SimCity 5
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: SimCity 5
Nie, vobec to nie je hlupa otazka, kedze mam doma napr. NHL a FIFA franchise na PS3 niekolko rokov dozadu kazdu sezonu a niektore uz sa hrat online nedaju prave kvoli tomu, ze servery su offline.
Predpokladam, ze pri SimCity si to nebudu moct dovolit, lebo ten nevychadza kazdu sezonu (jedine, ze by sa nieco zmenilo).
Predpokladam, ze pri SimCity si to nebudu moct dovolit, lebo ten nevychadza kazdu sezonu (jedine, ze by sa nieco zmenilo).
a co ake su dojmy z hry ?
-
Bad.boy
Medium Professional
s momentalnym stavom serverov asi taketo...
viete ako sa da zmenit jazyk na cz ked to mam v anglictine ?
Hra rano a okolo obeda sla vpohode, ale ako prisiel podvecer tak neni sanca sa pripojit na tie prve EU servery , tj EU West 1/2. Vtipne na tom vsetkom je ze ked sa aj dostanete na povedzme EU West 3/4 tak tam svoju ulozenu hru nemate , pretoze hry su ulozene priamo na serveroch kde ste zacali hrat tak bacha aby ste nahodou nestratili svoj save 
Co sa tyka ingame pocitov : stretol som sa s bugnutymi texturami budov, strasne zle je tam vyrieseny system s vodou ( proste vam dojde podzemna voda a ste v prdeli... udajne by sa mala doplnit pocas dazda, ale s tym som sa este nestretol ) , sanitky / policajti / hasici nemaju vobec prednost v doprave ( WTF ? ) tzn ze ked mate niekde zapchu tak sa tam zaseknu...
Co sa tyka ingame pocitov : stretol som sa s bugnutymi texturami budov, strasne zle je tam vyrieseny system s vodou ( proste vam dojde podzemna voda a ste v prdeli... udajne by sa mala doplnit pocas dazda, ale s tym som sa este nestretol ) , sanitky / policajti / hasici nemaju vobec prednost v doprave ( WTF ? ) tzn ze ked mate niekde zapchu tak sa tam zaseknu...
-
p4ra
Redeemer
Tak uz mam nieco odohrate v dennych aj vecernych hodinach a musim povedat, ze je to super. Nemam ziadne problemy. Ani sa pripojit, ani s hrou ako takou. Ide plynule a je to velka zabava. Hram na East 3.
mal by som zaujem o tuto hru kto by sa jej chcel zbavit mi pls napiste vymenim za Battlefield 3 alebo Guild Wars 2 mmorpg bez mesacnich poplatkov
napiste mi nick do pm, kto hrajete kde aky server, region, nech sa mozem k niekomu napojit..
-
p4ra
Redeemer
Tak zacal uz niekto hrat? Tu je moje mesto. Ma momentalne 75.000 obyvatelov a je zamerane na gambling a tazbu rudy. Ak by sa niekto chcel pridat, tak hram na East 3. Region sa vola Slovakia.
pekne ti to ide, ja som hral cez noc, mam tam okolo 130 tisic ludi, ale take mrakodrapy nemam a idem uz krachnut 
-
TommyHot
Addict
Este stale je to tak chu****, ze kazda budova musi byt hned pri ceste? Mam pocit, ze toto obmedzenie bolo prave v Sim City...
to je najvacsi region/mesto, ake tam moze byt? ak hej, tak je strasne male...
jj, stale to musi byt pri ceste
Vyzera to fajn, asi pojdem do toho kym je semester 
Ja by som mal cesty bez pravého uhla a s čo najmenej križovatkami 
Este tam maju co fixovat. Ak nebudes robit stvorce, skolabuje doprava
-
94jakub
Guru wannabe
p4ra: To je najväčšie mesto aké môžeš mať?
Rozmýšľal som nad touto hrou, no čo raz viac ma presviedča, že to za to nestojí. Zas taký fanúšik staviteľstva nie som.
Rozmýšľal som nad touto hrou, no čo raz viac ma presviedča, že to za to nestojí. Zas taký fanúšik staviteľstva nie som.
-
TommyHot
Addict
Ved si pockaj na nejaky lacny key z cjs-cdkeys.com alebo podobnych webov
tiez pozeram, ze 30-40 eciek by som za nu nedal, ale za nejakych 15 by som ju kupil...
-
p4ra
Redeemer
Ano, toto je velkost jedneho mesta. Ale podla mna to az take male nie je. Sice, ked to porovnas so starsimi, tak ano, ale toto je podstatne komplexnejsie. Su rozne sposoby, ako na cesty, atd. - mne to vyhovuje takto v spojeni s autobusmi, elektrickami.
Podla mna je hra super. Urcite je co este vylepsovat, ale bavim sa pri nej velmi.
Podla mna je hra super. Urcite je co este vylepsovat, ale bavim sa pri nej velmi.