Skusenosti s hormonalnou antikoncepciou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Skusenosti s hormonalnou antikoncepciou

Príspevok od používateľa hughito »

Tak pokiaľ je dotyčná nejakým spôsobom prevtelená Panna Mária, tak sa ani nečudujem.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

nuvaring ma frajerka taktiez, a je bez problemov... ziadne neziaduce ucinky, akurat zo zaciatku prvy mesiac a pol cca jej je*alo riadne :D + ma pravidelne kramy a podstatne slabsie.. ono najviac neziaducich ucinkov pri tabletkach neje zo samotnych hormonov ale z toho ze v zaludku sa uvloni za kratky cas velke mnozstvo hormonu a pocas dna hladina v krvi klesa, a prave toto kolisanie sposobuje neziaduce ucinky, co pri nuvaringu odpada, hormony sa vylucuju pravidelne a v podstatne mensich davkach.
silmarill
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa silmarill »

možno blbá otázka, ale dokáže hormonálna antikoncepcia nejak ovplyvniť chuť ženy na sex?
samozrejme nemyslím teraz ako nejaké okamžité afrodiziakum, ale vplyv na libido pri užívaní v rámci dlhšieho obdobia.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

dokaze, vela zien prechadza chut, jednak ich proste prejde a za druhe sa casto stava ze im "to prestane mazat"
pepito25
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pepito25 »

Preto, aby sme mohli vysadit kondomy predsa.

hughito napísal:A načo riešite HAK, keď používaš kondóm ?
hughito
Redeemer
Redeemer

No jo.

Čo sa týka tej HAK, tak býv. frajerka keď brala, tak z toho pribrala. Neboli ani žiadne iné vedľajšie účinky, nemazanie, nálady, nechuť na sex a podobne, ale pokiaľ si dobre pamätám, tak cca 6 kg pribrala a potom z toho mala nálady, takže po cca pol roku sa milé HAK aj vysadili a nastal návrat ku gume. :D
sumsumienka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sumsumienka »

silmarill napísal:možno blbá otázka, ale dokáže hormonálna antikoncepcia nejak ovplyvniť chuť ženy na sex?
samozrejme nemyslím teraz ako nejaké okamžité afrodiziakum, ale vplyv na libido pri užívaní v rámci dlhšieho obdobia.
Je to pravda. Ja uzivam HAK okolo tristvrte roka a chut na sex je nizsia. Taktiez s tym mazanim je to tak (neviem, kto to tu pisal), ja mam s tym problemy. My kondomy nepouzivame, mam alergiu na latex.
A co sa tyka mojich skusenosti s HAK, povedala by som, ze je to tak 50:50. Od prvej znacky mi bolo nenormalne zle od zaludka, schudla som cca 5 kil
, prsia mi narastli o 2 cisla, mala som hrozne migreny a chute plakat a bit priatela, ked mi robil nervy ( :D )
Pred polrokom som zmenila znacku a som spokojna.
No a k tej kombinacii HAK a kondomov, podla mna je to zbytocne, pokial priatelka berie tabletky pravidelne a nema problemy s travenim (alebo hnacky, alebo nevracia).
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

pepito25 napísal:Tam, ze aj kondom moze prasknut? :-)
-kondom mi v zivote nepraskol a to ked uz pouzivam tak len Ultrathin- co je najtensi aky existuje. Dovod je ten, ze kondom nemoze prasknut ak si das pozor aby nebola vzduchova bublina.

Casom som ale prisiel na to, ze aj ta najtensia guma je onicom oproti "natura".
sumsumienka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sumsumienka »

Gogo, ale aj v neplodne dni sa da otehotniet, vies o tom? :wink: Takisto mam zname, ktore otehotneli dokonca pocas menstruacie.
gogo956
Redeemer
Redeemer

sumsumienka

za urcitych podmienok sa da, mas pravdu, ale k tomu vsetkemu si este aj "davam pozor", takze myslim ze zo statistickeho hladiska je to celkom v nas prospech-dufam :)
minya
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa minya »

Mňa osobne by na HAK nikto nenahovoril. V žiadnom prípade teraz nechcem nijako odsúdiť baby, čo to berú, ale môj názor je, že akékoľvek hormóny v tele naviac nie sú nijako extra prospešné (teraz neberem do úvahy prípady, keď má žena poruchu tvorby hormónov a toto jej môže pomôcť). Študujem chémiu, niečo o tom viem.

Prekvapuje ma ale, že tu preberáte len možnosť kondómy vs. HAK. Veď predsa existujú aj iné spôsoby. :wink: Neskúšali ste sa pozrieť po nejakých spermicídnych prípravkoch?
hughito
Redeemer
Redeemer

gogo956: To akože neriešite vôbec žiadnu antiku, len nejaké plodné a neplodné dni ? To je tak fajn zarobené na cesto. :wink:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Myslím, že gogo956 sa potreboval najmä pochváliť, že to robí do análu: :aasmile3:
hughito
Redeemer
Redeemer

No pokiaľ sa nemýlim, tak gogo nemá "násť" ani niečo málo cez 20, tak to hádam nie. :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

hughito

ano, iba plodne a neplodne dni, plus ako som napisal, ze v plodne coitus interuptus :)

Samozrejme ze som to nemyslel ako radu hodnu nasledovania, aj ked za tie dlhe roky som si nic
zatial /?/ :D nezamiesil, takze bud to do znacnej miery funguje, alebo som neplodny :?

begbeee

bola to z mojej strany len taka "perlicka" :D v dnesnej dobe to uz na nejake velke chvalenie nie je :)
a islo mi skor o poukazanie na to, ze anal sa moze zenam aj naozaj pacit, hoci drviva vecsina ho neoblubuje a maju zbytocne predsudky-je to proste ako nakoniec vsetko iba o pristupe. :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Gogo ja mám skôr obavu z tvojej plodnosti ako z toho, či metóda plodných a neplodných dní funguje riadne. :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

hugo - funguje a pokial ma dievcina pravidelnu zivotospravu (spanok, jedlo a zataz v cca rovnakom case) tak sa to pocita lahko

tato metoda sa totiz nepouziva len na nesplodenie dietata ale aj na splodenie pre pary ktorym sa nedari...
hughito
Redeemer
Redeemer

Jasné, "funguje"..tieto metódy za predpokladu, že sú naozaj dodržiavané poctivo a pod. majú "úspešnosť" cca 80%. Ďakujem pekne, ale takúto antikoncepciu nepovažujem za účinnú. A vieš ako, gogo je už len predsa postarší pán :D , my mladí máme ešte zbožie a inštrumenty na 100% úrovni, čiže také niečo je vysoko nebezpečné.

Áno, niekedy sa otehotnie aj pri HAK či ako tu ktosi písal aj pri HAK+kondóme, ale to sú štatistické odchýlky a výnimky potvrdzujúce, že niektoré ant. majú 99% úspešnosť. A jedine také metódy akceptujem, keďže zamiesiť na cesto naozaj nepotrebujem.
gogo956
Redeemer
Redeemer

do cca 25tky som uzkostlivo pouzival vzdy iba kondom, ale potom uz nie, iba prerusovanu suloz a pohoda. Ale opakujem, nehovorim ze to niekomu odporucam, to nie, je to riskantne hlavne kvoli moznosti prenosu chorob. A ci som postarsi? nakolko na diskoteky uz davno nechodim, tak asi hej :D
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Brala som HAK, ale nebolo to to prave, trebalo poriadne mazat, po skonceni neprijemna hygiena, obcas vedlajsie ucinky tabletiek. Preto preferujem kondom, aj ked mozne pre chalana to nie je to najprijemnejsie, je to vsetko o kompromise, rozhovore a ked sa mu nepaci, tak si musi vystacit s rukou, heh. Obcas prerusovane pre radost, ale s kondomom v klude aj 5x do tyzdna.
Napísať odpoveď