Ahojte ,mam taky problem
Internet od Nitranet-antena ,kabel do routra(wifi ) a odtial kabel samozrejme do pc a kde potrebujem
Ale mam problem so silou signalu ,router je kultovy dlin d524 a dalsom pc ktore je cez dve steny v izbe na tom istom poschodi je wifi karta a antena 10dbi co si myslim ze je viac ako dost, no signal je slaby, to ze mam slaby signal na dolnom poschodi pochopim ale toto?
Nastavenie routra je viac menej defualtne ,viete mi povedat co a ako nastavit ,zmenit, aby som dosiahol silnejsi signal ,pripadne vacsie plosne pokrytie signalu ?
Dakujem ,na oboch pc je XP ak by nahodou
slaby signal wifi siete
Re: slaby signal wifi siete
Tak ja som hladal ,prvy link nic ,druhy este pozriem ,ci tam najdem nieco uzitocne
bolo to myslene tak aby si tam napisal a nezakladal hned novu temu s problematikou Wifi
takze tam som sa nic nedozvedel ,riesia sa tam trochu ine problemy ako mam ja ,ja potrebujem nastavit router a tam chce chlapik zapojit modem a este aj router
//autoeditácia príspevku (04 Júl 2011, 23:40)
Odskusal som uz vsetkych 13kanalov ,no stale je signal slaby alebo velmi slaby ,co by som mal este skusit nastavit ?
//autoeditácia príspevku (07 Júl 2011, 21:52)
neviete poradit,co este nastavit?
Odskusal som uz vsetkych 13kanalov ,no stale je signal slaby alebo velmi slaby ,co by som mal este skusit nastavit ?
hatamrc napísal:takze tam som sa nic nedozvedel ,riesia sa tam trochu ine problemy ako mam ja ,ja potrebujem nastavit router a tam chce chlapik zapojit modem a este aj router
CO sa tyka G-modu uz som to skusal velmi to nepomohlo ,ale skusim to este raz ,dakujem
//autoeditácia príspevku (11 Júl 2011, 21:51)
neviete mi poradit este co nastavit ine aby to islo lepsie ?
//autoeditácia príspevku (11 Júl 2011, 21:51)
neviete mi poradit este co nastavit ine aby to islo lepsie ?