Slabý žalúdok

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Zuzhka
Novice
Novice

Re: Slabý žalúdok

Príspevok od používateľa Zuzhka »

Zdravim, pisem sem aj ja, lebo mam tiez podobny problem.. Mam 21 rokov , nikdy som nemala problemy so zaludkom, mohla som zjest hociake kombinacie jedal, hocijake mnozstva, v hocijakom case, a nic mi nebolo, ani len naznak bolesti. Samozrejme som si velmi nedrazdila zaludok, ja sa rada zdravo stravujem, ale tak, obcas sa stalo ze som dostala chut a dala som si barsjake jedla do tela :) to iste som mala aj s alkoholom, mohla som vypit vela a nic mi nebolo, dokonca aj miesat a nezvracala som. jednoducho som mala strasne silny zaludok. Za posledne dva tyzdne som vsak uz 6 dni zvracala takym stylom ze som poldna stravila nad misou, a bolo to jednak z alkoholu , a to som si dala len jeden pohar bieleho! alebo ze som si dala po sto rokoch mekac a vzapati som ho aj vyvratila. Vie mi tiez niekto pomoc co by to mohlo byt? Dakujem za pomoc:)
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

Fabo napísal:begbee: tak s tym mliekom to nebude intolerancia na laktozu?
napriklad ja intoleranciu na laktozu nemam. mozem pit balkansky jogurt (nieco ako zakysanka), cerstvo podojene mlieko, kupenske mlieko v kave a nic... ale ked sa napijem cisteho mlieka z krabice tak ma napne.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Zuzhka napísal:Zdravim, pisem sem aj ja, lebo mam tiez podobny problem.. Mam 21 rokov , nikdy som nemala problemy so zaludkom, mohla som zjest hociake kombinacie jedal, hocijake mnozstva, v hocijakom case, a nic mi nebolo, ani len naznak bolesti. Samozrejme som si velmi nedrazdila zaludok, ja sa rada zdravo stravujem, ale tak, obcas sa stalo ze som dostala chut a dala som si barsjake jedla do tela :) to iste som mala aj s alkoholom, mohla som vypit vela a nic mi nebolo, dokonca aj miesat a nezvracala som. jednoducho som mala strasne silny zaludok. Za posledne dva tyzdne som vsak uz 6 dni zvracala takym stylom ze som poldna stravila nad misou, a bolo to jednak z alkoholu , a to som si dala len jeden pohar bieleho! alebo ze som si dala po sto rokoch mekac a vzapati som ho aj vyvratila. Vie mi tiez niekto pomoc co by to mohlo byt? Dakujem za pomoc:)
No ja byť tebou navštívim lekára, lebo to vôbec nevyzerá normálne.
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

...ci to nebude zlcnik ;)
Napísať odpoveď