nemyslim si ... aj ked nezdala sa mi ako nejaka hanblivka, no skor si myslim, ze je to taka slusnejsia baba
uvidime zajtra, idem tam bez nejakych vysokych ocakavani, predsa len, neviem vobec nic o nej, len to ze je pekna. Moze to byt aj riadny fail .. dam potom vediet
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2012, 21:25)
tak uz som absolvoval prve stretko ... bolo celkom fajn, no zistil som, ze je starsia ako ja, co ma dost prekvapilo, aj ked len o rok
Ale ked sme sa lucili povedala, ze rada sa stretne so mnou niekedy znovu ... len teraz neviem ci sa jej niekedy zas ozvat ja alebo nechat ci spravi nejaky krok ona.
Nemusíš čakať, kľudne jej môžeš poslať sms alebo napísať správu na Facebooku, že ti bolo s ňou dobre, že ďakuješ za stretnutie a že keď bude mať čas, že ju rád uvidíš.
Kludne sa jej ozvi aj ty, ale nie hneď. Nechaj, nech sa to v nej trošku usadí, neťahaj ju von na druhý deň.
Ak vám bolo obom spolu dobre, tak nebude určite ani ona proti ďalšiemu stretnutiu. Samozrejme, ak by ťa pozvala von zajtra, pozajtra, tak je to len veľké plus pre teba. No ak tak nespraví, tak by som ju na tvojom mieste určite niekam pozval, v sobotu/nedeľu možno.
GL.
Po prvom stretnuti uz by malo byt jasne /teda vacsinou/ ze akym smerom sa pohnu ľady,,, napriklad ci sa to dievca zaujmalo o Teba ako o kamarata, alebo ako o nadejneho partnera,,,to musis sam vediet, chlap to vyciti ako to s nim zenska mysli...ale uz to ze si Ta dala na FB a ze isla s Tebou von je velke plus... a pisete si spolu? alebo nejako komunikujete?
nenaliehaj , a pockaj , nie vseci su na FB kazdy den. Poznam x mladych ludi co tam chodia iba raz za mesiac len aby ostali v kontakte nezufaj , zatial ti bude musiet vystacit fantazia
nepiseme spolu cez FB, to ani nechcem ... radsej sa s nou porozpravam osobne, ajtak nechodi velmi na FB
A praveze tazko povedat po tomto prvom stretnuti ako to ona mysli. Bol som jej asi dost sympaticky pred tym stretnutim, ale neviem ako sa to zmenilo po tomto prvom stretku. Rozpravali sme sa asi tri a pol hodiny takmer vkuse, take to povestne "trapne ticho" bolo malokedy, aj to len par sekund ... aj ked ovela viac som rozpraval ja ako ona, ale aj mi povedala, ze ona bola aj v skole taka tichsia, tak sa necudujem, no zas ani ja som nebol nejaky moc ukecany clovek. Ked sme sa lucili, isiel som ju odprevadit domov a ked sme uz boli pri jej vchode a rozlucili sme sa, dost sa cervenala. Povedal som jej, ze snad sa jej pacilo a ze este sa snad niekedy stretneme, naco mi odpovedala, ze dobre bolo a ze bude rada ked sa stretneme aj nabuduce. Tak myslim, ze este je skoro to hodnotit, uvidim po druhom stretnuti ak nejake bude (myslim, ze ho neodmietne), ako to pojde. Uvidim ci sa rozhovori viac aj ona ... no uz neskor, ked sme boli na ceste ku nej, uz po tme, rozhovorila sa tiez.
Tak vyzerá to tak, že máš našliapnuté celkom dobre. Ak si budete vzájomne sympatickí, tak to príliš nenaťahuj a ak sa nato budeš cítiť, kludne jej skús dať na nejakom 3.-4. rande pusu, aspoň na líce.
1: hd_ 3-4 rande pusa na lice? ejjj.. to nefungovalo za mladi ani u mna on ma 20rokov, nie 15nast..
2: ultimate: podla mna si prepasol prvu pusu.. za tmy domov, to sa nerobi nechat dievca nepobozkane.. mal si naznacit a pockat na reakciu..
druhe rande vymysli opat aby ste dosli za tmy a sup sup.. ! odvahu.. drzim palce.
Záleží, aké má človek skúsenosti. Skúsil som už aj na 1. rande a nedopadlo to možno až tak dobre, ako keď som to skúsil pri inej na 3. Na 1. rande sa o pusu nikdy nepokúšam, to je pomerne trúfalé, už 2. rande môže byť, ak je vhodná situácia.
Tak som možno len natrafil na nesprávnu osobu v tej chvíli. Ale to je už na inú debatu.
Mladý to má rozbehnuté dobre, uvidíme, čo po ďalšom stretnutí, skús už teda tú pusu, zatiaľ to vyzerá tak, že by sa ani príliš nechcela brániť, ale tak kto vie. GL.
no neviem, ci bolo vhodne dat jej pusu na prvom rande, mozno by to bolo prilis rychlo na nu ... ale na druhom uvidim podla situacie, ci to skusim alebo ostanem pri objati