singleplayer alebo multiplayer?

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

single alebo multiplayer?

singleplayer
6
29%
multiplayer
15
71%

Celkom hlasov: 21

kaboo
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

singleplayer alebo multiplayer?

Príspevok od používateľa kaboo »

ako hovori nazov, ktory typ hier preferujete?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Podla mna porovnavas neporovnatelne. Su hry, ktore maju svoj pribeh, karieru, dej..., cize v nich vitazi singleplayer, vid. napriklad hry ako Mafia, tycoonovky, adventurky alebo RPG. Na druhej strane su to hry, ktore maju singleplayer nudny, dokonca niekedy az nehratelny, vid. napriklad Battlefield, Counter-Strike, World of Warcraft atd...

Ku kazdej hre sedi nieco ine, aj ked strategie ci niektore akcne maju kvalitne obe veci (Call of Duty, Warcraft, C&C...). Niekoho bavi to, niekoho to druhe, niekoho zase vsetko. Myslim, ze dost zbytocna anketa, ktora aj tak nepoda realny vysledok.

Ja preferujem hry, ktore ma bavia, cize v pripade zavodov ci akcnych hier je to singleplayer, ale aj multiplayer. V ankete zahlasovat nedokazem, pretoze hravam single aj multi, zalezi od hry, prepracovanosti MP a nalady.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Suhlasim s hojkom, ako si povedal je to neporovnatelne ale...

Vela ludi si mysli, ze singleplayer je bezducha hovadina. Vo vacsine pripadov to tak moze byt, ale velke sandboxove svety [ako napr. GTA] maju vygenerovanych dost nahodnych situacii, cize obcas sa ti niekto hodi pod kolesa atd. :D
Druhym pripadom su napr. obrovske RPG ako hry Elders Scrolls... To su uplne paradicky, tam je uplne volitelny hracov postup hrou a nevie si tu hru predstavit multiplayer.

Ale treba to zvazit aj z druhej srany, napr. taky Battlefield 2 si neviem predstavit hrat singleplayer. To nema absolutne ziaden pribeh a je urcena cisto na multiplayerove bitky o Blizky vychod.

Posledny typ je taky mix, ako napr. Call of Duty. Vyborny [zial detailne naskriptovany] singleplayer a nezabudnutelny multiplayer, ktory chyti hraca na velmi dlhu dobu, navyse je zaujimavy tym ze ziskavas rozne vymozenosti, perky, zbrane a pod.

Celkovo aby som to zhrnul si myslim, ze porovnavat MP a SP ako celok sa neda, preto to robit nebudem. Mam pozitok z oboch.

Tot vsio.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

záleží od nálady. Doslova. Občas sa chcem zahrať s viacerými, občas si chcem sám robiť čo sa mi zachce. Mohli by ste do ankety doplniť "ako kedy" :-P
kaboo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kaboo »

asi som to zle napisal otazku, sry zato, chcel som sa len spytat ze ktory typ hravate castejsie ci nejake MP cez net/lan alebo SP :wink:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

V drvivej väčšine hrávam iba singleplayer. Multiplayer som zatiaľ hral iba CS 1.6, Call of Duty 4 a NHL, NBA a Fifu. To ma nejako neláka. Vie ma však nadchnúť to, ak má hra prepracovaný dej a príbeh - pre mňa je to niečo ako film so mnou v hlavnej úlohe :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Ja preferujem MP hrami, denne hravam World of Warcraft, potom hravam este Warcraft III, presnejsie mapu Dota Allstars ale iba po nete, dalej Call of duty 4 taktiez po nete, nepametam kedy som naposledy hral nieaku SP-cku :D
Napísať odpoveď