skuter
skuter
zdravim chcem sa opytat na info ked chcem kupit skuter ake su poplatky za prihlasenie co vsetko treba veci ohladom TP a SPZ a tiez ak by sa dalo ake znacky respektive ktory skuter sa oplati kupit a ktory nie atd co najviac infa neviem o tom nic nikdy som nekupoval skuter ani nic podobne dik za odpovede 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: skuter
co tak napisat co zhanas ? chces 50tku ? kupit ju na slovensku, alebo dovliect zo zahranicia ? ... do 100EUR by si sa mal zmestit pri skutri, presne sa mi to hladat nechce ... vseobecne dobre veci medzi skutrami robia napr znacky Gilera, Malaguti, Aprilia, Peugeot, Piago, Yamaha, Honda, CPI ... nebal by som sa ale ani znamych sikmackych znaciek ako kymco, adams, keeway, yuki a podobnych pokial na tom chces nalietat par kilakov rocne po meste ... len si daj pri nich pozor, aby si mal kde kupit diely (aj ked myslim ze cez net to nebude problem, lenze sa neoplati vec za 5 eurokorun kupovat na nete a platit postu niekde z ciny
) ...
Re: skuter
no nieco co najlacnejsie cisto na prevoz z jedneho miesta na druhe nic zlozite mam vodicak aj na tazku motorku len teraz som bez penazi takze tento tok to bude o skutri cisto na leto lacne od skutra neocakavam ziadnu rychlost alebo nieco cize fakt len na transport mna z bodu a do bodu b len neviem o tom nic co som pozeral inzeraty tak vsade je bez TP a SPZ tak som nevedel ze ci to treba niako dorobit alebo sa da ist aj bez znaciek alebo tako to vlastne s tymi skutrami je dik za info