Prosim vas vedel by mi niekto poradit co mam urobit ... uz dobre 2 mesiace mi nejde pustit notebook .. ked ho zapnem a nacitava mi windows skoci mi tam modra obrazovka a tam je napisane --- TECHNICKE INFORMACE : ***STOP*: 0x00000050 (0xF0707358, 0x00000000, 0x805E06C9, 0x00000000 ). To mi tam napise a uz mi ho len restartne furt ... mozte mi ho nejak pomoct ??
silne ty dakujem a ako asi to mam spravit ?? na inom fore mi radili aby som obnovil system y dna ked mi este siel ale to tez nepomohlo ani kontrola RAM-ky ani nic newem boaaa
no tak ked neches preinstalovat cely Win tak ho skus opravit ked ti nabootoje instalacne CD tak ho daj opravit,popripade skus este zapnut Win v nudzovom rezime
toto je diskustne forum a nie warez,a ak ti ide v nudzovom rezime tak ho teda skus obnovit,ak to pomoze a ak nepomoze tak asi len bud oprava alebo reinstal
ak maš notebook s OEM licenciou (ano to je ta nalepka dolu zospodu booku ) tak si zozen len hocijaky WIN od kamošov teda nie hocijaky ale taky aky je uvedeny na tej nalepke...
ak win nezozenies tak smer najbliší obchod s vypočtovou technikou...
ak maš tu licenciu zaplatiš od 500 do 1000 Sk za inštalciu new WIN
ak nemaš licenciu a tak ti daju multilicenčny kluč či dačo take neviem presne a bude ta inštalacia stať od 1000 do 2000 ,-
samozrejme v oboch pripadoch by ti mali zazalohovať veci ktore chceš aby sa nezmazali na požiadanie