ShowDance ?! TV (joj)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

ShowDance ?! TV (joj)

Príspevok od používateľa R1k1nko »

sledujete to ..
ja som sa trocha na tu show tesil lebo ta uputavka nebola zla :)
aj banan v prvom kole zatancoval velmi dobre !.

ale ta ZUZA ( komentatorka ) a ta porota ( pipina .. )
omg to uplne kazia
Zuza ukecana az je to trapne .. ma tam narazky na tie 12 rocne deti
vsak este ich par krat pouraza tak kto tam posle smsky ?

Pipina v prvom kole len hucala a to bolo jej hodnotenie ...
a este ZUZA mala nejaky koment ze na internete sme vsetci sprosty ...a co ja viem co ... omg ta zena nieje v poriadku ...
viem na co mierila lebo bol jeden cas ked sa celi internet do nej obuval .. :)

no zhrniem to mne osobne sa tato SHOW nepaci ! velmi ! ..
nieje niekte peticia aby tam zuza nekomentovala ?! alebo to vidim len ja ze je trapna a tie jej reci .. ? to nikto iny nevidi ?:)

btw
aj na markzie LEST DANCE kto to sleduje ? ja to nechapem koho to moze bavit .. tieto komercne hluposti .. a TA MAZIKOVA .. ufff silna kava..
aj show dance je komercna hlupost ale uz to nema tri casti ako malo superstar / lest dance ... no a dufam ze dvojka ani nebude.. :)
btw2: ten TONY mojsej tam chce co ? je z dediny ( Ulany ) a traja porotcovia povedia ze zle on povie ze velmi dobre... cudujem sa ze to neprepnem a trpim to :P
Filipito
Darca
Darca

Re: ShowDance ?! TV (joj)

Príspevok od používateľa Filipito »

a čo že je z dediny ? keď nanich budeš mať takéto narážky tak to ani nepozeraj :smt006
mne sa to vcelka páčilo a porotu neriešim ...
Dahome
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dahome »

R1k1nko napísal:ten TONY mojsej tam chce co ? je z dediny ( Ulany ) a traja porotcovia povedia ze zle on povie ze velmi dobre... cudujem sa ze to neprepnem a trpim to :P
:lol: :lol: kto je prosím ťa TONY mojsej?
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Dahome napísal:
:lol: :lol: kto je prosím ťa TONY mojsej?
Tony MOjzes ?
a jj nazory na to mat budem ...
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

A čo že povie že je to velmi dobre a iny zle ? Ak sa nemýlim on je bývalý tanečník čo sa nedá povedať o herečkách čo sa do tanca rozumejú tak ako ja do profesionálneho vyšívania.

Zuza je trápna to som si všimol tiež je moderátorka nie komentátorka :wink: žiadna patícia určite nieje. A celkovo sa mi zdá tak že hľadáš všade chybu tak to radšej ani nekukaj
Dahome
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dahome »

R1k1nko napísal:Tony MOjzes ?
a jj nazory na to mat budem ...
asi Tony Moysés , že? :) A tak ako máš názor ty, má ho aj on, nie?
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

WTF? Ďalšia hlúposť vymývajúca ľudom mozgy a senilným dámam spríjemňujúca show...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

to je pravda zuza ukecana kačka a trapne vtipky . kukal som to a nič moc až na banana v prvom kole a kvoli nemu som kukal aj dneska a tešil som sa nanho nakoniec ho dali nakoniec a otrasne ved tam spravil otočku dva kopy a koniec ....porotu neriešim tony trapny ten čech tiež a pipinka najlepšia načo bude niečo hovoriť ked nevie o tanci nič povie že supeeeer a hotovo :D ale určite to ma viac do seba ako ta pič. lets dance

//autoeditácia príspevku (05 Apr 2010, 22:48)
to je pravda zuza ukecana kačka a trapne vtipky . kukal som to a nič moc až na banana v prvom kole a kvoli nemu som kukal aj dneska a tešil som sa nanho nakoniec ho dali nakoniec a otrasne ved tam spravil otočku dva kopy a koniec ....porotu neriešim tony trapny ten čech tiež a pipinka najlepšia načo bude niečo hovoriť ked nevie o tanci nič povie že supeeeer a hotovo :D ale určite to ma viac do seba ako ta pič. lets dance
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

ten TONY mojsej tam chce co ? je z dediny ( Ulany ) a traja porotcovia povedia ze zle on povie ze velmi dobre... cudujem sa ze to neprepnem a trpim to
ten Tony "Mojsej" co ho tu spominas predbehol v dobach Milionoveho tanca vsetko co slovenske televizie ponukali o milion rokov. JOJ ci kde to islo malo nejaku divnu talkshow, ktoru premenilo na zakulisie milionoveho tanca a jeho tam dosadili ako moderatora a dokonca aj ja ako velky anti-fanusik podobnych show musim priznat, ze z tej show spravil snad jedinu vec, ktora ma kedy v nejakej slovenskej televizii zaujala. Ma napadity humor a styl vedenia diskusie, ktory mozes inak vidiet len v zahranicnych televiziach a aj to velmi ojedinele. O telku som nezavadil uz slusnu radu rokov (4,5 mozno viac) ale uz len koli nemu by som sa na to pozrel
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

strasne lacne posobiaca show ... ten choreograf neviem kde nechal oci TOTALNE ONICOM
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Videl som asi polovicu prvej casti Show Dance a aj tejto novej serie Lets Dance. Ak by som to mal zhodnotit, tak Lets Dance je daleko na vyssej urovni, ako spracovanim, tancom, tak aj vsetkym ostatnym. Show Dance a moderovanie Fialovej bola trapnost, ktoru som radsej ani nemal pozerat, mozno je Fialova dobra ako herecka, ale ako moderatorka tam robila chaos a neplechu, nic viac, nema tam co hladat. Choreografia a celkovo tance, co ja viem, akysi hip-hop alebo ako by som to nazval, viacmenej mi to prislo vsetko na jedno kopyto a porota, tak to je uz uplna fracka. Lets Dance ma vyssiu uroven, ci tanecnikov (asi preto, ze je tam vo dvojici vzdy jeden profesional), moderatormi (aj ked Banasovu nemusim), porotou, studiom..., no proste celkovo je to zaujimavejsie a lepsie spracovane.

Avsak ani jeden z tychto programov nie je pre mna, radse budem na STV3 pozerat zaznam z olympiady alebo nieco ine...
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

Neuveritelna blbost, ktora nestala ani za to aby bola tato tema zalozena.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

za tu pipinu si daj facku, vola sa gabika dzurikova a je jedna z najlepsich nasich hereciek v sucasnosti (aj ked to bude asi tym ze nic lepsie tu nemame)
k veci: tieto peachoviny niekomu trhaju zily?
mjz
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mjz »

Prva cast sa celkom dala ale dalsiu som videl asi iba 5minut. Je to podla mna taka nudna show. Lets Dance je lepsie aj ked ani to velmi nepozeram.
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

keby mam porovnat Showdance a Letsdance tak asi vyhra Letsdance. Inak tiez nemusim tieto sutazne ralacie. Je to dost o nicom a ked sa inak neda tak si to pozriem hlavne koli slecnam, ktore tam tancuju. Pani Vitekova no.1. Zena ako sa patri :D
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Na Showdance môžem povedať len jedno, ale zato výstižné slovo. Pre mňa je to jednoducho "odpad". :)
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

Oboje show sú neskutočné pixoviny... asi je to spôsobené aj tým že nenávidím tanec a tancovanie, ale takého Jozefa Bednárika a jeho "vtipné" komentáre by som nechcel počúvať ani keby mi za to zaplatili.. proste úplný shit :evil:
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Thrash/Death napísal:Otakého Jozefa Bednárika a jeho "vtipné" komentáre by som nechcel počúvať ani keby mi za to zaplatili.. proste úplný shit :evil:
Má okolo krku šál, tak to sedlači dodáva punc smotánky, čo si ženy zavreté po večeroch doma radi pozrú :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Už prvá časť sa mi prestala páčiť akonáhle sa im tam začal kaziť obraz a po niekoľkých minútach skákajúceho obrazu tam drbli prominentov (smotánku? neviem nesledujem takéto) a následne to pustili znovu. Už vtedy si vravím "Oh my god, čo to má byť?". Imho pripravujú to značnú dobu a nakoniec sa im tam aj tak volačo dokašle. Neviem v čom bola chyba a či to bola ich chyba, ale prišlo mi to strašne amatérske (ako keď sme sa ako deti natáčali na kameru a potkol som sa o kábel a rozbil kameru). Zuzanu Fialovú snáď nemusím ani komentovať, veď to je hrozné, čo predvádza. Ako keby prvýkrát stála pred kamerou. Jednak Tonyho Moysesa nazve Mojsej a keď má trochu improvizovať, po skončení tanca kvázi v zákulisí, tak položí buď stupidnú otázku alebo nevie ako sa posadiť na stoličku. Potom zrejme aj réžia má dosť jej kvákania, tak radšej strihnú reklamu, ale aj keď už ide reklamná zvučka, tak ju ešte stále počuť ako keby jej zabudli povedať, kedy nasleduje reklama. Porota mi príde celkom v pohode, ale mohli by to brať trochu prísnejšie. Jedine Sajfa na mňa pôsobí normálne. Vie, čo má povedať, zbytočne nekecá a tým sa nestrápňuje.

Inak sa mi páči ako ukazujú tie úputavky, keď trénujú. Z každého tečie pot, váľajú sa po zemi od vyčerpania a keď majú tancovať, tak tri skoky dopredu, tri dozadu, jeden ťažší prvok, aby sa nepovedalo (viď Braňo Bystriansky, ktorému sa ten "premet" cez chrbát aj tak nepodaril), ale dokopy choreografia, ktorú by si zapamätal aj môj nebohý bígel Cézar. Jediný, ktorý sa mi páčil bol Peter Batthyány (či ako sa to píše) v prvom kole.

A ešte ma napadlo to publikum. V kuse tam akási skupinka vreští a piští vždy, keď sa niekto čo i len pohne. Mne to skôr pripadá ako keby zaplatili pár ľudom, aby tam vytvárali aspoň akú-takú atmosféru a aby tam nebolo tak mŕtvo.
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

Mateq napísal:Má okolo krku šál, tak to sedlači dodáva punc smotánky, čo si ženy zavreté po večeroch doma radi pozrú :D
:lol: pekne si to povedal :plus: sedlač sa isto rada zasmeje na tých jeho "ultravtipných" hláškach a ešte k tomu budú mať pocit akí sú kultúrni :D
Napísať odpoveď