Aby sme sa chapali, lebo mnohi teraz este asi nevedia o com je rec, je to najvacsie diskusne forum na SR, to uz samo o sebe nieco vravi. Plus tu mame temy o politike a kadejake ine temy na zaklade ktorych by sa dalo predpokladat ktory z uzivatelov, napr nema rad romskych spoluobcanov, alebo si pofajci rad travicku,kto si vypali viacej CD ako ma, alebo ma radsej pravicu ako lavicu.
Zaujima to niekoho? sleduje toto forum napr policia? alebo nejake ine zlozky? Cisto pre info sa pytam, si s nimi dohodnuty? alebo priamo spolupraca? To nie je o tom ze som paranoidny, ale tak o otm ze len chcem vediet lebo ako tak sledujem nazory tu padaju rozne, .... vseobecne na vsetky temy. Lebo vacsina veci na internete je velmi ostro sledovanych. Od facebooku, cez icq, az po obycajny google nas slovensky, cenzura jak svina v mnohych veciach (zbrane a podobne, presne manualy k zbraniam a raketam zem vzduch, navody,jedy, severokorejska armada, a par dalsich perliciek kde mi napisalo ze som odoslany ako podozrivy uzivatel tretim stranam )