Skype - všetkých priateľov zobrazuje ako offline
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Skype - všetkých priateľov zobrazuje ako offline
Prosim vas mam problem so skype-om. Normalne sa prihlasim a nechce mi ukazat priatelov akoze ktory su online. Vsetkych mi ukaze ako offline. Pls neviete co s tym je? uz som to aj preinstaloval a nic
-
mihalswk
Medium Professional
Re: Skype - všetkých priateľov zobrazuje ako offline
dig ,..,kebyze su tak to sem asi nepisem omg
-
uplink
VIP
tiež sa mi to stáva, býva to nejakým cachom vo windowse, alebo v routri/modeme, reštart by mal pomocť, poprípade reštart modemu/routru. Taktiež to môže spôsobovať firewall.
Btw. akého máš iSP?
Btw. akého máš iSP?
no napr. mna by zaújmalo že ked si píšem na skype na jednom PC a potom si píšem na druhom PC, tak na tom druhom nevidím čo som si písal na tom prvom.(( pochopili,,,.D?? čím to je?? a pritom mám nastavené že uchovávať históriu na max... 
-
Grim
Darca
...lebo prvý počítač je jeden, a druhý počítač je druhý...samostatná jednotka...história sa uchováva iba lokálne...
skús vymazať cache zo skypu, niekde v nastaveniach to je..pohladaj...
ak nepomože tak si skus urobit novy nick, pridaj si tam "seba sameho" , chod do start->spustiť->napíš tam:"C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /secondary" ..prihlas sa cez tvoj real nick a pozri sa či cez ten novo vytvoreny sa vidiš online..
ak nepomože tak si skus urobit novy nick, pridaj si tam "seba sameho" , chod do start->spustiť->napíš tam:"C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /secondary" ..prihlas sa cez tvoj real nick a pozri sa či cez ten novo vytvoreny sa vidiš online..