/televizia-spr ... menej.html ak niekto máte piano môžte sem hodiť ten článok. Jedine čo tam ja vidím, že Sherlock na STV neexceloval.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tu je článok http://www.anonmgur.com/up/5d53ae098efa ... e2627d.png
//autoeditácia príspevku (03 Jan 2013, 18:39)
Toto je ináč dôkazom, aký je ten náš národ...Tupá soap opera Dallas s takým podielom a Sherlock, ktorý je kriticky všade uznávaný a má skvelé hodnotenia, má cez 6 percent...
//autoeditácia príspevku (03 Jan 2013, 18:39)
Toto je ináč dôkazom, aký je ten náš národ...Tupá soap opera Dallas s takým podielom a Sherlock, ktorý je kriticky všade uznávaný a má skvelé hodnotenia, má cez 6 percent...
-
Bartimaeus
Novice
parádny seriál, naozaj. včera som dopozeral posledný diel. ked som videl, že to má len 6 častí, chcel som si to "odkladať" ale nakoniec som to nevydržal a pozrel som všetky za 4 dni
Spoiler
tieto moffartoviny sú si veľmi podobné... tie charaktery, najviac sa mi podobá Moriaty z Doktorovým bratom, ale aj Doktor samotný zo Sherlockom.
posledná časť famózna, ale zároveň by som sa chcel spýtať na váž názor ohľadom jednej veci, ktorej nie celkom rozumiem, a to je samovražda Moriatyho. mne to príde ako pekná blbosť, zabiť sa kôli pomste, naviac keď to neni nutné. a čo také vlastne Sherlock spravil Moriatymu, že sa zneho stal jeho úhlavný nepriateľ?
posledná časť famózna, ale zároveň by som sa chcel spýtať na váž názor ohľadom jednej veci, ktorej nie celkom rozumiem, a to je samovražda Moriatyho. mne to príde ako pekná blbosť, zabiť sa kôli pomste, naviac keď to neni nutné. a čo také vlastne Sherlock spravil Moriatymu, že sa zneho stal jeho úhlavný nepriateľ?
No ako som predpokladal, vyhral kurier. STV by to mala viac propagovat.
Ale tak hlavny problem u kvalitnych serialov je, ze vsetci ich uz videli a dochodcovia a ludia co pozeraju TV su skor na nieco ine.
Ale tak hlavny problem u kvalitnych serialov je, ze vsetci ich uz videli a dochodcovia a ludia co pozeraju TV su skor na nieco ine.
Dnes ide dalsi diel na STV 
No zmenil som nazor, dneska som kukal na STV, vsak co po roku si to pomaly ani nepamatam, a musim ich pochvalit, na dabing sa da zvyknut, ale prekvapili ma tie slovenske titulky, ako su v originale tie lietajuce pismena atd. tak pekne prelozene aj graficky, ziadny obycajny titulok.
STV dava v poslednom case dobre, stacilo by keby, kupovali veci od BBC a nemusia nic vyrabat.
STV dava v poslednom case dobre, stacilo by keby, kupovali veci od BBC a nemusia nic vyrabat.
-
Soviet
Darca
Tak tak..STVcka sla dost hore
Len nech to ludia zacnu pozerat, prajem im to.
Včera som si pozrela tretiu časť Sherlocka na stv1 a bola som zhrozená z toho, ako môže niekto tak parádny seriál s osobitým humorom zadupať do zeme otrasným dabingom. Dabing je proste hrozný, a to nehovorím len o absolútnom nevkuse pri vyberaní dabingových hercov, ale aj o preklade dialógov ako takých. Takmer všetky funny scény v slovenčine postrádajú iskru. Škoda, fakt som sa na tento seriál tešila, že si ho konečne vychutnám aj v slovenčine, ale hold som sa sekla. Myslím, že druhú sériu oželiem a pozriem si ju radšej v orináli, ktorý je mimochodom úžasný (Cumberbatch aj Freeman majú skvelé hlasy), alebo si počkám na český dabing 2. série, ktorý je minimálne o triedu vyššie.(Odporúčam českú verziu 1. série, je super).
Tak mne neprisiel tak hrozny, dalo sa nato zvyknut, oproti inym otrasnym dabingom. V originale som to videl, neda sa to porovnavat, ale tak neni to uplne najhorsie.
Tak som na Vaše odporúčania skúsil pozrieť niekoľko častí. Po 4. často z prvej série som to prestal pozerať. Pre mňa osobne nudný a nezáživný seriál. Ja vo všeobecnosti nemusím tieto Britské seriály.
-
Soviet
Darca
Vsak prva seria ma len 3 casti..Ktovie co si ty pozeral 
tak spravne ma 4 casti, akurat ze 1x00 a 1x01 je na 98% to iste