Silent Hill

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa aaliyah »

podla mna to bol strasny film, aj co sa tyka deja aj efektov...vobec som sa nebala, skor mi to pripadalo cele trapne...hru sice nepoznam, ale samotny film ma velmi sklamal...
piskota224
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piskota224 »

akoze tento film no...pozeram pozeram...a pointa dost dlho unikala..thaze nic moc..su aj lepsie...=)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Videla som a celkom sa mi to pacilo, az na to, ze sme si museli navzajom vysvetlovat o co tam vlastne ide. Bolo to dost komplikovane a pomotane a ten koniec..to som fakt nechapala, preco volali, ze uz idu domov, sedeli na sedacke a on ich nevidel...boli mrtve, ostali v tom meste?
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

bolek napísal:Videla som a celkom sa mi to pacilo, az na to, ze sme si museli navzajom vysvetlovat o co tam vlastne ide. Bolo to dost komplikovane a pomotane a ten koniec..to som fakt nechapala, preco volali, ze uz idu domov, sedeli na sedacke a on ich nevidel...boli mrtve, ostali v tom meste?
Pokial som pochopil spravne, tak baby sa vracali domov v inom case=par rokov dozadu, ked este Silent Hill horel... Ale mozno mi to nejaky herny fanusik vyvrati :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Hru som sice hral No film nebol horor. Oproti hre (bavime sa o Silent Hill 1) to bola rozpravka ale ako film sa mi to celkom pacilo. Ja som to pochopil tak ze vsetky tri dievciny: Maminka, dievcatko a mlada slecna od policie zomreli pri tej nehode (resp. pri tych nehodach). Proste ta zenska behala uz ako mrtvola po mrtvej dedine a jej muz behal ako zivi po dedine ktora bola uz raz taka od kedy sa tam ta nehoda ci co. Moj nazor :wink:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ako bolo v dialogu vo filme vravene je ze iba to male dievča dokaze odvorit branu/cestu do toho sveta ..... preto sa tam aj dostali ...... a zvrtlo sa to podla mna tam ked to zle ja maleho dievčatka(diabol) bol v kostole a vravel tomu dievčatku nech zavre oči no ona pokial sa dobre pametam tak otvorila jedno oko preto ostali v podstate v tej duchovnej sfere uvezneny......a preto ich jejich manzel nevidel...
Napísať odpoveď