tak to teda, ze nie... na zs som mal tiez jednotky zhora dole, ked som z matiky z pisomky nemal plny pocet bodov, tak ma uz ucitelka karhala, kiezby to tak bolo aj na ssRetne napísal:ale tak povedz ze odhovaranie od ucenia sa Fcii nikam nevedie...
Skola - Rodicia
Vcera som dostal vysledky zo Science, a mal som najvyssi pocet bodov, dostal som C, povedal som to rodicom, a nic, len take, ze no dobre. No dnes som prisiel s tym, ze som dostal D z IT a hned sa do mna pustili, ze to preto, lebo stale len pri pocitaci sedim a nerobim nic uzitocne a podobne dristy
, boze ako keby si to nemohli odpustit
sameho ma to mrzi, tak preco by ma mali deptat aj oni? Sam si dobre uvedomujem o co ide a ako na tom som, ale oni su stale nespokojny a musia podrypovat 
nato ze pri rodicoch plati jednosmerna kritika som si aspon ja zvykol, ale tak je tvoja vec co robis ked sedis za kompomLub0$ napísal:Vcera som dostal vysledky zo Science, a mal som najvyssi pocet bodov, dostal som C, povedal som to rodicom, a nic, len take, ze no dobre. No dnes som prisiel s tym, ze som dostal D z IT a hned sa do mna pustili, ze to preto, lebo stale len pri pocitaci sedim a nerobim nic uzitocne a podobne dristy, boze ako keby si to nemohli odpustit
sameho ma to mrzi, tak preco by ma mali deptat aj oni? Sam si dobre uvedomujem o co ide a ako na tom som, ale oni su stale nespokojny a musia podrypovat
Sheep, ono je tu v Uk ine skolstvo. Tu preto sedis v skole do 4, aby si uz doma nesedel nad knihami. Ved doma mam len zosit z matiky a ziadnu ucebnicu, tak z coho sa ma clovek ucit? Alebo co sa mam ucit? na IT berieme veci, ktore mi je doma robit zbytocne, poprve nemam software a podruhe ked sa zmylim, alebo to nebudem vediet, nikto mi nepomoze a mozem to zabalit.
tak moje skusenosti su podobne..ked dobra znamka tak ok ked zla tak hustenie,ze ma z toho hlava boli...no,ale poviem tak niekto tu pisal,ze ked chces tak sa vsetko da naucit...no ja mu budem oponovat...aj ja som do matiky antitalent(a pritom chodim na gympel-informa).Pravidelne chodim na doucovania,aby som vedel aspon nieco...no a poviem tak som druhak...ked som minuly rok prisiel na gympel tak som zistil,ze budem potrebovat doucko no vtedy som si myslel,ze sa to naucim a chodil som na doucko preto,aby som vedel plnohodnotne matiku a teda som chodil k jednemu profakovi co ucil matiku-exriaditel priemyslovky.no ale aj mam taky problem,ze ci chcem alebo nechcem ja to co sa z matiky naucim tak velmi rychlo aj zabudnem...tak tento rok som zmenil taktiku...chodim na doucko k mojej triednej-moja matikarka....ucim sa len na pisomky,aby som mal aspon ako take znamky...aj ona mi povedala,ze vidi,ze to viem ale hned to zabudnem...takze tak...je mi to jedno kedze s informou na urovni VS nechcem pokracovat...ale tak skoda penazi..ale ak chcem lepsie znamky tak to musi byt....v prvaku na polroka som mal skoro 4...a teraz mi chybali 2% do dvojky...cize vidno pokrok...a pre niektorych...nikdy som nepocital s matikarkou priklady rovnake ako na pisomke vzdy to boli len rovnake typy nic viac ziadne ksefty