Ahojte,
chcel by som sa len spytat ako sa vola odborne zariadenie, ktorym by som skenoval pasma, kde bezi wifi... Ak je totiz v budove vela wifi sieti, moze sa to navzajom rusit. Hladal som to dost dlho, ale nikde som nenasiel ako sa to vola a potrebujem to kupit, aby som vedel, ci nie je problem s pomalym netom aj v tomto.
Skenovanie pasiem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Skenovanie pasiem
Nemas vyhodnejsie pouzit notebook, resp. notebook s lepsou wifi kartou a externou antenou???
Pri pomalom internete hladaj chybu inak, najskor si normalne zacni robit ping na branu ci AP na ktorej sa pripajas, resp. pouzivas. Ak je ping v poriadku, tak potom bude chyba niekde u teba ci providera - virus, spyware alebo QoS, agregacia...
Pri pomalom internete hladaj chybu inak, najskor si normalne zacni robit ping na branu ci AP na ktorej sa pripajas, resp. pouzivas. Ak je ping v poriadku, tak potom bude chyba niekde u teba ci providera - virus, spyware alebo QoS, agregacia...
Mas pravdu ale tak ak vies ako sa to odborne vola povies nazov? Uz len pre srandu by som chcel vediet, ze ci nieco take existuje. Ale kupim lepsiu antenu a mam tak na 90% po probleme. Dik za radu...
-
Andrew007
Guru wannabe
Inac existuju aj SW programy ktore ti preskenuju okolie ake siete sa najdu, ake je rusenie, ktore kanaly sa pouzivaju atd.
napr. NetStumbler

napr. NetStumbler
-
hojko
Site Admin
Andrew007: Ty si cital aj tuto temu ci si len podla nazvu temu otvoril a trepol potom takuto hlupost???