skola smyku

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
turtlak69
Guru
Guru

skola smyku

Príspevok od používateľa turtlak69 »

blizi sa zima, cas snehu, smykania, atd. urcite nie som sam, kto si chce skusit ake to je dostat sa do smyku na zasnezenej ploche a zaroven sa naucit udrzat auto na ceste. zial, priestorov na taketo skusanie nie je vela. podelenie sa o nejake overene a hlavne bezpecne miesta by nebolo urcite zle :) najlepsie nieco vacsie, bez prekazok, bez premavky, bez ludi.
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: skola smyku

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

... no tak pre ludi z okolia PB mozem odporucit modelarske letisko v plevniku, avsak je to tam v zime dost vytazene ludmi s podobnym cielom :) osobne tam chodime uz 6-7 rokov a stale tam byva dost plno, vyhodou je, ze vela aut teren "vysmyka", cim vznikne omnoho klzkejsia vrstva, pricom vznikaju aj "cesticky" a male nasypy snehu, pomedzi ktore sa da s autom slobodne manevrovat a prehanat sa :)
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Taketo volne priestory mam aj ja rad,... clovek si to moze vyskusat,zisti ako sa sprava jeho auto atd..
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a niečo pre Trnavákov by nebolo?...
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

v BB chodim na parkovisko k plazovemu kupalisku
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Na Slovakia Ringu v Orechovej potoni mate Skolu smyku, skuste tam. Je to vsak dost drahe.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

v bb sa da ist aj na parkovisko na micinskej alebo na skvaru pod sasovou pri stanici
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

test napísal:Na Slovakia Ringu v Orechovej potoni mate Skolu smyku, skuste tam. Je to vsak dost drahe.
A robia to na nejakých ich autách, alebo na vlastnom?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

d4avid: skoly smyku sa robievaju na vlastnych autach, aj preto, aby si clovek nemusel zvykat na ine auto a na spravanie ineho auta...

test: tema je o niecom inom, citaj...
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

a co tak niake rady, postrehy ? dnes som si vyskusal sneh na vlastnej kozi po prvykrat, na zahorii a aj v ba to je este teraz v noci neupravene

moje postrehy su zatial take, ze jak keby som zacinal jazdit od znova, navyky rychlosti na istych usekoch uplne vypustit a pekne opatrne odznova, zadok mi jemne uletel aj pri jemnej zakrute, to iste predbiehanie je o nieco narocnejsie vdaka vyjazdenim kolajom, gumy mam este dezen 6+mm

takze moja 6 minutova trasa do skoly s prekracovanim rychlosti na istych usekoch aby mi vysli semafory je asi stratena, radsej pojdem skor, ako niekde sa rozmlatit

berem to zatial tak, ze nebat sa toho, ale byt ostrazity a davat bacha ako ked som sa ucil jazdit
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Tak uz aj v KE nasnezilo a aj stale snezi,... za hodinku sadam do auta a idem do robotky tak som zvedavy (7:30)
turtlak69
Guru
Guru

trosku sa to ubera inym smerom ako bola povodna myslienka. ono postrehy zo zasnezenej cesty su nieco ine. kazdy ma ine auto, ktore to zvlada inak alebo ma iny styl. myslim, ze postrehy su velmi subjektivne. skor som chcel vytvorit temu za ucelom spoznania novych miest, kde sa clovek moze zoznamit so svojim autom pred tym, ako vyrazi do snehu a bude sa tocit v hodinach. skola smyku na slovakia ringu je urcite super (predsa len ked to ucia prifici na velkom placi, tak nie je o com), ale nie kazdy si to moze dovolit ci uz casovo alebo financne (neviem si predstavit, ze by som si bral den volna v praci kvoli tomu).

u nas v BA: nedavno bola pouzitelna stara ikea na roznavskej. teraz sa tam nieco deje/dialo (dlho som nesiel okolo). ak by ten plac zostal, tak by to bolo super. nevyhodou su akurat tak lampy... dalej parkovisko pred tescom na zlatych - v noci fajn miesto, ale zase su tam lampy.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

V Petržalke sa na toto s oblubou využíva parkovisko pri dostihovej, kde chodia cvičiť autoškoly. Sú tam rozostavané pneumatiky, takže sa tam dobre cvičí. Avšak je to súkromný pozemok zavodiska a občas mestskym hrabne a chodia tam buzerovať ľudí, čo si chcú trocha pocvičiť. Za tmy je to však vpohode.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

a co tak pri Cunovskom vodnom diele ? tam je tiez taky asfaltovy plac pri vode, sice je tam zakaz vjazdu, ale v noci som tam bol uz mnoho krat
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

Nitra - V.Ripnany, Oponice, parkovisko pri zimnom stadione, parkovisko asi 100-150m od zimneho stadiona, kde sa robia obhliadky...
Osobne tie parkoviska nemam rad, bo ked sa blaznim, pesiaci maju tendenciu okukavat (niektori radi vynadaju (a sam na parkovisku...ved preco by som tam uz len mohol robit blbosti... demencia)), na co velmi niesom... A pred hypermarketmi to je tiez podobne, navyse tie nepekne obrubniky a stromy a vsakovake stojany
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ak nebyvate v nejakom velkom meste, kludne sa daju taketo veci vyskusat aj kdekolvek v obci najma v noci... parkoviska a rozne velke plochy su skor len na rozjazdy a tak podobne, zakruty apod. je najlepsie neskor vyskusat priamo v meste...
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

nech si len pekne najprv skusaju na parkoviskach a plochach, lebo to omotaju okolo stlpu velmi rychlo
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no najprv ano, ale zvysok sa da vyskusat uz len v meste
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Omotajú okolo stĺpu.

Veru, ja ako ešte mladý vodič som poriadnu zimu a jazdu v nej nezažil, máme tu isté plôšky na takéto zábavky, niečo poriešim. :twisted:
turtlak69
Guru
Guru

Eras: dobre pises. vela ludi si trufa a potom to omotaju okolo stlpu alebo "zaparkuju" na chodnik. a napravy zostanu na ceste :P
Mrk: tiez som niekde pocul o Cunove :) kamarat minulu zimu nieco spominal :)
dnes som bol overit ako vyzera stara ikea a parkovisko. chystaju sa tam byt rampy. ak tam nebudu v zime, tak parkovisko sa pekne vyuzije :) vecer skoro prazdne (dve, tri auta). ani zmienka po SBS alebo inych rusiteloch zabavy ;)
Napísať odpoveď