Skladanie PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
filip192
Amateur
Amateur

Skladanie PC

Príspevok od používateľa filip192 »

ked poskladam novy pc tak musi sa aj nieco nastavovat v biose alebo staci iba sformatovat disk a nainstalovat windows?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

zalezi ako kedy, niekedy je treba preflashovat bios, niekedy treba nastavit par veci ak nie su nastavene, zapnut sietovku, USB klavesnicu a ine prkotiny..

lenze myslim si, ze len nahodis win a je to :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

na novych MB netreba nastavovat dokopy nic. ked som skladal predosly PC, bolo potrebne nastavit FSB, takt RAM, zvukovku, atd. teraz (3 mesaice dozadu) som zlozil PC, zapol, obdrzal hlasenie, ze bios je stary a ze musim update. zasiel som do biosu, dokopy nic som nenastavoval a vo windowse updatol bios. update biosu ako taky trval cca 5 minut. najdlshei trvalo, kym sa ta aplikacia na update biosu sama updatla. dlho to stahovalo neico z netu, updatovalo sa to a nakoniec to spadlo. tak som pracne stiahol bios file (*.bin) z netu a updatol nasilim cez starrsi update program. a vsetko bezi ako ma. aspon zatial. klop klop. ked nieco nie je v poriadku, bios upozorni predsa :)
filip192
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa filip192 »

Šu-Do napísal:zalezi ako kedy, niekedy je treba preflashovat bios, niekedy treba nastavit par veci ak nie su nastavene, zapnut sietovku, USB klavesnicu a ine prkotiny..

lenze myslim si, ze len nahodis win a je to :)
dufam ze je to tak ako hovoris :)
dakujem obom
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

pokial kupujes novy komp tak nastavis cas a je to inak nic :)
Napísať odpoveď