Prišiel som zažiadat o pomoc ohladne internetového pripojenia, moja situácia je takáto:
Pred 1,5 rokom som po celoročnom úsilí konečne získal "superrýchly" bezdrôtový internet od firmy T-Mobile. Rýchlosť bola okolo 20 KB/S ale vtedy som bo šťastný že mám aspoň to. bohužial majú dátové obmedzenie na 10GB mesačne. Platím nehorázne sumy (1200 sk mesačne) a rýchlosť internetu už celé mesiace nestúpla nad 30KB/S. Na net chodím väčšinou po večeroch, pretože servrery T-Mobile vtedy niesú tak pretažené. Najviac ma ale štve, že pripojenie mi vypadáva každých pár hodín. Niekedy sú to aj celodené výpadky. Teraz je dosť často nemožné aby som sa na internet vôbec pripojil.
Medzitým, teda už celý polrok mi cca každý mesiac vyvolávajú luidia zo spoločnosti T-com a snažia sa mi vnútiť ich internet. Vždy som ich povedal, že internet máme. že síce nefunguje tak často ako som potreboval. Už som ich prosil aby ma s tým neobťažovali ale oni pokrtačovaloi ďalej.
Mal som toho plné zuby a išiel som do pobočky T-com, kde som zažiadal aby mi zaviedli internetové pripojenie. Veľmi milá pani pre styk z verejnosťou za prepážkou mi s radosťou vyhovela. Tak som podpísal zmluvu s tým ,že ludia s t-comu overia, či je možné aby mi pripojenie zaviedli. Spokojný som odišiel domov ale naštval som sa znova keď mi prišiel e-mail v ktorom bolo napísané, že internetové pripojenie nemohlo byť zavedené z technických príčin. Bohužiaľ žiadne technické príčiny neboli uvedené. Krv v žilách mi začala vrieŤ ale až vtedy, keď mi zavolali tie K##VY z T-comu A PÝTALI SA MA, ČI NECHEM ZAVIESŤ INTERNETOVÉ PRIPOJENIE. Z kludom som povedal, že sme oň zažiadali ale nevyhoveli nám. Hned nato som napísal e-mail spoločnosti T-com kde som žiadal o určenie príčin kvoli ktorým nieje možné zaviesť u mna internetové pipojenie... už týžden a žiadna odpoveď.
Toto je dôvod, prečo sa vás chcem spýtať, ako by sa to dalo vyriešiť alebo aspoň od koho by som mohol zohnať stabilné internetové pripojenie bez dátového obmedzenia.