Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)
Re: Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)
Odpovedaj prosim na otazku.
hovorí a nemam za potreby byť s niekym kto sa potrebuje "vyventilovať" na diskotéke , odpovede v inej forme máš vyššie
-
undertaker35
Expert
V tomto súhlasím. Keď sme mali 16 rokovo tak, každý chodil na disco lebo tam chodili všetci - bolo to v móde.
Teraz mám o 11r viac a neviem si predstaviť aby som tam šiel a mal tam hľadať nejakú známosť. Je to proste fakt, že takí ľudia majú iné záujmy,iný pohľad na svet(ak vlastne nejaký vôbec majú),iné názory a hlavne iný hudobný vkus. EDM proste nemusím a nezniesol by som koexistovať s osobou, ktorá fičí na Fun-Radiu,Európe a pod...
Som si na 100% istý, že s takou ženou by som si nemal čo povedať. A to je aj odpoveď na otázku prečo by som sa s takou babou nedal dokopy(tolerancia?volnosť?pochopenie? wtf?).
Proste vrana k vrane sadá a ja mám iný názor na zábavu v piatok/sobotu večer.
Teraz mám o 11r viac a neviem si predstaviť aby som tam šiel a mal tam hľadať nejakú známosť. Je to proste fakt, že takí ľudia majú iné záujmy,iný pohľad na svet(ak vlastne nejaký vôbec majú),iné názory a hlavne iný hudobný vkus. EDM proste nemusím a nezniesol by som koexistovať s osobou, ktorá fičí na Fun-Radiu,Európe a pod...
Som si na 100% istý, že s takou ženou by som si nemal čo povedať. A to je aj odpoveď na otázku prečo by som sa s takou babou nedal dokopy(tolerancia?volnosť?pochopenie? wtf?).
Proste vrana k vrane sadá a ja mám iný názor na zábavu v piatok/sobotu večer.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Cize so zenou ktora ma iny hudobny vkus si nemas co povedat?
to sme dopadli.
to sme dopadli.
/ Je to proste fakt, že takí ľudia majú iné záujmy,iný pohľad na svet(ak vlastne nejaký vôbec majú),iné názory /
a hlavne iný hudobný vkus.
Fabo čítaj s porozumením a nie to čo sa tebé hodí ako argument
a hlavne iný hudobný vkus.
Fabo čítaj s porozumením a nie to čo sa tebé hodí ako argument
ale ono to je vazne chu****, uz su tym zapratane nejake strany a stale su tu jedinci, ktori nedokazu pochopit, ze navsteva blbej diskoteky nie je dovodom na iny pohlad na zivot.
-
undertaker35
Expert
Áno iný hudobný vkus je dosť veľký problém. Nezhodnete sa na festivaloch,koncertoch, na hudbe v aute/rádiu/doma .
Vravte si čo chcete,nikto z mojich známych tam nechodí a takisto aj moja priateľka tam bola naposledy vo svojich teen rokoch. Prečo by tam šli keď ich to nebaví a radšej pôjdu na dobrý koncert/živú hudbu(nie DJ nieje živá hudba)
Je to proste fakt, že ľudia s istým hudobným vkusom sa zgrupujú a majú odlišné názory a záľuby ako tí čo počúvajú ostatné žánre.
Sledujem to už roky čo chodim s partiami po svete, navštívil som rôzne horské chaty po celom svete a nikde tam nehral v rádiu mainstream alebo sa spievala Katy Perry prečo asi?
Ale zas vôbec nevravím, že ľudia čo tam chodia sú nejak menejcenní to vôbec nie.
Vravte si čo chcete,nikto z mojich známych tam nechodí a takisto aj moja priateľka tam bola naposledy vo svojich teen rokoch. Prečo by tam šli keď ich to nebaví a radšej pôjdu na dobrý koncert/živú hudbu(nie DJ nieje živá hudba)
Je to proste fakt, že ľudia s istým hudobným vkusom sa zgrupujú a majú odlišné názory a záľuby ako tí čo počúvajú ostatné žánre.
Sledujem to už roky čo chodim s partiami po svete, navštívil som rôzne horské chaty po celom svete a nikde tam nehral v rádiu mainstream alebo sa spievala Katy Perry prečo asi?
Ale zas vôbec nevravím, že ľudia čo tam chodia sú nejak menejcenní to vôbec nie.
Myslel som si, ze henten antidisco je uplny cvok. Ale ked citam o tom, ze hudobny vkus a koncerty su dovod preco by to nefungovalo, tak si vravim, ze ty si ho vo velkej miere prekonal. Asi ti nic nehovoria slova ako tolerancia, prisposobenie, kompromis? Schvalne napis co za hudbu pocuvas, kedze je to u teba taka nepredstavitelna prekazka, ha? Metal, punk, techno?
Tiez si neviem predstavit polovicku co by ficala na Europe 2. Uplne normalna vec. Tu nejde o striktne konkretny zaner ze ak nepocuta Metal tak cau.
wtf čo je to za stredoveký prístup ?
ja mám priateľku a počúvame úplne ine štyly hudby - ja skôr DnB a electro, ona rockové balady a celkovo taky jemny rock (nie som odbornik takže neviem presne ako sa to volá
) a samozrjeme že ja som ten čo si sem tam zbehne do klubu s kamarátmi na nejaku party a bez mojej polovičky a zase ona teraz bola na colours na fesťáku v Ostrave a nevidím v tom absolútne problém. To je presne to čo písal Heker, tieź mi nebolo úplne jedno keď mi oznámila že ide s kamarátkami na 5 dni do Ostravy ale nemôžem jej diktovať čo ma robiť a čo nie je to v prvom rade jej život a keď si navzajom verime tak je to bez problémov. A nechápem prečo by sme si nemali rozumieť keď počúvame inu hudbu.
-
Andi_Cibula
Addict
Ja som tu raz kedysi dávno uviedol, že by som odmietol mať veriacu partnerku. Jeden užívateľ mi v reakcii na to venoval pár nadávok, že som ch*j a netolerantný.
Moj postoj sa napriek tomu, ani po mnohých rokoch nezmenil.
zvrtlo sa to od hodnôt človeka smerom k hudbe ale stále sa to dá rozdeliť na dva tábory
1tábor robí ramená šak čo , nevadí ne , nech si robí čo chce s kým chce a kde chce , veď si dôverujeme nás chlapov so správnymi morálnymi hodnotami to nerozhodí , keď si žena bez partnera lieta kade tade
2tábor , ktorému to zas až tak jedno nie je
1tábor robí ramená šak čo , nevadí ne , nech si robí čo chce s kým chce a kde chce , veď si dôverujeme nás chlapov so správnymi morálnymi hodnotami to nerozhodí , keď si žena bez partnera lieta kade tade
2tábor , ktorému to zas až tak jedno nie je
Tak toto pobavilo.Andi_Cibula napísal:Ja som tu raz kedysi dávno uviedol, že by som odmietol mať veriacu partnerku. Jeden užívateľ mi v reakcii na to venoval pár nadávok, že som ch*j a netolerantný.
a co to ma spolocne s vyberom partnera podla muziky, ktoru pocuva? krestanstvo ovplynuje vztah v zasadnych veciach.Andi_Cibula napísal:Ja som tu raz kedysi dávno uviedol, že by som odmietol mať veriacu partnerku. Jeden užívateľ mi v reakcii na to venoval pár nadávok, že som ch*j a netolerantný.
-
Andi_Cibula
Addict
To, že priority si určuje každý sám. Ten, ktorý mi tie nadávky venoval totiž uviedol, že náboženstvo pre neho nehrá rolu, že on sám je ateista, ale nevidí problém vo veriacej partnerke, ktorú bude čakávať na lavičke pred kostolom.
Pokiaľ hudobný vkus ovplyvňuje moje partnerské súžitie, tak je to legitímne kritérium pre výber partnerky.
Pokiaľ hudobný vkus ovplyvňuje moje partnerské súžitie, tak je to legitímne kritérium pre výber partnerky.
pravo urcit si vlastne kriteria nikto nikomu neodopiera, ale ak ma niekto tie kriteria absurdne a prezentuje ich na fore, tak moze ocakavat negativnu proti reakciu, co je na tom?
taktiež je pre mňa absyrdné aby bolo v zaujme zrelej ženy takmer mentalne dospelej chodiť na diskoteku jak pubertalne decko
predstav si, ze niektore zeny rady tancuju a na diskoteke sa tancovava
na toten moderný pop a hip-hopovu scenu by som si pozrel tie tanečné kreácie a nie , neviem tancovať preto to ani neskúšam
Tancovat sa da len na pop a hip-hop? Z ktorej planety si priletel?