--- skype po aktualizacii, reinsalaciach a kadecom inom, aj po nainstalovani starsej verzie stale blbne. Jednoducho nerozpoznava moje heslo, stale sa musim prihlasit manualne, a najlepsie na tom je ze mi ho cely vypne kedy chce, niekedy po 10 tich minutach niekedy po dvoch hodinach pritom ho cchem mat na mobile zapnuty stale, a neodpalkujem ho nikdy ziadnym task manazerom ani nic, proste mu ebe, .... kde je podla vas chyba? tie prve verzie skypu ficali dokonalo.
SKYPE -- android
-
qwerty-xyz
SKYPE -- android
--- skype po aktualizacii, reinsalaciach a kadecom inom, aj po nainstalovani starsej verzie stale blbne. Jednoducho nerozpoznava moje heslo, stale sa musim prihlasit manualne, a najlepsie na tom je ze mi ho cely vypne kedy chce, niekedy po 10 tich minutach niekedy po dvoch hodinach pritom ho cchem mat na mobile zapnuty stale, a neodpalkujem ho nikdy ziadnym task manazerom ani nic, proste mu ebe, .... kde je podla vas chyba? tie prve verzie skypu ficali dokonalo.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: SKYPE -- android
Skús použiť túto upravenú verziu http://forum.xda-developers.com/showpos ... count=2223, ale predtým si najprv vymaž starú.
-
qwerty-xyz
skusim, uvidime co to spravi. 
/// tak nic, nova ma automaticky odhlasuje, aj ked ma odhlasovanie vypnute .
FUCK !!!
/// tak nic, nova ma automaticky odhlasuje, aj ked ma odhlasovanie vypnute .
Aj mne na mesacnom XPERIA S to robi aj na 9 mesacnom GALAXY ACE mi to zacalo asi mesiac dozadu robit.www