Skype a Sam Broadcaster

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
relax
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Skype a Sam Broadcaster

Príspevok od používateľa relax »

Vie mi niekto poradit ako nastavim volania vo vysielani pomocou programu skype. Aby sa vlastne posluchac normalne dovolal do vysielania. Mam Sam Broadcaster verziu 4.2.2
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Neviem o co presne ide ale myslim, ze normalne ak mas kredit, tak mozes volat na pevne linky, mobil a aj dalsie veci. Ak chces, aby volali tebe, tak si musis zaplatit cislo.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

on mysli asi tak ze mu niekto zo skype zavola na skype a bude hovorit a taak.
relax
Light Expert
Light Expert

Mno chcem aby som sa mohol vlastne rozpravat s tym co vola cez skype vo vysielani. Zatial sa mi podarilo to spravit len tak ze prepojim ten skype do vysielania ale potom zase nefunguje mikrofon. Takze ja sa pytam, ze ako by sa to dalo urobit ako to byva v normalnych radiach ze moderator sa rozprava s volajucim.
Pomocou Ovladacich panelov a tam Zvuky a zvukove zariadenia som to urobil tak aby bolo pocut volajuceho ale nie je zase aktivny mikrofon.

Trosku komplikovane ale ak sa najde niekto kto mi porozumel , poradte mi prosiiiim 8)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Cize to chces pre web radio??? V radiach na to maju techniku za par milionov, takze je tazke to porovnavat so Skype.
relax
Light Expert
Light Expert

To ja viem ze v radiach to stoji mastne peniaze. Ale viem ze sa to da prepojit ale iba ak dam do kompu druhu zvukovku. A ja sa pytam ci by to neslo s pouzitim jednej zvukovky.
Misox
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Misox »

ak som dobre pochopil a chces vlastne internetove radio tak citaj toto: http://www.emag.cz/chcete-vlastni-radio/ :wink:
relax
Light Expert
Light Expert

Misox napísal:ak som dobre pochopil a chces vlastne internetove radio tak citaj toto: http://www.emag.cz/chcete-vlastni-radio/ :wink:
Nie to nechcem ...ja uz mam urobene radio aj som spominal ze pomocou sam broadcasteru. Ja potrebujem iba zistit ako sa da nastavit volanie do radia pomocou skype.
Napísať odpoveď