Skody sposobene dierami na ceste
Skody sposobene dierami na ceste
Zdravim ,chcem sa spytat na par otazok kedze som sa uz stretol zo situaciami ked vodic trafil dieru ne ceste a odpadol mu vyfuk alebo mu odletelo koleso.. je moznost ze mi stat preplati odskodne za to ked sa mi poskodi auto na slovenskych cestach ?
Naposledy upravil/-a tacosi v 27 apr 2014, 16:32, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: Zmena názvu témy
Dôvod: Zmena názvu témy
-
Kok
Light Professional
Re: ako je to s dierami na slovenskych cestach
stat nie, poistovna ano.. ale moc do toho nevidim ale malo by to tak z principu byt
Aha diky.. a este jednu otazku by som mal ze co robit v takom pripade ? Treba si vyfotit skodu vozidla a aj samotnu dieru aby mi to poistovna uznala ?
kolega tak rozbil disk a gumu ale kedze pred usekom bola znacka ktora na poskodenu vozovku upozornovala mohol ist tak piskat
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Zalezi ako to chces riesit, ci cez PZP alebo havarijnu poistku. Pri PZP moc toho nevymyslis, pri havarijnej nie je problem. Dalsim riesenim je domahanie sa skody od spravcu komunikacie, tie nizsie triedy spadaju pod obce/mesta, tie hlavnejsie poc VUC a dialnice, vypadovky, cesty medzi mestami..., tak tie spadaju prevazne pod SSC.
Vyfuk asi tazko dokazes, ze ti odpadol kvoli rozbitej ceste, pretoze mohol byt zhnity, mohli byt poskodene uchyty atd...
Vyfuk asi tazko dokazes, ze ti odpadol kvoli rozbitej ceste, pretoze mohol byt zhnity, mohli byt poskodene uchyty atd...
No ved to ze mam len PZP..
Re: Skody sposobene dierami na ceste
S PZP jedine ako hojko pidal, treba sa obratit na spravcu komunikacie a idealne mat aj svedka na to, spravit fotodokumentaciu.