Skylink - diskusia
Re: Skylink - diskusia
Mas pravdu je to stovky eur...Hlavne ze ti da Skylink, pri predplateni baliku na pol roka, komplet vsetko aj s instalaciou za euro../prijmac,parabola,instalacia/
Tu sa ale riesil iny sposob, teda neviem ako si to myslel...
ja len tak medzi recou surflock uz na skylinku bezi skoro rok a sharovanie pokial viem neznemoznil, lebo ho rusi proste obisli..
Viem ze mali tyzden po zapnuti vypadok, ale potom to zas rozbehali.
Prakticky jedine co moze zastavit cardsharing je parovanie kariet s prijmacmi a to je zatial pre Skylink beh na dlhe trate.
Viem ze mali tyzden po zapnuti vypadok, ale potom to zas rozbehali.
Prakticky jedine co moze zastavit cardsharing je parovanie kariet s prijmacmi a to je zatial pre Skylink beh na dlhe trate.
Digi ma parovanie a ze by to nejak znemoznovalo zdielanie sa neda povedat...
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Surflock je vypnuty
Myslim ze asi najvhodnejsie miesto na podobnu spravu, ak nie, tak to presunte:
Pokuta 9 a půl milionu korun pro provozovatele platforem Skylink a CS Link
Dalsia pokuta pre podvodnikov, nie ze by ich to nejako zasiahlo, ale aspon nieco, ked uz za ine podvody za ktore ich mali zrusit pokutu ani nedostali, min. u nas.
Pokuta 9 a půl milionu korun pro provozovatele platforem Skylink a CS Link
Dalsia pokuta pre podvodnikov, nie ze by ich to nejako zasiahlo, ale aspon nieco, ked uz za ine podvody za ktore ich mali zrusit pokutu ani nedostali, min. u nas.
-
Dildogripak
Medium Professional
Ahojte.
Mám Skylink kartu a ligu majstrov si veru nepozriem. Narážam konkrétne na predchádzajúci týždeň (utorok) a dokonca aj včera na DAJTO som mal TMU počas zápasu Barcelony.
Viete mi prosím vás povedať prečo? Nejak niesom v tejto téme doma, podľa príspevkov čo som čítal, je blokovaný len český region....
Prosím poraďte. Ďakujem.
//autoeditácia príspevku (29 Feb 2016, 20:33)
resp. vám to ide???
Mám Skylink kartu a ligu majstrov si veru nepozriem. Narážam konkrétne na predchádzajúci týždeň (utorok) a dokonca aj včera na DAJTO som mal TMU počas zápasu Barcelony.
Viete mi prosím vás povedať prečo? Nejak niesom v tejto téme doma, podľa príspevkov čo som čítal, je blokovaný len český region....
Prosím poraďte. Ďakujem.
//autoeditácia príspevku (29 Feb 2016, 20:33)
resp. vám to ide???
Prihlas sa na webu Skylinku na administraciu karty a prepni si ju tam na region Slovenska republika. Zatial sa da prepinat medzi regionmi kolko chces...
Ano, bude to asi prepnute na cesky region, ale teraz niekedy sa vypli kanaly Dajto a tusim aj Doma v SD, takze tam bude tma uz natrvalo, treba preladit na HD pozicie, ak mas HD prijimac, ak nemas, tak mas smolu.
Nebude to asi, ale urcite na 100%. Dajto a Doma v SD sa mali vypnut dnes este sa, ale nic nekona. Kedze ale Dildogripak tuto otazku polozil aj na sat fore, tam mu takisto potvrdia...
Edit: kedze ides cez share podporu hladaj u bratov rusov...
Edit: kedze ides cez share podporu hladaj u bratov rusov...
-
Silmer
Darca
Naposledy upravil/-a kinjeril v 22 mar 2016, 7:48, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: Pravidlo 8.
-
Bad.boy
Medium Professional
https://www.xxxxxxxx.cc
4,50USD/mesiac, overene, funguje. Tvoju stranku vyssie nepoznam.
+ teraz som si vsimol ze je k tomu aj IPTV, cize pristup k programom aj na tablete/telefone/win
4,50USD/mesiac, overene, funguje. Tvoju stranku vyssie nepoznam.
+ teraz som si vsimol ze je k tomu aj IPTV, cize pristup k programom aj na tablete/telefone/win
Naposledy upravil/-a kinjeril v 22 mar 2016, 7:47, upravené celkom 1 krát.
Nejdem pisat meno stranky, su ale nachadza sa na vychod od nas (ako vacsina tychto sluzieb)
Kombinacia 5 paketov sa da kupit za 4.40 USD a ked si tam das troch SK providerov tak mas prakticky vsetko co je k dispozicii na nasom trhu + este dalsie baliky podla vlastneho vyberu. Multifokus/motor je vsak nutnost pri takychto ponukach. Ale aj single paket sa oplati za tu cenu 
-
Silmer
Darca
hodis mi ju plz do ss?
diky 
-
guess.whoo
Redeemer
presne kvoli tej sluzbe cakam na skoncenie viazanosti u digi. pociatocna investicia (cca 100€ na prijimac s 2 usb+wifi modul a parabola) sa vrati ani nie do roka
-
rufus59
Light Professional
Moze mi niekto odporucat satelit na pouzitie od susedov cez net ?
Z nelinuxovych napr. Cryptobox (650HD alebo 652HD, ten je combo), z linuxovych kludne Formuler F3 napr.
Ja odporucam nieco s Neutrino, ziadny primac nema taku stabilitu. Napr Coolstream Trinity
-
rufus59
Light Professional
Este som s takymi vecami nepracoval budem vediet rozbehat to zdielanie? Na linuxovych?
Zober Cryptobox a ked sa naucis presedlaj na Neutrino, alebo Linux-Enigma