Silent Hill
-
piskota224
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Pokial som pochopil spravne, tak baby sa vracali domov v inom case=par rokov dozadu, ked este Silent Hill horel... Ale mozno mi to nejaky herny fanusik vyvratibolek napísal:Videla som a celkom sa mi to pacilo, az na to, ze sme si museli navzajom vysvetlovat o co tam vlastne ide. Bolo to dost komplikovane a pomotane a ten koniec..to som fakt nechapala, preco volali, ze uz idu domov, sedeli na sedacke a on ich nevidel...boli mrtve, ostali v tom meste?
-
lekoklatik
VIP
Hru som sice hral No film nebol horor. Oproti hre (bavime sa o Silent Hill 1) to bola rozpravka ale ako film sa mi to celkom pacilo. Ja som to pochopil tak ze vsetky tri dievciny: Maminka, dievcatko a mlada slecna od policie zomreli pri tej nehode (resp. pri tych nehodach). Proste ta zenska behala uz ako mrtvola po mrtvej dedine a jej muz behal ako zivi po dedine ktora bola uz raz taka od kedy sa tam ta nehoda ci co. Moj nazor 
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako bolo v dialogu vo filme vravene je ze iba to male dievča dokaze odvorit branu/cestu do toho sveta ..... preto sa tam aj dostali ...... a zvrtlo sa to podla mna tam ked to zle ja maleho dievčatka(diabol) bol v kostole a vravel tomu dievčatku nech zavre oči no ona pokial sa dobre pametam tak otvorila jedno oko preto ostali v podstate v tej duchovnej sfere uvezneny......a preto ich jejich manzel nevidel...