SILVESTER - kam sa chystáte?
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
SILVESTER - kam sa chystáte?
dajte nejaké tipy, viem že chaty je už neskoro zháňať, ale možno má niekto dobrý nápad aj bez toho aby niekam chodil, ešte uvažujem o nejakom penzióne pre 2 osoby, najlepšie asi niekde kde je sneh
-
lekoklatik
VIP
Re: SILVESTER - kam sa chystáte?
http://www.hojko.com/silvester-t148856. ... =silvester
ja budem tento rok pravdepodobne sedieť doma, prípadne sa pôjdem pozrieť do klubu, pripiť si a šupky domov.
Tento rok nič veľké, chcel som ísť do Ostravy, ale mám niečo na práci.
Ani sa nechystám ožrať ako prasa, nejak ma to poslednou dobou neláka.
ja budem tento rok pravdepodobne sedieť doma, prípadne sa pôjdem pozrieť do klubu, pripiť si a šupky domov.
Tento rok nič veľké, chcel som ísť do Ostravy, ale mám niečo na práci.
Ani sa nechystám ožrať ako prasa, nejak ma to poslednou dobou neláka.
Ja som sa už pred mesiacom sľúbil na jednu uslavu 200 km ďaleko a teraz pred Silvestrom teda vôbec nemám náladu niekam chodiť. Lenže vyhovoriť sa mi z už toho nepodarí, keďže som sa z podobnej situácie vykrúcaním vyvliekol minulý rok. 
Ja ostavam doma, koli psovi. Kedze tento rok nejak nebol cas na trening s petardami. A potom po novom roku ku znamim
-
pryja
Darca
do mesta 
-
spojka13
Darca
asi doma, a pred polnocou skočim do mesta... niekam k dunaju alebo tam kde to bude žit
-
uplink
VIP
Dúfam že mi po 10tich rokoch konečne výjde môj plán...doma a spať 
uplink.. presne taký istý plán mám aj ja.. mal by som byť sám doma, takže ma nebude nikto rušiť.. ale asi si ešte dám štuplíky do uší! 
A ráno o 8h budem svieži ako rybička.. a obvolám všetkých známych a zaželám im všetko dobré v novom roku... som zvedavý, koľkí mi dvihnú.. hehehe!
//alebo ak bude jasno, vybehnem niekde na kopec a skúsim pofotiť vysvietené KE...
A ráno o 8h budem svieži ako rybička.. a obvolám všetkých známych a zaželám im všetko dobré v novom roku... som zvedavý, koľkí mi dvihnú.. hehehe!
//alebo ak bude jasno, vybehnem niekde na kopec a skúsim pofotiť vysvietené KE...
na chatu so spoluziakmi zo strednej. neda sa povedat, ze sa tesim, ale je to lepsia alternativa ako ostat doma, kde ma ide rozhodit od nudy uz teraz.
plan so spanim/citanim by mi urcite nevysiel, lebo mieste pubertalne deti, aj ked su asi lne 4, budu zase hadzat pyrotrechniku od skoreho poobedia a psiska z toho budu mat "neskutocnu rodost"
plan so spanim/citanim by mi urcite nevysiel, lebo mieste pubertalne deti, aj ked su asi lne 4, budu zase hadzat pyrotrechniku od skoreho poobedia a psiska z toho budu mat "neskutocnu rodost"
-
Mek
Addict
Ako kazdy rok budem doma. O polnoci si pripijeme na lepsi novy rok, potom sa popozerame na ohnostroj za cudzie prachy a potom hajde do postele 
-
seth82
Darca
Chystám sa študovať, buď doma, alebo v knižnici (otvorená je chvalabohu 24/7)...tak ako dnes, tak ako pred Vianocami, tak ako počas Vianoc a tak to pôjde až do 19. januára bez prestávky.
-
Old Dirty Bastard
Guru
budem spať a keď ma o polnoci zobudí ohňostroj, tak asi zbehnem na pc a kuknem nejaký seriál.
-
redliner
King
Ostanem doma,iba pred polnocou skočím ku priateľke,pustím nejaké tie petardy,pripijem si a pôjdem spať
-
Peter_Retep
VIP
chata na pieninach....akurat ze odchadzam na nu z BA cize kvalitnych par hodin v aute stravim 
do mesta
fotiť v klube...
Klasika u kamoša na byte s partiou.
Budem sa laskat s fyzikou..
pôvodný plán bol ísť na chatu na Sliač, ale dnes doobeda som bola nútená to zrušiť ... dôvod je moja bakalárka..ozval sa mi docent, že po novom roku ma očakáva... no supeeeer 
doma budem pekne s rodičmi, po 6.rokoch... a potom po polnoci si zaprajeme na ulici so susedmi, dačo vypijeme a môžem ísť spať....
a ani ma to nejako extra nesere že budem doma..asi som na to stará 
doma budem pekne s rodičmi, po 6.rokoch... a potom po polnoci si zaprajeme na ulici so susedmi, dačo vypijeme a môžem ísť spať....
-
Suffel
Guru
ku kamaratovi na dom.. ale este neviem ci urcite pojdem kedze ma zacalo boliet hrdlo a so soplom to tiez nevypada najlepsie
.. tak bud tam alebo doma spat, uvidime..