Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Merco_
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Príspevok od používateľa Merco_ »

Ani ja som neni žiadny krásavec a predsa sa mi podarilo pichať také ženy o ktorých by sa mi ani nesnívalo. Pokiaľ si neveríš tak môžeš vyzerať aj ako Di Caprio a aj tak ťa žiadna nebude chcieť.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Terepin napísal: 18 okt 2020, 14:34 Mal som aj to, ale ani to nepomohlo. Príroda mi proste nedala do vienka krásu. Čo už.
-nie kazdy tuzi byt casanova a striedat zeny ako na beziacom pase, tak si z toho nic nerob. Poznam chlapov pre ktorych je sulozenie s co najvacsim poctom zien zivotn program a potom su aj taki, ktorym je to viac menej dost ukradnute.
trolofon
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa trolofon »

Takže ako veľa iných chlapov píše, ja nemám už nervy na tie zeny spoznal som sa teraz naposledy s dvoma babami z badoo Prvá - stretli sme sa navečer konverzácia úplne v pohode a bola aj pusa baba sa stále hrala s vlasmi... mal som s toho veľmi dobrý pocit, po rande mi ešte napísala ako sa cítila fajn ako sme sa dobre porozprávali, ja som to tiež cítil tak ... samozrejme klasika písem jej poďme von a stále len výhovorky ako sa jej nedá a ma veľa prace ... takže z toho už nič nebude mal som jej chuť na to niečo pekne napísať, ale som gentleman
Druhá - píšeme si 10 dní je chorá nedá sa jej - pravda avšak píšeme si po večeroch 10 dni mam s toho veľmi dobrý pocit a ona píše, že tiež aky som fajn chalan ako sa musíme stretnut, ako ma chce spoznať ako OK
takže dohodneme na na našom stretku, píše ako je na mieste posiela fotku kde sa stretneme OK pozriem na mobil na polceste a píše, ako sa niečo vážne stalo a musí isť rýchlo domov a 2 dni neviem o nej nič avšak napokon odpíše nešiel jej net a nadalo sa jej napísať --- jasna sračka
ALE, keď skonči núdzový stav možne sa kľudne stretnut rada ma spozná, čiže ty debil ja ta natiahnem ešte po druhy krát a spravím s teba uplného k*k*ta
Ja chcem tiež zažiť svoju „love story“ kde mam stále nadšenie babu spoznávať a nie, aby ma len takéto bitch skúšali, a samozrejme mal som veľa iných stretnutí z badoo, alebo tinder a nikdy to nebola nejaká sláva tie ženy...
gogo956
Redeemer
Redeemer

proste ti nevedeli priamo napisat ze nemaju zaujem a cakali ze ti to po tych naznakoch dojde aj samemu. Skusaj sa zoznamovat so zenami z realneho sveta, ktore vidia teba ako fyzicku osobu a ty ich tiez, reakcie, vsetko. To je neprirodzene a čudné ix tyzdnov si s niekym iba pisat, s niekym koho si v zivote nevidel..
trolofon
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa trolofon »

jasne, že je avšak žena sa nestretne hneď ... , prvá sa ide olizovať píše aké to bolo super a potom už nechce isť von ? a druha ma špinavo oklame ?
reálny svet teraz sa nedá ...
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Merco_ napísal: 19 okt 2020, 9:34 Ani ja som neni žiadny krásavec a predsa sa mi podarilo pichať také ženy o ktorých by sa mi ani nesnívalo. Pokiaľ si neveríš tak môžeš vyzerať aj ako Di Caprio a aj tak ťa žiadna nebude chcieť.
Nikdy som so ženami nemal žiadny úspech, takže si nemám dôvod v tomto smere veriť.
gogo956
Redeemer
Redeemer

trolofon

ale s tym predsa musis ratat ze tak ako muži su rozne aj zeny. Zeny ako celok nie su ani lepsie ani horsie ako muzi. Ked je chlap suknickar a ma milion frajerok ktore podvadza tak mu to nikto velmi nevycita, ale pokial je taka zena tak uz je to vraj zlé- preco taky dvojaky meter? Zaroven je tu otazka, ci si si 100percentne isty, ci s kazdou ktorou si si pisal a nestretol, ci je to naozaj zena? Kludne to moze byt nejaky uchylák-chlap co sa iba tak zabáva.. Tiez by bolo dobre si uvedomit, ze cast zien na tych zonamkach nie je z romantickych pohnutok, ale su to vlastne nepravidelne prostitutky.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Na tinderi atd su len prostituky a leftovers :P Niekomu to moze vyhovovat no niekomu zase nemusi.

Inak na slovensko prichadza Facebook Dating, co na to hovorite? Ja som sa uz zaregistroval, ale este to nie je spustene :mrgreen:
https://zive.aktuality.sk/clanok/149268 ... j-slovaci/

Pokial tam nebude paywall, tak by to kludne mohlo nahradit badoo. :)

//oprava-je to spustene, ale v mojej lokalite je malo ludi (BA), tak nemozem swajpovat :roll:
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

tá FB zoznamka bude zadarmo, spustené je to iba od víkendu, čiže najskôr tam musia nahnať ľudí...v niektorých krajinách to spúštali už dávnejšie a vraj to malo celkom úspech
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Ja na tej fb zoznamke mam asi z 5 "swajpov" 2 zhody ... len mi tam naskočila známa a teraz neviem do ktorej strany to posunúť ;D
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

dasti555 napísal: 29 okt 2020, 9:05 Ja na tej fb zoznamke mam asi z 5 "swajpov" 2 zhody ... len mi tam naskočila známa a teraz neviem do ktorej strany to posunúť ;D
Vidíš tam aj ženy ktoré teba swajpli na stranu že sa im nepáčiš?
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Je tam kolonka "komu sa páčite" ale to buď 1) nefunguje 2)nikomu sa nepáčim ;D
To či ma swajpli že sa im nepáčim to už nezistím
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Na to, ze to len teraz spustili, tak je tam nejako vela hrosikov. :mrgreen:
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Na pokeci fakt nie je problém zbaliť 40tku, ak máš chuť na staršiu... Vážne je ich tam dosť, rozvedených a nadržaných
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa zdravotnik »

Ahojte chalani, náhodou nejaké portály v ČR, kde to ešte celkom žije? Ďakujem
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ako v badoo zistim kto je v tej aplikacii vobec aktivny? nemyslim kto je prave online, ale kto ju vobec pouziva.
Alth
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Alth »

M142 napísal: 27 máj 2021, 8:50 ako v badoo zistim kto je v tej aplikacii vobec aktivny? nemyslim kto je prave online, ale kto ju vobec pouziva.
Kedysi tam bolo niekde v rámci profilu malé info o tom, kedy bol účet naposledy prihlásený. Istého času to ukazovalo posledné prihlásenie do 1 roka, čiže sa dalo ľahko odhadnúť, či je ten účet priebežne aktívny alebo nie. Neskôr to skrátili na maximálne 1 mesiac, čo výrazne znížilo výpovednú hodnotu tohto údaju. Netuším, ako je to dnes. V každom prípade je to celkovo veľmi zavádzajúce a nedá sa tomu veriť. Len ďalšia "optimalizácia" systému, ako čo najdlhšie udržať zákazníka.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Mne prišiel mail že môj účet je skrytý ... po nejakom čase odkedy som to vymazal.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Po roku to tu ozivujem...Skusam Tinder prvy krat. Este stale funguje ten bot na davanie likeov o ktorom som pocul? Alebo to nejako osetrili?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Nie a aj keby existoval, tak by som ho nepouzival. Tinder ma algoritmy, ktore hodnotia tvoj vlastny profil na zaklade toho ako ty interagujes s inymi a ako ini interaguju s tebou. Ked mas zly rating, tak ta neukazuje nikomu. Rating sa zhorsuje, ak swipujes vsetko doprava aj vsetko dolava, ak mas match a neinteragujes s druhou osobou, ak mas vela unmatchov bez interakcie, ak ta vsetci swipuju dolava atd atd atd. Z nejakeho dovodu alrogitmus ti da boost, ak zmenis lokaciu, napr. ides na dovolenku. Zacal som experimentovat s vpnkou a zmenou lokacie cez browser console a pozoroval som celkom zaujimave vysledky.
Ak ma clovek pocit, ze nema ziadne matches, stoji za to zrusit ucet a znovu ho vytvorit o nejaky cas neskor.
Napísať odpoveď