pozeram ze jednotlive streamovacie sluzby maju svoje vlastne temy tak zalozim aj pre toto.
v clanku pisu ze sa o prichode na slovensko vie uz od leta, ja musim povedat ze som sa prvy krat o tom dozvedel dnes z billboardu
co ma hned zaujalo boli velke mena ako paramount, peacock ci universal.
po registracii a instalacii ale musim povedat ze nemam pocit ze by tam toho bolo nejak vela. chapem ze sa len rozbiehaju ale mam pocit ze vacsina obsahu su bud stariny (ktore ale urcite niekoho potesia, kamarat sa akurat tyzden dozadu vyplakaval ze by si chcel niekde pozriet Frasiera) alebo veci co aktualne ponuka aj konkurencia.
co ale predpokladam ze bude znamenat ze ked vyprsi licencia konkurencii tak to bude uz len tu a teda zase bude video obsah roztriestenejsi...
cena je prijemna, 6 eur mesacne je taka bezna cena uz dnes a pokial si to clovek zaplati do aprila tak to ma za polovicu. mam teraz dilemu lebo aktualne nemam pocit ze ten obsah tam stoji za to aby som si to platil, na druhu stranu ked prislo disney+ tak som si povedal ze sa nebudem viazat na rok kvoli par euram a nakoniec to platim stale, takze som mohol usetrit celkom dost.
toto ma ale celkom potencial pretoze tych studii je tam ozaj dost a pokial nezaspia (ako amazon prime video kde viac menej nic neni) ale pojdu dopredu v style disney+ (kde mam pocit ze je toho fakt vela) tak by sa to mohlo stat dalsou stalicou medzi mojimi mesacnymi vydajmi