Keby som mal zbrane tak by som sa obetoval, VTRHOL by som do národnej rady a všetkých vystrielal! Zalsúžia si skapať polomŕtvy! Bodaj by všetci dostali AIDS!
Som dobrovolne nezamestnany len na Slovensku, ale prijem mam v Amerike z umelecnej cinnosti (malovanie obrazov) z ktorych tam samozrejme platim kazdorocne dan. Na Slovensku som vsak poisteny, keby sa mi nahodou nieco stalo. Chvalabohu v USA zarabam dobre, takze ci ja zaplatim v SR 15 dolarov mesacne, alebo 30 ma az tak nerozhadze.
Tak nakoniec to od septembra nie je povodne navrhovanych 910 Sk ale 575 Sk. No ale hlavne ze sa nam nas chvalabohu dobre zarabajuci Les zase raz pochvalil
MS FRANKY napísal:Keby som mal zbrane tak by som sa obetoval, VTRHOL by som do národnej rady a všetkých vystrielal! Zalsúžia si skapať polomŕtvy! Bodaj by všetci dostali AIDS!
MS FRANKY napísal:Keby som mal zbrane tak by som sa obetoval, VTRHOL by som do národnej rady a všetkých vystrielal! Zalsúžia si skapať polomŕtvy! Bodaj by všetci dostali AIDS!
no tak s tymto nesuhlasim. toto nie je risenie. zabit nie je vobec hrdinsky cin.
Hrdinske by bolo keby si tam prišiel a diskutoval by si s nimi.
Moment, 13000 Sk mesacne, alebo 13000 Sk za mesiace september - december? Ak ide o druhy pripad, tak je to dost krute... ved to pohodlne zarobi student na obycajnej brigade 45/hod, keby robil len 4 hodiny denne, 5 dni v tyzdni. Pekne maso
Tomasito napísal:Moment, 13000 Sk mesacne, alebo 13000 Sk za mesiace september - december? Ak ide o druhy pripad, tak je to dost krute... ved to pohodlne zarobi student na obycajnej brigade 45/hod, keby robil len 4 hodiny denne, 5 dni v tyzdni. Pekne maso
za 4 mesiace sa to mysli .. dost krute, podla mna tym ziskaju z pohladu celych prijmov zanedbatelnu ciastku a sprotivia si tym dost ludi
quasimoto napísal:za 4 mesiace sa to mysli .. dost krute, podla mna tym ziskaju z pohladu celych prijmov zanedbatelnu ciastku a sprotivia si tym dost ludi
Tiez si myslim, ze je to nesystemove opatrenie, ktore si vyzeru najma socialne slabsi a samozrejme ti poctivejsi studenti