Sietovy marketing, Amway a podobne...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

saifone napísal: PROSTE NESERTE SA DO NAŠHO PIEŠOČKU AK TO ROBITE ZO ZAVISTI TAK TO JE DOSť TRAPNE! VY STE SA ROZHODLI ROBIť ZO SEBA OTROKOV V ZAMESTNANI,AK SA VAM TO NEPAČI TAK BY STE STIM NIEČO SPRAVILI ALE ASI ZATIAL STE MLADY A SPROTY A NEVIETE ANI čO JE ŽIVOT ŠAK AJ NAVAS DOJDE POTOM VAS REALITA RIADNE VYFACKA A PRETYCH KTORI SA TAK ROZHODLI ZOBRAŤ ŽIVOT DO VLASTNICH RUK! PRAJEM LEN USPECHY!!! KIYOSAKI RULEZ!!!
P.S :toto bol moj posledny prispevok nemienim totiž reagovať na arogatne otrokarske nazory !
To chce kvapky na nervy, nohy do tepla a trochu si prejst gramatiku :)
PS: nikto ti nazavidi, nikto ta tu mozno nepozna, rob si v zivote co chces a co ta bavi a nech sa ti dari. To myslim uprimne. HOWK.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

"otrokarske nazory" :lol:

brainwash!!
tak len pre tvoju informaciu, existuje doost vela ludi v mojom okoli ktori sa pokusili "vziat to do vlastnych ruk" a teraz su radi ze su v zamestnani a maju klud. Nie je kazdy zamestnavatel otrokar (ako si asi ty) - len aby sa nezabudlo.

No a ked uz sa tu o tom tak pekne rozpravame, tak vedz, ze otrok si tu ty so svojou naviazanostou na amway. Zivnostensky list z teba nerobi podnikatela.
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa T3RM1X »

No ale aspon po case nebude musiet kazde rane vstavat do roboty a nemusi sa bat ze ho vyhodia a pride o vsetko...
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

T3RM1X napísal:No ale aspon po case nebude musiet kazde rane vstavat do roboty a nemusi sa bat ze ho vyhodia a pride o vsetko...
zato mat zivnost, kde rucim celym svojim majetkom je podla teba vyhodna :?:
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Na amway sa stratiť neda...
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

...ale ani zisk nie je isty
a stale si mi neodpovedal na moju otazku
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Myslim ze na amway zivnost nepotrebujes...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

(hlavne) saifone:
Je celkom zaujímavé, ako si ty a tebe podobní vykrývajú komplex menejcennosti opakovaním mojej milovanej frázy "ty si zamestnanec, ty si otrok, ved pracuj na niekoho iného" atď. Takých ako ty som sa istého času napočúval do zbláznenia. Neviem presne názov tej firmy, šlo o poisťovanie, úvery, dôchodkový pilier, sporenia, bohviečo ešte. 22 roční fagani si pokúpili na leasing autíčka, vraj kvôli "biznisu" a hrali sa na gerojov...Fungovalo to istý čas, tí, ktorí boli na najvyšších stupienkoch pyramídy, zarobili slušne, ostatní sú už dlhšiu dobu celkom na dne (viem to z istého dôvodu, ktorý sa týkal aj mňa). Takže tak.
Tvojím oháňaním sa bazénom iba potvrdzuješ svoje malomeštiactvo...Nikdy v živote si k niečomu takému prístup nemal, vždy si závidel a teraz si si dal za pár fukov vyryť dieru do zeme a už sa tu vychvaľuješ, ajajáááj, všetci sa z toho hádam pokakáme. Koho odtiaľto poznáš? Čo ak je napríklad pre mňa bazén úplne bežnou vecou a ty si pre mňa trápny šašo, ktorý sa prvý krát v živote dostal k väčšiemu obnosu peňazí a už vyskakuje?
Otroci? Akosi pričasto generalizuješ, už som raz podotkol na to, že tu nikoho nepoznáš. Rád by som Ťa upozornil, že drvivá väčšina členov tohto fóra sú študenti. Ľudia, ktorí si (poväčšine) vážia vzdelanie a vďaka nemu sa raz dokážu vypracovať na miesta viac rešpektované, ako tvoja poskokárska robota.
My sme mladí a sprostí a nevieme čo je život. No LOL. Podľa úrovne tvojho vyjadrovania si maximálne šiestak na základnej škole. A áno - čuduj sa svete, viem aj písať, otrok nie som, peňazí mám dosť a tie tvoje (a podobné) primitívne, povýšenecké a hlavne naivné názory mi dokážu celkom slušne vypiť krv. Takže vedz, že na tomto fóre sa nájdu aj starší užívatelia, ktorí si nedajú vŕtať tretiu dierku do nosa. Napríklad ja.
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

saifone napísal:hehe počuj potreboval by som vyčisťiť bazen a ty si asi dobry zamestnanec nemaš zaujem dobre zaplatim haha XDD
PROSTE NESERTE SA DO NAŠHO PIEŠOČKU AK TO ROBITE ZO ZAVISTI TAK TO JE DOSť TRAPNE! VY STE SA ROZHODLI ROBIť ZO SEBA OTROKOV V ZAMESTNANI,AK SA VAM TO NEPAČI TAK BY STE STIM NIEČO SPRAVILI ALE ASI ZATIAL STE MLADY A SPROTY A NEVIETE ANI čO JE ŽIVOT ŠAK AJ NAVAS DOJDE POTOM VAS REALITA RIADNE VYFACKA A PRETYCH KTORI SA TAK ROZHODLI ZOBRAŤ ŽIVOT DO VLASTNICH RUK! PRAJEM LEN USPECHY!!! KIYOSAKI RULEZ!!!
P.S :toto bol moj posledny prispevok nemienim totiž reagovať na arogatne otrokarske nazory !
toto mas s tych amwayackych prednasok(neboj, bol som na jednej), sam by si to nevyplodil...ano kiosaki ma v niecom pravdu, ale hlavne ze sam ma neviem ake vysoke skoly a sam tvrdi ze najlepsie byt aj zamestnanec aj podnikatel
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

preboha nebudem vysvetlovať podnikanie niekomu kto si mysli že mam prejdenu školu som inteligent,školstvo nevie nič!! učia tam teoretci čo nikdy nič nedosiahli školstvo ta pripravuje do zamestnania nie do podnikania!!! a dava ti len akademicke vzdelanie a nie finančne vzdelanie!!!pokila nevieš nekecaj a staraj sa o svoje problemi určite ich maš dosť ako zamestnanec
chlapce :) ty si este cural do pieskoviska, ked Slovnaft vypisal verejny prislub na vykup akcii a ja som ich ako kkt 24/7 skupoval u mojho fotra vo firme (o.c.p). A aj za vela vlastnych penazi som ich skupoval a tam som zarobil svoje prve velke prachy. Vies, ja si na rozdiel od teba mozem povedat, ze v 28mich mozem ist na dochodok, lebo tie roky uz mam a mam aj stabilne prijmy (uroky + zamestanecky plat) A vies preco som zamestnany? Lebo robim to co ma bavi a este mi za to platia veeelmi dobre. A vies preco som bol na skole? Lebo nikdy nie je na skodu mat aj teoreticky zaklad. A uz prestan citat Kyosakiho: Chudy tata, bohaty tata, ocividne ti to udrelo na mozog a ocividne si tej knihe neporozumel
stefstef
Novice
Novice

AMWAY

Príspevok od používateľa stefstef »

AMWAY IS THE BEST IN FREE ENTERPRISE

POZRITE NA YOU TUBE VIDEO:

Respected People Respect Amway!

SPOLOCNOST AMWAY DOSIAHLA V ROKU2007 OBRAT 7MILIARD DOLAROU, S TOHO 55% 4MILIARDY BOLI VYPLATENE NA ODMENY DITRIBUTOROM

VSETCI SME SLOBODNY A JA RESPEKTUJEM KAZDEHO SLOBODNE ROZHODNUTIE AKYM SPOSOBOM SI CHCE ZARABAT PENIAZE.

SOM ZAMESTNANEC PRACUJEM A POPRI TOM PONUKAM LUDOM MOZNOST AKO SI ZVYSIT PRIJEM.
CO SA TIKA TICH NAKUPOV ZA 5000SK MESACNE, JE TO LEN PRIKLAD, NIKTO NIEJE POVINY NAKUPOVAT, NIEKTO KUPI ZA 0SK NIEKTO ZA2500SK...
CO SA TIKA TICH CIEN ZA TYCH 15 ROKOU CO JE OTVORENY TRH NA SLOVENSKU SA CENY ANI RAZ NEZVYSILI, TERAZ PO PRECHODE NA EURO DOKONCA CENI KLESLI V PRIEMERE O 20% A SU TO VSETKO KONCENTRATY (NACO PREVAZAT VODU KED JEJ MA KAZDY DOMA NA RIEDENIE DOST)

KTO CHCE VEDIET VIAC POZRI:
http://www.dreamlife.cz/osobni-rozvoj/p ... tml?id=603

http://www.dreamlife.cz/svet-uspesnych/ ... ml?id=1030

PRIPADNE OTAZKY NA: [email protected]
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Mozno by sa zislo prestat trocha podnikat a zacat si cvicit rodny jazyk :).
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Kto amway neskusi nepochopi. Neni to ziadna pyramida moze zbohatnut kazdy aj ked sa zaregistruje na uplne najnizsom mieste...
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

T3RM1X napísal:Kto amway neskusi nepochopi. Neni to ziadna pyramida moze zbohatnut kazdy aj ked sa zaregistruje na uplne najnizsom mieste...
Ja som skusila a chapem. Nahanat dalsich ludi, ktori budu registrovani podomnou a dufat, ze ti moji ludia si zozenu kopu dalsich ludi a ti zase dalsich a hlavne si bude kazdy objednavat..............................................................ale nie, to nie je pyramida. :roll: Alebo sa da nejakym inym sposobom vysplhat z toho najnizsieho miesta a zbohatnut, hmm?
S tymi vyrobkami uspejes skor vo vyspelejsich krajinach, kde podporuju biohospodarstvo. Tam organicke vyrobky nakupuju s radostou a tie ceny su pre nich tiez prijatelnejsie.
stefstef
Novice
Novice

Príspevok od používateľa stefstef »

pryja napísal:Ja som skusila a chapem. Nahanat dalsich ludi, ktori budu registrovani podomnou a dufat, ze ti moji ludia si zozenu kopu dalsich ludi a ti zase dalsich a hlavne si bude kazdy objednavat..............................................................ale nie, to nie je pyramida. :roll: Alebo sa da nejakym inym sposobom vysplhat z toho najnizsieho miesta a zbohatnut, hmm?
S tymi vyrobkami uspejes skor vo vyspelejsich krajinach, kde podporuju biohospodarstvo. Tam organicke vyrobky nakupuju s radostou a tie ceny su pre nich tiez prijatelnejsie.
amway funguje veľmi dobre už 50 rokou.od r.1959 aj na Ukrajine a už nás poriadne predbehli v sponzorovaní, každý mesiac sú tam nový diamanti. Ak je toto vyspelá krajina? Na slovensku je len jeden diamant aj to len preto lebo sponzoruje aj v Maďarsku. Len mi Slováci sme trošku nedôverčivý, niektorý ľudia sú už unavený s kupovania šmejdou a nedajú sa ovplyvniť reklamou.Funguje to aj v Číne, Turecku, Slovínsku, Chorvátsku... A hlavne aj u našich susedou Česku. Ak niekto chce tak sa to dá aj na SK poznám takých ľudí.Lepšie je podporovať ľudí ako sme my, ako majiteľov obchodov a ich manželky.
Čo sa tíka cien sú lacné, majú väčiu hodnotu nie cenu.
Napr saponát na riad ak si registrovaný stoji 175,94sk/5,84EUr 1liter ale je to koncentrát, (dostaneš k tomu 0,5l fľašu na riedenie) riedenie je 1ku 8 takže z jedného litra urobíš 18 0,5l fliaš takže 0,5l saponátu máš za 9,77sk za takú cenu to v obchode nekúpiš ani tesco pur. A čo je hlavné neobsahuje fosfáty ktoré spôsobujú rakovinu žalúdka. Umyte doma tanier s Jarom potom z tamponom zoberte vzorku z tanier a dajte to na rozbor nájdu vám tam fosfáty, aj keď bol tanier opláchnutí ,ja som to urobil (pracujem ako chemik v Duslo Šaľa) až po trinástich umytiach zmizli.
Nechcem robiť reklamu ale tak to je.
A to nehovorím o pracích práškoch (80% prášku je Krieda15%mydlo 5%enzýmy, preto váži 9kg v obchode,vašu práčku poškodzuje množstvo kriedy,tvrda voda minimálne lebo krieda zmekčuje vodu.Tej kriedy tam netreba toľko,ľutujem tie babky keď to vláčia,mne dovezú domou a je to len tri kila a výdrži dlhšie, ako 9kilá)

Je to ako z "čínskymi" obchodmi každý pozerá najprv na cenu a nie na úžitkovú hodnotu.
fiatak
Novice
Novice

sietovy marketing

Príspevok od používateľa fiatak »

Sietovy marketing je vyborna prilezitost, ako si privyrobit pri svojom zamestnani, len bohuzial strasne zalezi na systeme vyplacania. System 3,6,9,12,15,18,21 je ten najhorsi marketingovy system vyplacania. Ja som distributor spolocnosti, kde vyplacanie zacina od 20 do 43 percent. Body za obrat sa zbieraju a nenuluju ako je to napr. v Amway alebo Energy alebo LR International. Som distributorom vo firme ktora je na svete 14 rokov a dosahuje omnoho vacsie obraty ako v spominanom amway napriklad. Aby clovek v Amway zacal zarabat peniaze je na to treba strasne vela rokov driny, aj to je mala pravdepodobnost ze sa niekam vysplha. System 3-6-9-12-15-18-21 je fakt velmi zly system. Takze to je moj nazor :wink:
mirca
Novice
Novice

sietovy marketing

Príspevok od používateľa mirca »

sieťový marketing je dnes najviac sa rozvýjajuci, ale bohužial aj najmenej pochopený štýl podnikania. úspech v ňom môžu dosiahnuť iba ľudia čestní, s túžbou byť nezávislý. ty sám si povieš príjem, aký chceš mať mesačne,sám si určíš ľudí, s ktorými si budeš sieť budovať. áno, budovať sieť, čo znamená, napájať spotrebiteľov priamo na výrobcu, ako dobre viete, spotrebitelia sme my všetci, lebo každý si musí umyť zuby.alebo sme štrbavý:) Maloobchod, predaj produktov, je fajn a často zaujímavý aj ziskom, ale obchodná sieť vám zabezpečí budúcnosť,nezávislosť, finančnú aj osobnú. Ale ako sa hovorí, sto ľudí, sto chutí, a aj keď je seriózna spoločnosť, nemusí byť seriózny človek a ten môže ľudí iba zneužívať kvôli zisku, a presne týto ľudia robia zlé meno spoločnostiam sieťového marketingu. Na tých ale záleží tiež a treba pozerať na priority firmy, s ktorou začnete spolupracovať pri budovaní vlastného obchodu. Nepozerajte len na zisk, ktorý je možný dosiahnuť, ale aj na to, čo firma robí pre ŽP, či robí charitu, ako sa snaží riešiť globálne problémy...
biznis7
Novice
Novice

Re: Sietovy marketing, Amway a podobne...

Príspevok od používateľa biznis7 »

Uplne tu suhlasím s ludmi-kt.maju pozitivny nazor na tento obchod a aj na vyrobky-nie su vobec drahe-to len tito slovaci su hlupi a žgrlaví !!! Zacnite uz rozmyslat trochu inak a prestat sa porovnavat s inymi narodmi ! Kazdy sa aj tak vyhovara len na co chce a co mu vyhovuje... dost hlupe :( :?

//autoeditácia príspevku (02 Mar 2010, 11:48)
mas 1000% pravdu- I love this biznis :)

//autoeditácia príspevku (02 Mar 2010, 11:49)
žijeme vo v penažnom systeme všetko sa tu toči okolo zisku!,podnikani funguje na systeme Franchize ak chcem zarobiť prachy najprv niekomu musim pomocť zarobiť prachy potom zarobim ja!ak tim cenam opakujem:ano cena je možno večšia na začiatku ale produkty su koncentraty! mne vidižia tie produkty 4x dlchšie ako tebe z obchodu a tim padum ty kupuješ drachšie a ja lacnejšie a ešte mi do dovezu aj domou,samozrejme že tam ssu aj luxusne produkty ,tim padom tam možu nakupovať všetky vrtsty ludi

Myslim ze mas 1000%pravdu-uplne suuhlaíím :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ty co snupes? Dve "pozitivne" hodnotenia hodne Fanatika z Andelu Svetla ...
A este sam seba 2x potvrdis aku mas neuveritelnu pravdu ... Skoncili ti lieky na Schyzu?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

vcera sa bol na ich brain-wachingu. prednasajuci (novozelandsky Poliak) rozpraval stylom, ze jeden by mu aj uveril a kazdu jeho vetu pisal tu na fotum :)
mne prislo divne hlavne to, ze ak sa chem mat ja (egoisticka svina) dobre, na co su mi dalsi ludia? ved ked najdem stroj na penize tak ho neukazem dalsim x ludom a nebudem o nom ani hovorit. teda cista pyramida.
ak by sm nechal zlomit kvoli kamoske, ktora ma tam vytiahla tak by som z toho nemal nic, o.i. preto lebo nemam jehovisticku povahu... ach skoda 10€...
//btw, ked plechovica krajanych paradajok v amway stoji 17,86€ a z tesca si ich donesiem za 90c tak kto okrada koho? :D
Napísať odpoveď