Simpsonovci ma uz neberu, casom to clovek opozera a tie vtipy su uz ne jedno kopyto, navyse mnohokrat velmi predvidatelne. Futurama je svojim sposobom specificka, ale je vidiet, ze to pise ten isty clovek. Dnes davam hlas Futurame, taky "vychytanejsi" humor, a navyse ako "sci-fi" ma viac priestoru pre totalne nerealne veci.
jukel napísal:Ja som Futuramu ešte nevidel tak neviem posudiť ... je to už aj nadabované ??? Pls dajte mi nejaký názov dobrej epizódy a napište aj ktora je to seria
predabovana nieje. dobra epizoda? zacal by som od S01E01 )
jukel napísal:Hej ale ak to nieje nadabovane tak mi je to naprd
Su k tomu titulky a velmi kvalitne. Vela serialov nestoji nadabovanych ani za prd, pretoze vela vtipov sa prelozit neda - su zalozene prave na americkom jazyku.
t0m4s3 napísal:Su k tomu titulky a velmi kvalitne. Vela serialov nestoji nadabovanych ani za prd, pretoze vela vtipov sa prelozit neda - su zalozene prave na americkom jazyku.
presne tak..aj ked treba uznat, ze dabing na simpsonovcoch je mimoriadne kvalitny..ale aj tak original je original-spomeniem len cast s Australiou tusim a Homerovu hlasku ked studuje globus: Ha ha! Look at this country! ? U R Gay!? Ha ha! jas som jednoznacne za simpsonovcov vsetky serialy typu family guy, futurama(aj ked je to matt groening)pre mna nie su a nikdy nebudu tym co su simpsonovci
simpsonovcov som kedysi ignoroval, potom neskor v 2001 som objavil futuramu, som na nu namotany dodnes (hoci novy film sa mi nepozdava) a nakoniec sa mi aj sipsoni zapacili...ale pre mna vzdy zostane futurama lepsia...
Simpsonovci a potom Futurama, futurama je dobra ale obcas ma velmi specificky humor, ked som ludom obcas pustil futuramu tak sa usmiali a tot vse, u simpsnov sa smiali viac...
futuramu som este nevidel...ale simpsonovci ma strasne bavia a ako to uz byva pri filmoch ze prvy diel byva najlepsi tak predpokladam ze aj s tymto to bude podobne aj ked ani futurama nemusi byt zla...simpsonovci su proste klasika