Zdravim,
Potreboval by som vytlacit silikon, problem je ze pistol do miesta nezmestim, potreboval by som asi nadstavec do tvaru L 5x5 cm... Rozmyslal som o pouziti slamky z dzusa, abo nieco take...
Nejake napady? Dakujem
silikonova pistol
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: silikonova pistol
Tá hrubšia slamka asi aj hej.
Pokiaľ nejde o estetickú stránku veci, tak by som si naberal na nejakú ohnutú paličku alebo drôtik a napatlal to tam po troškách.
Pokiaľ nejde o estetickú stránku veci, tak by som si naberal na nejakú ohnutú paličku alebo drôtik a napatlal to tam po troškách.
-
hrban
Addict
neviem o aké miesto ide, ale ak sa tam dokážeš dostať rukou, prečo to nenanášaš rovno prstami ? ak si dobre namažeš ruky napr mydlom/jarom, tak krásne natiahneš silikón prstami.
no je to taka skara, medzi oblozenim zarubne a stenou, dvere su pri stene, ale ta skara je medzi drevom a stenou, potreboval by som tam daky pipis, aby to sadlo aj dnu, nie len ako prst dam.
-
guess.whoo
Redeemer
skus sa spytat doma ci nemate tu vec cim sa robia ozdoby na torty. byva to take latkove a hroty tam byvaju celkom tenke. vytlacil by si tam trochu z tuby a vtlacil to do spary
-
hrban
Addict
ešte môžeš skúsiť nahriať ten rovný nadstavec čo sa dáva ku každej tube a skúsiť spraviť oblúk, počkať kým zachladne a možno to bude držať tvar, ale musiš robiť fakt oblúk, ak to zalomíš, tak cez to silikón nepretlačíš, tá slamka nebude dobrý nápad, silikón je hustý, to cez slamku nedostaneš a silikón bude všade len nie na druhom konci slamky.