Skrytie IP adresy v sieti!!
Skrytie IP adresy v sieti!!
Zdravicko
Prehladal som forum ale nic normalne som tu nenasiel.
Mam taku otazocku ako mam skryt svoj PC tak aby bol v sieti anonymny? To znamena to aby moj nazov PC, Mac adresa a Ip adresa nebola viditelna v nastaveniach od routeru??
Existuje na to nejaky sposob?? Stači použit nejaky firewall?
Ide o to ze som zistil heslo na jednu wifinu a potrebujem to skryt. Viem ze to nieje upplne v poriadku ale je to len do casu ked mi pride moj mobilny internet.
Mam windows 7 64 bitovu verziu.
Prehladal som forum ale nic normalne som tu nenasiel.
Mam taku otazocku ako mam skryt svoj PC tak aby bol v sieti anonymny? To znamena to aby moj nazov PC, Mac adresa a Ip adresa nebola viditelna v nastaveniach od routeru??
Existuje na to nejaky sposob?? Stači použit nejaky firewall?
Ide o to ze som zistil heslo na jednu wifinu a potrebujem to skryt. Viem ze to nieje upplne v poriadku ale je to len do casu ked mi pride moj mobilny internet.
Mam windows 7 64 bitovu verziu.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Skrytie IP adresy v sieti!!
nedá, max, že si si zistil MAC niekoho iného zo sieti
Otazka co sa neda?? nepochopil som to s tvojej odpovede hlavne tu cast ze ´´že si si zistil MAC niekoho iného zo sieti´´hrban napísal:nedá, max, že si si zistil MAC niekoho iného zo sieti
-
weroro
Flash coder
hrban chcel naznačiť, že jediný spôsob ako sa schovať v takej sieti je naklonovať už existujúcu MAC adresu nejakého oprávneného užívateľa a tým budeš považovaný za neho.
a ako to mam spravit??
-
Chalesnik
Medium Professional
nastavenie sietoveho adaptera tam das konfiguracia a nalistujes spresnenie a potom sietova adresa ale najskor si musis zistit MAC toho dotycneho na ktoru sa budes chciet maskovat
Pozri si nieco o mac spoofing
-
hrban
Addict
gogo oživuješ starú tému a thor tu nemá šancu niečo zakryť... pls prečítaj si aspoň čo sa autor pýta omg...