škoda felicia 1.6 Zdochinanie motora za stunena..
-
erik.geregay
Novice
- Kontaktovať používateľa:
škoda felicia 1.6 Zdochinanie motora za stunena..
zdravym prosim o pomoc , mam škodu feliciu 1.6 za studena pri rvoznej vonkajšej teplote pri naštartovanie auto dochne res. klesaju otačky na 200ot/s aš uplne dochne ..
nie vždy sa to stane niekedy chiti riadne niekedy chiti zdochne a po opetovnom naštartovani uš ide ... Su aj take pripady že mi to klesa aj po zahriati motora a po cca 10 minutach naštartujem a ide okej .. Na diagnotike sa urobili zakladne nastavenia škr. klabky alle ani to nepomohlo . A ešte jedna vec menil som snimač teploty ručička ukazuje zle ale podstate aj dopre pretože ukazuje 70stupnou a ked vyde na 80 tak zopne ventilator ale na diagnostike nebol ani riadne zahraty motor a ukazovalo tam 120 stupnov može byt problem aj v tomto nimači bol meneny myslim že je z chiny .. Prosim len o poriadne rady lebo si stym uš neviem dat rady. 
Re: škoda felicia 1.6 Zdochinanie motora za stunena..
cidlo si kup riadne ako ma ist, original stoji cca 10€ len daj pozor, aku farbu tam davas, a aka farba cidla ma ist.. a ohladom toho zdochynania.. vyutieraj si olej v sani a mal by si mat po probleme...
mozno snimac volnobeznych otacok a snimac teploty mas uplne v prdeli, neni dovod zopinat pri 80 stupnoch
na felicii sa ucil kazdy garazmajster a servisak, toto su caste problemy, opravi ti to pomaly hocikto komu to zanesies
na felicii sa ucil kazdy garazmajster a servisak, toto su caste problemy, opravi ti to pomaly hocikto komu to zanesies
-
erik.geregay
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Dneska som šiel do školy nanej takže otačky je*ali ako furt ale je*ali cel ičas vobec sa neustalilo to je len maličkost idem si 90 a zrazu plyn apsolunte neragoval nič proste auto skackalo nešišl so msa pohnut ptm som do dako rozhybal že som stlačil podlahu a dostal sa domou čo to može byt ? Ten snimaš mam zatial objednany musi prist