Zdravím dnes som narazil na túto stránku a majú tam pekné veci. Kupoval už niekto odtiaľ? Podľa FB to vyzerá byť dôveryhodné predsa len by nemali len tak 91 000 likov. Na druhej strane ako to je s veľkosťami? Písal som si s live chatom a tam mi povedali že ak chcem L (EU) musím objednať 3XL. Vraj lebo US sú 2x menšie ako EU. Tak je to tak?
EDIT- Teraz pozerám a skoro nikde nie je 3XL. Navyše podľa tej tabuľky čo tam majú by som nemal mať ani XS ..
Fakt to nechápem v tej tabuľke je US/EU .. ale pod tabuľkou že europske sú iné ako americké ..
Ďakujem za rady.
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2015, 21:54)
óóóukej tak som si to už aj chcel objednať ale napísalo mi že nemam v poriadku niečo s účtom tak som pozrel google a čo nevidím video a v tom videu komentáre a v komentároch iba to aká tam je nechutná kvalita čííže nič neobjednávam.
Tak ak by ste vedeli pomôcť s nejakým shopom (overeným a najlepšie slovenským) a majú tam podobný výber tak by som bol rád
Ak teda by na to niekto natrafil odporúčam nekupovať. Aj keď nemám skúsenosť ale google hovorí niečo iné ako to že je to kvalitné.