pryja napísal:Ja som skusila a chapem. Nahanat dalsich ludi, ktori budu registrovani podomnou a dufat, ze ti moji ludia si zozenu kopu dalsich ludi a ti zase dalsich a hlavne si bude kazdy objednavat..............................................................ale nie, to nie je pyramida.

Alebo sa da nejakym inym sposobom vysplhat z toho najnizsieho miesta a zbohatnut, hmm?
S tymi vyrobkami uspejes skor vo vyspelejsich krajinach, kde podporuju biohospodarstvo. Tam organicke vyrobky nakupuju s radostou a tie ceny su pre nich tiez prijatelnejsie.
amway funguje veľmi dobre už 50 rokou.od r.1959 aj na Ukrajine a už nás poriadne predbehli v sponzorovaní, každý mesiac sú tam nový diamanti. Ak je toto vyspelá krajina? Na slovensku je len jeden diamant aj to len preto lebo sponzoruje aj v Maďarsku. Len mi Slováci sme trošku nedôverčivý, niektorý ľudia sú už unavený s kupovania šmejdou a nedajú sa ovplyvniť reklamou.Funguje to aj v Číne, Turecku, Slovínsku, Chorvátsku... A hlavne aj u našich susedou Česku. Ak niekto chce tak sa to dá aj na SK poznám takých ľudí.Lepšie je podporovať ľudí ako sme my, ako majiteľov obchodov a ich manželky.
Čo sa tíka cien sú lacné, majú väčiu hodnotu nie cenu.
Napr saponát na riad ak si registrovaný stoji 175,94sk/5,84EUr 1liter ale je to koncentrát, (dostaneš k tomu 0,5l fľašu na riedenie) riedenie je 1ku 8 takže z jedného litra urobíš 18 0,5l fliaš takže 0,5l saponátu máš za 9,77sk za takú cenu to v obchode nekúpiš ani tesco pur. A čo je hlavné neobsahuje fosfáty ktoré spôsobujú rakovinu žalúdka. Umyte doma tanier s Jarom potom z tamponom zoberte vzorku z tanier a dajte to na rozbor nájdu vám tam fosfáty, aj keď bol tanier opláchnutí ,ja som to urobil (pracujem ako chemik v Duslo Šaľa) až po trinástich umytiach zmizli.
Nechcem robiť reklamu ale tak to je.
A to nehovorím o pracích práškoch (80% prášku je Krieda15%mydlo 5%enzýmy, preto váži 9kg v obchode,vašu práčku poškodzuje množstvo kriedy,tvrda voda minimálne lebo krieda zmekčuje vodu.Tej kriedy tam netreba toľko,ľutujem tie babky keď to vláčia,mne dovezú domou a je to len tri kila a výdrži dlhšie, ako 9kilá)
Je to ako z "čínskymi" obchodmi každý pozerá najprv na cenu a nie na úžitkovú hodnotu.