Zdravím, potreboval by som dostať odpovede na zopár otázok takže kto má čas kľudne mi môžete napísať pár tipov..
Takže chodím na strednú a máme aplikovanú informatiku.. Všetko čo náš pán učiteľ učí viem a celkom ma to aj nudí takže ma cez tie hodiny napadá všeličo. Najskôr by som chcel nejako obísť centrálny počítač keďže v ňom vidí všetko čo robíme a alebo nám dá zdieľať prezentáciu ktorá sa prehráva na našich obrazovkách a nejde to vypnúť a nič sa s tým nedá robiť.. teda skúšal som cez CTRL+ALT+DELETE dám odhlásiť samozrejme tak to funguje.. Ale má to jeden háčik.. Ono keď sa odhlásim je mu sa to zobrazí a zistí to.. Preto by som to chcel nejako obísť.. Rozmýšľal som dostať sa do jeho PC ale to je troška problém keďže každý PC má lokálne pripojenie. Napadlo mi že by som sa mohol dostať do jeho PC cez mailovú schránku ale to by som nemohol urobiť zo školy a tým pádom je to o ničom..
Má jednú slabinu.. mávame dvojhodinovky a cez prestávky som si všimol že za každým je preč takže by som mu tam mohol nahodiť keylogger cez USB ale zase tým nič nedosiahnem okrem získania zopár informácia o programe ktorý používa.. Ak máte niekto informácie alebo sa to niekomu už podarilo prosím pomôžte mi to..
Vopred sa ospravedlňujem za niektoré chybičky ale píšem to narýchlo cez hodinu keďže máme voľno..
Ďakujem za každú radu.
Školská sieť a centrálny počítač..
Re: Školská sieť a centrálny počítač..
CSI Horatio style?Napadlo mi že by som sa mohol dostať do jeho PC cez mailovú schránku ale to by som nemohol urobiť zo školy a tým pádom je to o ničom..
-
Solo_Kamen
King
Nechcem rýpať ale mám taký divný pocit, že žiadaš pomoc pri páchaní nezákonného konania.
Mam dojem ze mas este skryte umysli, a zarucene ti tu nikdo neda navod ako sa hacknut do pocitaca tvojho ucitela.
To je len fajn, nech si na to pride sam/s pomocou, aj taketo delikty su paradoxne poucne.