Skladam PC (rada)

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
19archangel95
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Skladam PC (rada)

Príspevok od používateľa 19archangel95 »

ospravedlnujem sa ak tu takato tema uz niekde je ale .. uznajte ze na kancelarskom laptope sa neda prezit :D ..

nikdy som nemal tu moznost "experimentovat" z HW , pretoze pokazde mam laptop .. tak sa obraciam na vas...

premyslal som najskor nad lacnejsou alternativou - AMD Phenom II X4 955 Black Edition (3,2ghz) ale neskor som nasiel
intel i5-2500k a kladne recenzie co sa tika jeho pretaktovania zo vzduchovim chladenim nad 4,4 ghz z nejakych 3,3zakladnych .. na tuto zostavu mam nieco :plus: :minus: 800-900 € (na bednu) preto som si nevybral osvedcenu ale drahu i7 .... :?

ako graficku kartu .. vybral som si MSI N560GTX Twin Frozr II/OC (1gb) iked .. urcite sa najde aj nieco lepsie .. v podstate si chcem tu zostavu poskadat sam ale pri vybere suciastok som sa pri cca tomto bode zasekol .. zvladol by som este skrinku a zdroj ale rad si vypocujem racej nazory odbornikov ..

:arrow: moje kriteria je aby som mohol hrat na 1080p Crysis I/II .. DIRT 2,3 Bulletstorm , a nove tituly z dobrou grafikou aspon na 30-40fps ... dakujem za kazdu odpoved :)
Curuj
Addict
Addict

Re: Skladam PC (rada)

Príspevok od používateľa Curuj »

dole máme poradňu pri kúpe. alebo http://www.hojko.com/pre-tych-ktori-pot ... 62276.html ;) ked si tam prelistuješ pár stránok, tak si nájdeš veľmi podobnú zostavu
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

19archangel95
Amateur
Amateur