Meh a čo tak to trochu viac špecifikovať? Chceš chatu na Slovensku? V zahraničí? Na Mesiaci? Zimbabwe? Cenový strop? Čo preferuješ - lyžovačku, relax, aquapark...Ja len preto, lebo pokiaľ toto nešpecifikuješ, tak sa tu dočkáš najprv zo 20 príspevkov s podobnými otázkami...
V tej cene pre dve osoby sa da najst toho vela ale zalezi na tom co pozadujete.Niekomu vyhovuje chatka v horach, ktora ma malu kuchynu, krb, televizor so stalitom a cely den tam mozes len tak prelezat.Inym vyhovuje nieco rusne a volia lyziarske strediska - napriklad Donovaly. Zaujimavou volbou by mohla byt aj Vieden, hotelik niekde v meste,silvestrovske menu, ohnostroj.
Mate to dost tazke si vybrat a v tomto pokrocilom datume mozu byt tie zaujimave a cenovo dostupne moznosti uz davno rezervovane. Juzne Cechy su tiez pekne. Zaujimavou volbou by bol aj wellness hotel niekde blizko, najlepsie vsak v okoli Tatier - dobre jedlo,sauna, bazen,masaz, lyze,bezky alebo len tak prechadzka, poharik vina. Hotel Permon v Tatrach (Podbanske) ponuka taketo wellness pobyty, Grand Hotel v Jasnej, Wellness Hotel Chopok,Tri Studnicky (Studnicky budu uz zarucene obsadene). Pozriet sa tiez mozete aj po Alpach v Rakusku, oblasti ako Kitzbuhel, Kaprun alebo Dachstein nie su az tak daleko od Bratislavy, ponukaju velke mnozstvo ubytovania,atrakcii a podobne.Mozete sa rozhodnut pre malicky hotel abo penzion v style rakuskych horskych dediniek kde na kazdom balkone vidiet v lete kvety, drevom obkladana jedalen, sauna, bezkovanie.
Moznosti je skutocne vela len v cene do 250 eur bude problem s cestou, pretoze ak chcete ist dalej tak tretinu z toho miniete len na cestovne. Vela hotelov a inych ubytovacich zariadeni vsak mava silvestrovske priplatky a tie mozu byt az 100 percent z ceny ubytovania. Viem ze skoro vsetko je viac ako 100km od Bratislavy, v tej blizkosti by som skusil Vieden, Budapest, Sturovo, Patince alebo sa pozrel po Morave.
Dajte vediet ci uz mate nieco vybrate alebo vyberate.
Sakra, škoda že som nenapísal skôr , moja babka má penzión v dedinke Častá , ktorá sa nachádza pod úpätím Malých Karpát , asi 40 km od Bratislavy . Vyspí sa tam asi 10 osôb
Vedel by som vybaviť aj zľavu , tu je link http://www.limba.com/sk/ubytovanie_slov ... a/1913.htm