snazit sa nieco naznacit chlapovi je ako napisat slepemu odkaz - chlapom sa nenaznacuje, chlapom sa hovori priamosunflower napísal:poradí mi niekto ako mu naznačiť, aby mi dal viac času a nešiel na to rýchlo??
signály, že mu nejde len o sex, ale chce vážny vzťah
-
javatar
Hardcore addict
Re: signály, že mu nejde len o sex, ale chce vážny vzťah
Ako to prebieha dalej prosim ta? Rada by som vedela ako to postupuje. Dakujem za dalsie novinky.
Neviem či sa to sem hodí, ale bola debata raz v mojej parte... Proste kámoška sa tak nezáväzne individuálne popýtala všetkých chalanov a báb, že po akej dobe si predstavujú prvý sex vo vzťahu (všeobecne medzi nami prevláda názor, že vzťahy čo začínajú sexom za veľa nestoja).
Odpovede mužov: ochotní čakať 2 týždne, maximálne mesiac
Ženy: minimálne 3 mesiace
Zas máloktorá to vydrží 3 mesiace, ale celkom pekne to ukazuje myslenie oboch pohlaví.
Odpovede mužov: ochotní čakať 2 týždne, maximálne mesiac
Ženy: minimálne 3 mesiace
Zas máloktorá to vydrží 3 mesiace, ale celkom pekne to ukazuje myslenie oboch pohlaví.
Alebo sa zeny v partii hanbili pred ostatnymi, aby nevyzerali a aby ich neoznacili za k...y.
-
Peter_Retep
VIP
povazovat za pravdu co povie zena je bullshit....inak sa spravaju v spolocnosti a inak ked ste sami dvaja...na margo k begbeemu 
Nechcem byť veľmi OT,ale koľko ste cca ochotní čakať, keď viete, že to bude jej prvý krát?
Ak im za to stojime, tak si pockaju.Dnes ale uz tazko bude cakat rok alebo polroka, doba a trend je iny, vek stale klesa a aj cas sa skracuje. Ak ta ma skutocne rad tak tych par mesiacov to zvladne.
Pár (doslova), sa dá.
Skoda, ze cas bezi a my sa nic nedozvedame.Rada by som sa dozvedela ako to postupuje.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
asi je zaneprazdnena lebo planuju svadbu 
Begbee, ale to záleží aj od veku a od toho, ako často sú spolu 
no bola som s ním vonku, zaviedol ma k nemu domov a predstavil mi jeho mamu, trošku divné mi to prišlo na prvom stretku a jeho mama ešte k tomu povedala, musíš byť pre neho výnimočná, lebo si prvé dievča do doviedol domov, mám pocit, že sa do mňa zalúbil, ale ja ho zatiaľ berem ako kamaráta..
tak tá návšteva domu by nejak nevadila. ide skôr o to, či cítiš z jeho strany snáď nejaký nátlak a myslíš, že ide na teba zhurta či ako. a ak ti niečo vadí, veď mu povedz (tuším si spomínala, že chceš, aby sa tak neponáhľal, tak mu to musíš povedať.nikto nevie čítať myšlienky
)
Dost nezmyselne na prvom rande ta zavolat domov a zoznamovat s mamou.Aky vztah k nemu citis?
Nechapem to jeho zoznamovanie. Co ti chcel ukazat dom a ohurit ta luxusom alebo co?
Nechapem to jeho zoznamovanie. Co ti chcel ukazat dom a ohurit ta luxusom alebo co?
ja len cumim petka89, ty pises pre novy cas alebo podobny srackovy bulvar? "aky vztah k nemu citis" ... musis mat nudny zivot ked ta toto tak berie
sunflower:Tak aspon vies,ze sa za teba nehanbi a uz hned vies,ako na teba posobila mati...
O nic nejde,pohoda.
Ale zda sa mi,ze hoch nema moc skusenosti.Bojim sa,ze sa popali.
O nic nejde,pohoda.
Ale zda sa mi,ze hoch nema moc skusenosti.Bojim sa,ze sa popali.
no stretli sme sa cez víkend ráno a on, že ide si niečo odniesť domov a keď sme prišli k nemu domov, tak jeho mama nás už čakala s obedom..proste veľmi divne to na mňa pôsobilo, no ja k nemu necítim nič silné..v pohode chalan, ale láska to určite nie je, mám pocit, že z jeho strany to je silné a teraz neviem čo mám robiť, či to úplne ukončiť, pretože ja ho nechcem nechávať v nádeji..to je tak, žena potrebuje väčšinou viac času na zalúbenie sa ako chlap
Áno presne,ženy chcú čas a potom vypisujú emácke záležitosti ako im chýba a pod.
potom už si možu len trieskať hlavu o stenu...
prečo? ja sa nemôžem premáhať, ak nič necítim, tak necítim..chlap sa väčšinou zamiluje do výzoru ženy, žena musí chlapa spoznať, aby sa zalúbilaMerco_ napísal:Áno presne,ženy chcú čas a potom vypisujú emácke záležitosti ako im chýba a pod.potom už si možu len trieskať hlavu o stenu...
sunflower:Ak necitis ani nejake extra sympatie,ani motyle....tak nema cenu cosi take dalej riesit a hned mu treba povedat priamo,co je vo veci.Uvidis,ako sa ti ulavi