Skoda fabia porucha
Re: Skoda fabia porucha
Chobot moze byt vadny sninac v nadobke,..neda da vymenit,musis kupit novu nadobku ktora stoji cca 15eur origos a cina okolo 8eur...
Za posledne 2 tyzdne som ich menil asi 4...
Za posledne 2 tyzdne som ich menil asi 4...
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tak, ako vravi acer, akurat by som dodal, ze cislo by som este predtym skusil vystriekat, mohlo by to na urcity cas pomoct... ako vravi acer, je to casta zavada, ale zacal by som zatial iba cistenim, nie rovno vymienanim... vycisti cidlo aj klapku a uvidis, co sa stane...
auto chcem na jar predat. cize ak by som to nechal tak nemalo by sa nic pokazit?
lebo na tom aute zacina odchadzat vsetko a do toho sa mi uz neoplati vrazat peniaze
treba menit capi. tlmice. rozvody brzdy predne zadne. homokyneticky klb ci ako sa to vola. a urcite by sa este nieco naslo.
idem ho predat do aaacka, tak potom by som stade nekupoval fabiu s prasknutim naraznikom
lebo na tom aute zacina odchadzat vsetko a do toho sa mi uz neoplati vrazat peniaze
treba menit capi. tlmice. rozvody brzdy predne zadne. homokyneticky klb ci ako sa to vola. a urcite by sa este nieco naslo.
idem ho predat do aaacka, tak potom by som stade nekupoval fabiu s prasknutim naraznikom
-
RATZINGER666
Darca
tak potom nemen nic, vycisti co sa da a rychlo to predaj...
ak su napravy este v akom-takom stave, predal by som to ihned, necakal by som na jar, kym uz bude vsetko vymlatene nadoraz, potom to uz nikto nebude chciet a bud to predas pod cenu, ale vobec...
capy cca 20+20e
tlmice cca 4x80e
rozvodova retaz s kladkami 20e
brzdy predne 2x100e plus hadicky, zadne do 50e a to bez pakni, dosticiek a kotucov...
poloosi snad za 80 za kus zozenies
si to zrataj...
ak su napravy este v akom-takom stave, predal by som to ihned, necakal by som na jar, kym uz bude vsetko vymlatene nadoraz, potom to uz nikto nebude chciet a bud to predas pod cenu, ale vobec...
capy cca 20+20e
tlmice cca 4x80e
rozvodova retaz s kladkami 20e
brzdy predne 2x100e plus hadicky, zadne do 50e a to bez pakni, dosticiek a kotucov...
poloosi snad za 80 za kus zozenies
si to zrataj...
no to sa uz vobec neoplati do toho davat urcite keby sa niekto nato pozrel tak este nieco najde. este ticky stabilizatoru buchocu. a to este treba do toho zaratat pracu v servise co len za rozvody si pytaju nemale peniaze.
-
RATZINGER666
Darca
do acok by som to nedaval, kontroluju to az moc dokladne, oj*bavaju a tym umelo zrazaju cenu vozidla... daj to skor do nejakeho mensieho bazaru...
stabilizatory 4x20e...
servis Ti tipnem na nejakych 8-10 hodin maximalne, si to zrataj podla hodinovych sadzieb, neviem, v akom velkom meste zijes, aj od toho to zavisi... u nas sa dava sadzba najmenej 14e za hodinu, ale to je naozaj minimum...
stabilizatory 4x20e...
servis Ti tipnem na nejakych 8-10 hodin maximalne, si to zrataj podla hodinovych sadzieb, neviem, v akom velkom meste zijes, aj od toho to zavisi... u nas sa dava sadzba najmenej 14e za hodinu, ale to je naozaj minimum...
v bratislave. ale to uz urcite nemienim davat do servisu ved aj ked by som to predal za min 1000e tak co by som do toho dal by som kupil niake auto ktore by zas drzalo
ved toto by som dal len 900 eur do tych veci co si napisal ak by som aj stym servisom tak je dalsich cca 200 1100euro a to by som bol asi psychopat dat do tej fabii
//autoeditácia príspevku (05 Dec 2010, 22:49)
a to neratam ze buduci rok bude musiet ist v maji na stk a emisnu dalsich 100eur cca
a este mam aj vyfuk deravy
ved toto by som dal len 900 eur do tych veci co si napisal ak by som aj stym servisom tak je dalsich cca 200 1100euro a to by som bol asi psychopat dat do tej fabii
//autoeditácia príspevku (05 Dec 2010, 22:49)
a to neratam ze buduci rok bude musiet ist v maji na stk a emisnu dalsich 100eur cca
a este mam aj vyfuk deravy
-
RATZINGER666
Darca
ja by som si to este nechal na dojazdenie, pojazdis rok, kym sa Ti to doslova nerozpadne pod ritou a das to niekomu za odvoz alebo na nahradne diely... v blave budu pytat za servis dvakrat tolko, ako u nas...
na stk a ek zabudni, ak nebudes mat vsetko, co si vypisal, v poriadku...
vyfuk uz je v tomto pripade malickost
na stk a ek zabudni, ak nebudes mat vsetko, co si vypisal, v poriadku...
vyfuk uz je v tomto pripade malickost
no len zas rok by to uz nevydrzalo a ked planujem kupit nieco nove tak racej to predam a tym budem mat ako taky zaklad aspon 1/10
aj tesnenie pod hlavou pusta. vlastne tam neni dobre asi nic
ale mam ju rad prve auto 
-
RATZINGER666
Darca
tesnenie stoji mozno 10e, na to kaslat
tak to radsej rovno predaj a budes mat pokoj 
Chobot podla mna by som to predaval uz teraz,a nie na druhy rok,kedze kazdy pozera na stk/ek atd,a ked aj pocut vyfuk daj ho zavarit,..
V dnesnej dobe kazdy chodi kupovat auto z nejakym mechanikom a ten ked sa prejde tak urcite bude pocut napravu...cena dole atd
V dnesnej dobe kazdy chodi kupovat auto z nejakym mechanikom a ten ked sa prejde tak urcite bude pocut napravu...cena dole atd
ja to ale nejdem predavat niakej sukromnej osobe na inzerat (nechcem stym mat opletacky problemy a pod keby sa nieco stalo pokazilo a vratit peniaze niaka skryta zavada o ktorej ani ja neviem) tak racej to predam do bazaru niekam. a nech oni si to beru na plece. len do konca zimy chcem natom pojazdit este lebo po zime chcem nove.
teraz kupovat nove by asi nebolo vhodne riesenie kedze vodicak mam len rok a tak isto jazdim. a minuly rok nebolo taketo pocasie snehu. tak este by som chcel pojazdit na starom keby nahodov nieco. a v zime je aj sol a tak a hned nove auto na to dat
teraz kupovat nove by asi nebolo vhodne riesenie kedze vodicak mam len rok a tak isto jazdim. a minuly rok nebolo taketo pocasie snehu. tak este by som chcel pojazdit na starom keby nahodov nieco. a v zime je aj sol a tak a hned nove auto na to dat
-
RATZINGER666
Darca
tak tak, presne ako pise chobot, drbnut to do prveho bazaru, kde to budu ochotni odkupit a bezat prec...
A amen pre toho co to kupi 
za malo penazi malo muzikyAcer01 napísal:A amen pre toho co to kupi
v bazare urcite spravia vsetko preto aby tu prvu jazdu to bolo ok a co najmenej neplechy to robilo. vsetko podotahuju a tak. a podla mna casom aj spojka bude treba lebo ked som stym zacinal tak som jej daval pekne zabrat co par krat smrdela neviem ako dlho vydrzi spojka ale to auto bolo po zene, ma 150 tisic cca. niekto mi hovoril ze ked som som vytocil motor preradil tak spojka presmykla ale do toho sa uz ja nevyznam
-
RATZINGER666
Darca
150k je pri zacinajucom vodicovi celkom dobre susto, moc jej uz nedavam...
tak tak, vsetko popritahovat, vypucovat, povysavat, vylestit zvnutra aj zvonku, dat do bazaru, tam to vsetko este raz zopakuju a predaju za premrstenu sumu a uplne zdarma este aj stocia kilometre
... a keby sa pytali na spojku, tak si ju menil pri 100kkm
tak tak, vsetko popritahovat, vypucovat, povysavat, vylestit zvnutra aj zvonku, dat do bazaru, tam to vsetko este raz zopakuju a predaju za premrstenu sumu a uplne zdarma este aj stocia kilometre
zvonku musi byt co najviac spinavaRATZINGER666 napísal:150k je pri zacinajucom vodicovi celkom dobre susto, moc jej uz nedavam...
tak tak, vsetko popritahovat, vypucovat, povysavat, vylestit zvnutra aj zvonku, dat do bazaru, tam to vsetko este raz zopakuju a predaju za premrstenu sumu a uplne zdarma este aj stocia kilometre![]()
stocit nemozu to by si snad vsimol aj slepy:D lebo na nej fakt vidno ze ma nad 100k
-
RATZINGER666
Darca
riadne to vypucuj aspon teda zvnutra, vytepuj, a hlavne dozadu drbni detsku autosedacku, take investicie sa vzdy vyplatia

tepovat nemusim su tam autopotahy ala lidl
tie dam dole lebo uz osuchane a sedacky budu ako nove
tak ich nemozem ani zakrit deckou autosedackou 
inak mas este niake typy ?:D doliat olej asi mam tak aby bolo tak ze nevyzera ze su tam niake uniky vypoucovat motor vsade kde to pusta?:D
//autoeditácia príspevku (06 Dec 2010, 22:35)
lebo za poslednych cca 8tisic km som dolieval asi liter
//autoeditácia príspevku (06 Dec 2010, 22:37)
potom sa ozvem za kolko to zobrali
cca 2-3mesiace este to poderem 
mam tam nechat stare zimne ci mam dat nove? ci to je jedno?
inak mas este niake typy ?:D doliat olej asi mam tak aby bolo tak ze nevyzera ze su tam niake uniky vypoucovat motor vsade kde to pusta?:D
//autoeditácia príspevku (06 Dec 2010, 22:35)
lebo za poslednych cca 8tisic km som dolieval asi liter
//autoeditácia príspevku (06 Dec 2010, 22:37)
potom sa ozvem za kolko to zobrali
mam tam nechat stare zimne ci mam dat nove? ci to je jedno?
-
RATZINGER666
Darca
autosedacku staci aj taku len co maju deti pod zadok, take auta sa vzdy lepsie predavaju 
inak som asi vsetko vypisal vyssie, olej dolievat nemusis, len strhni potahy a tvar sa, ze tam nikdy neboli, vydrhni palubovku a ovladacie prvky, aby neboli vobec zaprasene alebo tak, to mna vie vzdy odradit... potom sa robia este rozne ine veci, ale tie uz sa neoplatia vzhladom na cenu auta a vzhladom na fakt, ze nechces stacat kilometre... motor urcite neumyvaj, iba nenapadne postieraj presaky oleja, nech motor zostane spinavy, ale bez znamok nejakej vady... ak tesnenie hlavy netesni, zvnutra vytri docista viecko, kade nalievas olej, vyber autoradio, ak mas daj stare, lekarnicka a vesta sa tiez este niekedy zidu, hlavne pri novom aute
ak citit vnutri spaliny kvoli tesneniam a filtrom, hravo ich porazi akykolvek ublne vybaleny vonavy stromcek... ak sa opieras hlavou o opierky, vytepuj ich... idealne by bolo aj nahodit uplne nove najlacnejsie koberceky (nie gumove rohoze, koberceky vytvaraju iluziu cistoty, pohodlia) a to aspon vpredu na madlach dveri apod. sa vedia vytvarat take vrstvy bordelu od spotenych ruk, tie vydrhni poriadne... ak vnutri nejaky ovladaci prvok vrzga, kvapka oleja mu pomoze, to robit tesne pred odovzdanim... niekedy vie vzgat palubovka alebo plasty v kufri, ak mas pristup k nejakym srobom alebo upinakom, podotahuj ich... auto pred prehliadkou v servise uplne zohrej, a to nie len motor, ale cele auto - zohriate auto menej bucha a vrzga... ak to bude v zime, odprac z neho vsetko sneh... gumy obuj zimne, aj zlietane, a letne daj s tomu do kufra... nezbudni upratat aj kufor, povysavaj ho a hlavne upevni rezervu, hever apod., nech tam nic nebuchoce... nezabudni si pobrat vsetky svoje veci aj z priehradiek, a hlavne oblubene CD z radia
... vycisti popolnik... dotiahni sroby na soferovej sedacke, tie sa sem tam zvyknu kyvat... vypucuj pedale, volant a radiacu paku, nech sa lesknu... uprac aj pod kobercekmi...
...hmm, uz ma nic nenapada
inak som asi vsetko vypisal vyssie, olej dolievat nemusis, len strhni potahy a tvar sa, ze tam nikdy neboli, vydrhni palubovku a ovladacie prvky, aby neboli vobec zaprasene alebo tak, to mna vie vzdy odradit... potom sa robia este rozne ine veci, ale tie uz sa neoplatia vzhladom na cenu auta a vzhladom na fakt, ze nechces stacat kilometre... motor urcite neumyvaj, iba nenapadne postieraj presaky oleja, nech motor zostane spinavy, ale bez znamok nejakej vady... ak tesnenie hlavy netesni, zvnutra vytri docista viecko, kade nalievas olej, vyber autoradio, ak mas daj stare, lekarnicka a vesta sa tiez este niekedy zidu, hlavne pri novom aute
...hmm, uz ma nic nenapada