Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Príspevok od používateľa mirak2 »

nic si nemusis vytvarat, lebo lajkboti uz davno existuju. vid chrome extension tind3r.com. autolike, poslanie template spravy po matchi, historia likeov a dokonca aj zmena tvojej lokacie kamkolvek chces.
kubesko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kubesko »

to už mi príde trošku divné ab ti na tindri dával lajk za teba počítač, to lajkuje všetko za radom nie ? :D to potom stráca trošku zmysel ....
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Z hladiska chlapa nestraca - lebo match neznamena, ze tej zenskej musis napisat, skratka manualne filtrujes uz len zenske ktore ta lajkli, nie vsetky v okoli.
Tinder je damska volenka takze to z pohladu chlapa to zmysel ma.

Sice to neaplikujem ale pokial sa nedokopem k vytvoreniu poriadneho profilu a pravidelnemu pouzivaniu tak to ani velky zmysel nema.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

aky zmysel to straca? uz som to pisal davnejsie, je predsa ovela praktickejsie a rychlejsie najprv vsetko rad radom olajkovat, pockat ktore baby ta olajkuju naspat a az potom z nich si vyberat ktorej napises ako keby si mal travit cas pozeranim desiatok profilov a vyberal si len tie co sa ti pacia ked ta aj tak 95% nelajkne naspat.

vysledok bude presne ten isty, napises len tym babam co ta lajknu a ktorym budes mat zaujem napisat, akurat v jednom pripade ti to lajkovanie zaberie bohvie kolko casu a v druhom ti to zaberie 30 sekund (ked to robis rucne, 0 sekund ked za teba lajkuje bot).
kubesko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kubesko »

úprimne ty to takto používaš ? keď už si takto automatizuješ spoznávanie žien, podarilo sa ti vôbec takto niekho stretnúť kto by sa ti aj trochu páčil ? nie je nič lepšie ako spontánne stretávanie ľudí irl
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

to ale nie je ziadne automatizovanie, to je optimalizovanie. proste nemam zaujem travit cas tym ze si budem citat profily zien ktore nemozem kontaktovat lebo ma nelajknu, to je vsetko. inak je vysledok uplne ten isty. tym ze ty si budes studovat kazdy profil a vyberies si ozaj len tie co ti ozaj vyhovuju nijak nezvysis sance ze ta jedna z nich lajkne. akurat budes sklamany, lebo si tam najdes uplne dokonale dievca, ktore vyzera super, ma super nazory a najradsej zo vsetkeho robi oralny sex, lenze tak nikdy v zivote nelajkne a ty budes akurat smutny.

ja aktualne uz ziadne zoznamky nevyuzivam, lebo nikoho nehladam. ale ano, predtym som to takto vyuzival. a samozrejme uplne bez ohladu na to ci som to vyuzival alebo nie, som chodil aj von spontanne stretavat ludi. navzajom sa to nevylucuje.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

aacid a napokon ti dopomohlo k najdeniu partnerky viac to stretavanie ludi, alebo zoznamky?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

bez toho aby sme tu rozoberali moj zivotny pribeh, ani jedno ani druhe. ale ja som hladal velmi kratko (par mesiacov) a vlastne som ani nehladal ziadny vazny vztah.

ale ozaj nemam pocit ze by bol nejaky kvalitativny rozdiel medzi zenami "v divocine" alebo na internete. niektore boli normalne, niektore sibnute, niektore pekne, niektore skarede.
urcite som zobral na rande viac bab z tinderu ako tych co som spoznal vonku, na druhu stranu, cast z tych tinderovych bab v realite vyzerala tak ze v bare by som ju neoslovil.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Tiez som sa k tinderu snazil pristupovat zodpovedne, pozrel som si viac fotiek toho cloveka, co ma napisane v profile a tak a az potom sa rozhodol...ale to mnozstvo ludi tam je proste velke a velmi rychlo som sklzol do rezimu, kedy som jednemu profilu venoval pozornost asi tak 1sekundu, to uz je naozaj potom lepsie mat bota, co to naklika za vas...

Plus po par dnoch, kedy som zistil, ze 90% matchov vam ani len nenapise/neodpise, mi bolo jasne, ze asi vacsina ludi uz sklzla do toho "automatickeho rezimu".
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Ja som zo zvedavosti skúsil ten tind3r autolike, ale vôbec mi to nefunguje, neukazuje mi žiadnych ľudí v okolí, filter mám nastavený v pohode, kde môže byť problém?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

mne to nezobrazuje ludi iba vtedy ked ziadnych novych nemam. vdaka autolikeu je to celkom casto :D
wewka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wewka »

A potom píšete každej, s ktorou máte match?
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

aaa

tak na badoo su rôzne skvosty
Spoiler
-pokiaľ nemáš pekne zuby a úsmev ani mi nepíš -
Spoiler
Som mampičistka a narcis fakt obrovsky narcis :* no a ešte som "bezcitná" tažee vaše pocity ma absolutne nezaujímaju, keď sa chcete rozprávať o svojich problémoch a čo vás trápi tak nepište to mne ale vygooglite si "terapia u psychológa" toho vaše problémy musia zaujímať ale inač som zlatá

Idú 2 piškoty po ceste. Jednu zrazi auto a druhá jej hovorí Čo sa tam mrvíš?!

Posledné slová princezny Diany pred smrťou:
"Z prava môžeš."

Ľudia bez zmyslu pre humor, moralisti a velky kresťania nepisať!! (nemam vas rada, nemam na vas nervy, kazite mi naladu a poje**** sa) a prosim ušetrite ma zdĺhavých výkladov o tom že som mladá, hlúpa a detinska mam vaše nazory uplne v pi*i
//autoeditácia príspevku (17 Sep 2017, 11:48)
každá druha Victoria's Secret, Model
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

wewka napísal:A potom píšete každej, s ktorou máte match?
ak je velmi skareda alebo velmi tucna tak nie. na slovensku ked som napisal, tak mi na tinderi spat odpisala kazda. v rakusku kazda stvrta cca.
na badoo sa presunul obsah pokecu, su tam tupe cubky s iq typickeho volica kotlebu. mas vacsiu sancu, ze do teba udrie blesk ako ze na badoo najdes inteligentne a pekne dievca
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mirak2: Mozno to bude tym, ze inteligentne a pekne dievca nema nudzu chodit na online zoznamky.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

aj inteligentne a pekne dievcata mozu byt zufale a hladat si svojho princa na bielom koni na internetoch. poznam jedneho cloveka, co ma peknu chytru frajerku z badoo. chlapec vyhral v loterii ocividne.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Jedna lastovicka leto neurobi.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

hojko to mas z nejakeho dlhodobeho prieskumu, ci ankety? na zaklade coho hovoris ze na internetove zoznamky nechodie inteligentne a pekne dievcata?
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

par spoluziacok chodi na tinder pravidelne, kludne aj ked sme niekde vonku, no na stretko nejdu nikdy, len si honkaju ego
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

aacid: Nehladam podobny prieskum ani anketu, vychadzam len z realnych skusenosti a toho, ze drviva vacsina peknych zien je zadana a nepotebuje klikat na Tinderi matche. Snazil som sa teraz cez Google najst daky prieskum, ale nenasiel som, no aspon som nasiel zensky pohlad na Tinder: http://www.breaktherules.sk/2016/11/ako ... indri.html
Napísať odpoveď