SKOLA V KE
-
ThierryXXX
Light Expert
SKOLA V KE
poznate nejaku dobru skolu blizko alzbetinej bud GYM alebo nieco s elektrotechnike zameranie an pocitace mam znamky 1-2ky horsie ne mam sanc na gym??
blizko su 2 gymnazia - srobarova a postova a nedaleko je tiez aj elektrotechnicka
gymnazia su asi najlepsie v kosiciach, elektrotechnicka je podla mna na dobrej urovni a vsetky su blizko alzbetinej
zo svojimi znamkami mat problem nebudes
gymnazia su asi najlepsie v kosiciach, elektrotechnicka je podla mna na dobrej urovni a vsetky su blizko alzbetinej
zo svojimi znamkami mat problem nebudes
-
ThierryXXX
Light Expert
-
ThierryXXX
Light Expert
to su len reci, ako Fabo povedal mas velmi dobru sancu sa tam dostat. s tymito vecami sa len strasi, tak isto aj s monitoromThierryXXX napísal:dobre a mna kazdy strasi zemusim mat ciste jednotky inak so mbez sance a ze na SROBAROVU A POSTOVU sa nikdy nedostanem mi kazdy hovori ale ked ja nemam ziadnu olympiadu nevim ci bude tazky monitor co madari prichystaju
a keby nahodou nie tak pojdes na opatovsku :D
Prosím, nadovšetko ťa prosím, nechoď na Šrobárovú ... ak chceš mať pekný život bez stresu ... nechoď. nebuď Šrobárčan... žiadna výhra... viem o čom hovorím...ThierryXXX napísal:a prijmacky su tazke??
mne kazdy hovori ze musim mat ciste inak v 6. som mal 2 dvojky v 7. sest dvojok a v 8. tri dvojky ten rok ma caka monitor tak ako mam sancu ?? zoberu ma na srobarovu al. postovu???
Bez na Exnarku!
Kazdy potapa skolu, ale zacali otvarat extra triedu, tam ked sa dostanes, mas po probleme... spoluziaci ta prinutia sa ucit.
A tiez myslim ze ak pojdes na jeden z tychto gymplov nic nestratis... Lacak, Postova, Alejova alebo Exnarka
Ide o to ako sa budes ty ucit, zase az take rozdiely si myslim ze nie su...
Ale na Srobarku by som nesiel, ta skola este zijem svojim stylom, ktory je viac menej zastaraly a tento styl si lahko podava slabsie povahy, plus poznam par jedincov co opustili tuto skolu kvoli vedeniu...
A tiez myslim ze ak pojdes na jeden z tychto gymplov nic nestratis... Lacak, Postova, Alejova alebo Exnarka
Ide o to ako sa budes ty ucit, zase az take rozdiely si myslim ze nie su...
Ale na Srobarku by som nesiel, ta skola este zijem svojim stylom, ktory je viac menej zastaraly a tento styl si lahko podava slabsie povahy, plus poznam par jedincov co opustili tuto skolu kvoli vedeniu...
Este na Zbrojnicnej je Gymnazium sv. Tomasa Akvinskeho, ale tam je to zvlastne 
Elektrotechnicku priemyslovku nechces? Ta je na Komenskeho, je to asi 10-15 minut peso od Alzbetinej.
A na dopravnej priemyslovke (hned pri Tescu) maju tusim tiez nieco s pocitacmi a elektrotechnikou, ale to si niesom isty.
//dik Fabo, myslel som na Zbrojnicnu a napisal Srobarova
Elektrotechnicku priemyslovku nechces? Ta je na Komenskeho, je to asi 10-15 minut peso od Alzbetinej.
A na dopravnej priemyslovke (hned pri Tescu) maju tusim tiez nieco s pocitacmi a elektrotechnikou, ale to si niesom isty.
//dik Fabo, myslel som na Zbrojnicnu a napisal Srobarova