Skola-Neospravedlnene hodiny

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
NIFO
Medium Expert
Medium Expert

Skola-Neospravedlnene hodiny

Príspevok od používateľa NIFO »

Mam taky blby dotaz kto mi vie poradit ako sfalsovat vysvedcenie ide o neospravedlnene hodiny mam ich tam dost a ako to spravit :D alebo aspon nejaku vyhovorku ktora pomoze :D
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Skola-Neospravedlnene hodiny

Príspevok od používateľa Gothar »

"Mami, oci, bol som debil, nechodil som do skoly a este vacsi debil som bol ked som si nezohnal ospravedlnenky."
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a dorazil som to pytanim rady na internete lebo som taky debil ze neviem nic vymysliet sam
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

len ťa upozorním že vysvedčenie je úradný dokument a falšovanie ťa môže vyjsť pekne draho
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

NIFO napísal:Mam taky blby dotaz kto mi vie poradit ako sfalsovat vysvedcenie ide o neospravedlnene hodiny mam ich tam dost a ako to spravit :D alebo aspon nejaku vyhovorku ktora pomoze :D
Zavolaj si rodicov a povedz im, ze si gay. Po chvili co sa zhrozia povedz ze si zartoval a mas iba niekolko neospravedlnenych hodin. Uvidis ako si vydychnu. Problem? :D
//nie, ja som mal dostatok rozumu si ospravedlnenky vyrobit :wink:
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

mi-chau si nejaký skúsený, urobil si to niekedy?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

pokial viem na polroka dostanete len vypis, obycajny papier ..zober, naskenuj a mas. ked nie, hore mas dost priznani :)
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

a už je to tu zas... :nono:

mi-chau-ov nápad je celkom zaujímavý :D vyskúšaj
Komisar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Komisar »

Dunlop napísal:len ťa upozorním že vysvedčenie je úradný dokument a falšovanie ťa môže vyjsť pekne draho
Presne tak, vysvedčenie je verejná listina, falšovanie je trestné avšak iba za predpokladu že sa použije ako pravé, najmä v úradnom styku a nie doma.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Na vzdelaní (ti) aj tak nezáleží, tak čo... (A zrejme ani tvojim rodičom, keď neprišili na to, že ich syn blicuje jedna radosť.)
Janette
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janette »

Povedz, ze si meskal 5 min .. zapisali ta, .. a uz nevyskrtli. :roll:
.. aj ked prilis velkom pocte vymeskanych hodin to neznie moc dobre ..
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

hh vymeskava sa lahko, len ked ma clovek niest nasledky tak...
Nebolo by lepsie, keby si to oznamil rodicom dopredu?
S tym, ze ta to mrzi a polepsis sa?
Empatik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Empatik »

Stáva sa a za pár rokov keď budeš starší sa nad tým pousmeješ... :-) Nefalšuj nič a postav sa k tomu ako chlap, normálne im povedz, že čo sa stalo sa stalo a že sa to POKÚSIŠ ZMIERNIŤ... touto formou, určite nesľubuj hory, doly.. na to nebudú v tej chvíli zvedaví... GL :-)
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

do ktorej triedy chodíš ?? ak je to zakladka s toho si nič nerob pretože vysvedčenie je v tejto dobe nepotrebny papier a pokial majú starý o to zaujem že si nechodil do školy alebo po za školu tak neviem čo ich zaujíma prospech alebo to čo si vymeškal. Ide aj podla toho ako sa učíš teda aké máš znamky ja som si osobne hodiny sám vyškrtal v triednej knihe ked sa nosila z nemeckej do anglickej triedy alebo ked išiel učitel preč neviem prečo sa to tak nerobí aj inde ale k veci proste neopravednene hodiny proste ja som povedal že je to nepotrebne znamky som mal ok teda tak do 3 a ked ťa budu brať do roboty tak ich isto bude zaujímať kolko si vymeškal a kolko si mal neospravedlnených hodín - teraz ti je aj maturitne vysvedčenie na vieš čo - iba ak ideš na vysokú školu aj to neviem či im to tam treba teraz sa ludia zhanajú do roboty podla toho či vieš robiť a nie aké si mal znamky a hlavne znamky s chovania -(ok malsom vačšinou 2 a 3 podla mňa ten čo nemal dvojku s chovania sa podobna skorej na babu aj ked videl som aj baby s dvojkami a 3kami ale nemyslite si s kozami ale s chovania)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Matej, neviem do akej kralikarne si chodil ty, ale za mojich cias bola dvojka zo spravania, pokarhanie riaditelom a podobne, hanba jak svin. Chyba je prave v tom pristupe. Doniest mi decko 2jku zo spravania, fuknem mu tak, ze mu zarubna da druhu. Dnesni rodicia maju v pazi, takym by som nechal fuknut tiez.
Celkovo skolstvo upada a upada. Dnesne deti uz ani pisat nevedia. Hlavne ze sekaju hrdinov, kolko oni mali dvojek zo spravania. Toto raz bude robit na moj dochodok? To sa radsej obesim.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

KoCi: dnes znamka zo spravania je nic. mal som spoluziaka ktory mal 1ky a 3ku zo spravania, vdaka neskorim prichodom a skorsim odchodom zo skoly ..zato ze ma niekto horsiu ako 1ku nemusi byt hned nejaky dement co sa nevie vpratat do koze
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Však prihrievate polievočku budúcim generáciám... 2 je nič. Vysvedčenie je na nič. Všetko je na nič. Ouky-douky. Speje to k jednému: pokutám zákonných zástupcov. Nechodil si do školy a 20 neospravedlnených? Bum, 50€. Hneď im to doma prestane byť jedno. Komisionálky, lebo si nechodil? Bum, pre každého člena komisie 50€.
Ak si nedokáže spoločnosť vážiť vzdelanie, iba peniaze, tak jej to vzdelanie treba vyúčtovať.
KoCi
Darca
Darca

Hellboy - kvoli neskorym prichodom - a neskore prichody su podla teba OK? Sa ani nedivim, ze zamestnavatelia chcu ludi uz s pracovnymi navykmi, ked ani do skoly to nevedelo chodit zodpovedne nacas. V zivote sa s tebou nik nebude maznat. Dochvilnost a zodpovednost je to, co by malo zvladnut kazde nijako nadpriemerne inteligentne dieta.
Lenze dnesne deti su rozmaznane. Cest vynimkam, ktore maju staru dobru vychovu tvrdou ale laskavou rukou, ako som mal aj ja.
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

ok koci ale možeš mať čo len chceš maj samé jednotky poznal som takých čo také mali a kde to dohnali ešte horšie ako ja nezamestnany česť výminkam a niekedy horší ako ja a teraz sa má ako prasa v žite teda zaraba o dosť viacej ako ja a choval sa ešte horšie ako ja. Ano viem kam mieriš mali by sa deti vychovavať lepšie ale už to nezmeníš chod sa pozriež do školy teraz a uvidíš ako to tam je. Biť deti sa nesmu lebo to je trestne ked som chodil ja do školy tak to ešte také nebolo ale mne to bolo jedno či som dostal knihou po hlave alebo som musel ísť za dvere potom sa to riešilo tak že nás preradili a vieš o čo tam išlo že sme mali tie hodiny vymeškane to bolo za to že som zaspal a potom to bola posledny hodina ETIKA!!! načo je tento predmet ?? naučil som sa na tom aj tak nič bol som na pár hodinách ale čo s toho vačšinou to boli hodiny posledne a začínali po obebe teda cca po 40 min a potom trvali 45 min dokopy o ničom hodina a autobus a vlak išiel tesne s koncom hodiny keby som to nestihol tak čakaj dalšiu hodinu na další spoj

K tým papierom (pokarhania a ine zbytočne papiere) prvý ked som doniesol domov bolo učitelske nič moc podpísalo sa a nič sa nedialo potom to bolo zastupkyňa to taktiež akurat som nemohol von aj ked neviem aký to malo zmysel ked prišlo riaditelske otec trošku kričal na mňa a potom povedal že mi to v živote aj tak nebude treba pretože ked budem vedieť robiť tak spravanie nie je dôležite a chytil to a pokrčil to tak že s toho bola jedna mala gulička ja som to samozrejme musel odovzdať no a tak to podpísal a aj mama no a teda išiel som hrdo do školy samozrejme už v autobuse sme sa na tom išli došťať čo sa udialo a čo som ako som to potom rovnal žehličkou ked som prišiel do školy tak mali sme prvu hodinu s triednym a teda dal som mu to samozrejme som to ukázal najprv triede a hned bola lepšia nalada v triede smiech a podobne veci učitel sa iba pozeral a odvtedy som nedostal žiadne papiere ale rovno mi písali 2 s chovania čo ved je to len číslo a nič ine. myslite si čo chcete ale ja si svoje deti biť nebudem a pokial máš na to srdce koci okej pre mňa za mňa aj stoličkou.
KoCi
Darca
Darca

V jednej teme ponukam na predaj klavesu [ , ]. Keby si menej vymeskal, mozno by si poznal jej vyznam a pisanie bez nej by si si nevedel predstavit. K zvysku sa nevyjadrujem, nevidim v tom vyznam - zijes v uplne inom svete.
Napísať odpoveď