Skype , volanie z PC na mobil

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mar10
Amateur
Amateur

Skype , volanie z PC na mobil

Príspevok od používateľa mar10 »

Ahojte , hľadala som , či to tu nie je , ale našla som iba iné témy ohľadom Skype .
Minule mi prišiel od Skype e-mail , v ktorom bol taký plagátik , a keď som to s mojou fakt len základnou angličtinou správne pochopila , tak pre krajiny , ktoré sa zúčastnili na MS sveta vo futbale v Južnej Afrike , je volanie zo Skype na telefóny ( neviem , či na pevné linky , alebo mobily ) toto leto zadarmo . Ale neviem , či som to s mojou anglinou pochopila a chcem sa vyhnúť nepríjemnostiam , či účtom , ktoré si nemôžem dovoliť rodičom navolať , alebo iným e-mailovým výzvam . Preto sa chcem opýtať , tí , čo máte Skype , by ste tento e-mail mali dostať tiež , či náhodou niekto s tým nemá skúsenosti , resp . či to niekto neskúšal . :)
Jancuk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Skype , volanie z PC na mobil

Príspevok od používateľa Jancuk »

Mam skype uz dlho ale žiaden mail s touto ponukou som nedostal , ale nasiel som na nete tento link ale neviem overiť ci to funguje http://blogs.skype.com/en/2010/06/free_ ... month.html
owerly
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa owerly »

Tak na Slovensko je to len na pevnu nakoľko tam maš landlines. Pri iných krajinách si môžeš všimnúť, že tam je uvedene mobiles (Japonsko).
mar10
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mar10 »

Aha ďakujem , aj keď na mobily volám viac . Možno to skúsim aj na tú pevnú linku , len dúfam , že mi nepríde nejaká výzva na zaplatenie ..............
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ramaya »

A nie je to len pre tých , čo si pravidelne mesačne platia kredit ?
Nejak sa mi to nezdá , že by to bolo pre všetkých.
Napísať odpoveď