SLEDOVANIE Hojka (Aj hojka aj fora)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

SLEDOVANIE Hojka (Aj hojka aj fora)

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:arrow: Tema hlavne pre samotneho hojka, popripade pre moderatorov, alebo Ludi hojkovi znamych, popripade hocikomu kto sa vyzna. Hojko, schvalne od srdca, bez sarkazmu, ked sa bojis tak ss, alebo to naznac. Je nase-tvoje forum sledovane?
Aby sme sa chapali, lebo mnohi teraz este asi nevedia o com je rec, je to najvacsie diskusne forum na SR, to uz samo o sebe nieco vravi. Plus tu mame temy o politike a kadejake ine temy na zaklade ktorych by sa dalo predpokladat ktory z uzivatelov, napr nema rad romskych spoluobcanov, alebo si pofajci rad travicku,kto si vypali viacej CD ako ma, alebo ma radsej pravicu ako lavicu.
Zaujima to niekoho? sleduje toto forum napr policia? alebo nejake ine zlozky? Cisto pre info sa pytam, si s nimi dohodnuty? alebo priamo spolupraca? To nie je o tom ze som paranoidny, ale tak o otm ze len chcem vediet lebo ako tak sledujem nazory tu padaju rozne, .... vseobecne na vsetky temy. Lebo vacsina veci na internete je velmi ostro sledovanych. Od facebooku, cez icq, az po obycajny google nas slovensky, cenzura jak svina v mnohych veciach (zbrane a podobne, presne manualy k zbraniam a raketam zem vzduch, navody,jedy, severokorejska armada, a par dalsich perliciek kde mi napisalo ze som odoslany ako podozrivy uzivatel tretim stranam )
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: SLEDOVANIE Hojka (Aj hojka aj fora)

Príspevok od používateľa Grim »

...máš pocit, že by bolo sledované?...a mám pocit, že naozaj si trochu paranoidný...//ako písal GothaR, to čo sem človek napíše bude prístupné aj po rokoch, takže túto časť svojho príspevku radšej zmažem//...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Kedze je forum verejne pristupne vsetkym, tak je mozne, ze ho niekto sleduje (aj ked neviem koho by to mohlo zaujimat), ale zeby sem teraz prisiel nejaky agent a napisal, ze to sleduje? Ked si paranoidny, tak si davaj pozor na to co pises a nemas sa coho bat. Kazdy by si mal uvedomit, ze forum je verejne pristupne a vsetko co sem napise sa bude dat najst aj o niekolko rokov.
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

qwerty? niesi ty nahodou cely život zavrety medzi štyrmi stenami, s jednou postelou, stoličkou stolom a pc?
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

Jediny kto nas tak sleduje su Google Analytics :D podla mna sa vsak ziadne statne zlozky sa o toto forum nejak vyrazne nezaujima...
Ked si to tak zoberes vacsina ludi nevyuziva pravdive INFO v profile ano urcite sa da vypatrat aj ked nepoznas nic len meno uzivatela ale zober si kolko existuje warez for...... tam by to malo urcite vacsie opodstatnenie no tu neviem co by z toho niekto mal i ked aj tu sa urcite daju ziskat zaujimave informacie z prispevkov . a podla mna si tiez trochu paranoidny...........
Spojka13: :lol:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...neboj, pochybujem, že niekoho tie tvoje debiliny zaujímajú...myslíš, že Severokorejskí predáci to tu sledujú a ledva čakajú, kedy sem zase napíšeš o svojom novom náboji na Karbidovom základe aby mohli Južnú Kóreu s pomocou tvojho revolučného vynálezu vybombardovať?...qwerty, teraz to myslím naozaj vážne...porozmýšľaj nad návštevou nejakého psychiatra, pretože toto už začína byť vážne a mám pocit, že ti všetky tie hry lezú na mozog...
qwerty-xyz

spojka13 napísal:qwerty? niesi ty nahodou cely život zavrety medzi štyrmi stenami, s jednou postelou, stoličkou stolom a pc?
poslednu dobu momentalne ano, :| ziadna vyhra.

--- ale temu som celkovo myslel, :arrow: vzhladom nato co som hore pisal.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Chalan, ty seriozne, ale teraz to myslim uplne vazne a bez nadsazky potrebujes odbornu pomoc. Ak tu mas nejakeho osobneho kamarata na fore, popros ho, nech ta odtrhne od pocitaca a zoberie odbornikovi, lebo to, co predvadzas uz je daleko za hranicami zdraveho rozumu.

K teme: Uz len teba by potreboval niekto sledovat ake dristy tu vypisujes spolu s dalsimi 1000 ludmi, vratane mna a mojich nazorov. Sa preber uz a spamataj.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Minule mi pred barakom stalo nejake divne auto s tmavymi sklami... :|. Idu si po mna...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Vigor vidis...mne minule zablokovalo vchod do garaze toto auto:
4969156992_0677aea7f4.jpg
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

qwerty vybehni si aspon tak kazdy den na 3hodky pobehat po lese abo ja neviem kadial... kup si psa alebo mačku... no tebe si myslim by stačila aj jedna zavojnatka vo flaši, alebo bojovnice... nech sa nenudiš
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

qwerty: na rozdiel od vtípkov, čo tu zazneli, ti napíšem príhodu z fóra wargames (airsoftový portál). Dlhú dobru sa pripravovala jedna akcia. Boli tam koordináty kde sa bude hrať, kedy sa začína, proste všetko. Z rozprávania ľudí, čo na tej akcii boli, vyplynulo, že cca 10 minút po oficiálnom čase začatia prišla na miesto policajná hliadka + auto s ľuďmi z poľovného združenia. Organizátora si troška povarili, všetkých odtiaľ poslali do preč a výrazne im doporučili aby na to miesto už nechodili. Inak povedané - ak si tak naivný a myslíš si, že diskusné fóra NIE SÚ sledované, tak si daj na chvíľu dolu ružové okuliare. V opačnom prípade nevidím význam tejto témy, Hojko sledované je, tak isto ako aj ostatné, potenciálne rizikové fóra. Či o tom Hojko (admin) niečo vie alebo nie, je irelevantné, dosť o tom pochybujem (viď prípad z wargames).

Mimochodom, niekedy ani nemusí byť fórum ostro sledované, stačí zopár nadržaných userov, čo budú bonzovať správnym úradom.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Ano, ja ho sledujem a kazdy nevhodny prispevok reportujem vyssim zlozkam.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...mne minule stálo pred domom toto...
Prílohy
Van 001 kopie.jpg
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Qwerty, ako mozme vediet ze niesi nasadeny agent a nehras tu formu ? Ze pises prispevky ake pises len preto, aby sme si nemysleli, ze to tu mas vsetko pod palcom a nepracujes pre FBI alebo KGB ?
P.S. - keby som sa dlhsie neprihlasoval, tak ma zbalili jedna z hore uvedenych organizacii a touto spravou som odhalil, o co tu kraca :smt006
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Všetci tu povinne zhadzujete qwertyho, ale faktom je, že internet je sledovaný a monitorovaný.

Síce pochybujem, že zrovna hojko, ale rôzne iné fóra určite áno (Stoporkov príklad to krásne dokázal).

Takže v postate qwerty nebol AŽ tak mimo, ako zvykne byť.
qwerty-xyz

:| len si robte furt srandy, .... stoporko dal priklad celkom fajnovy.
Gothar
Moderátor
Moderátor

No ved a co si cakal? Anonymne sa dnes na internete da fungovat iba v zaheslovanych forach na pozvanky a nie na fore ktore sa vo vyhladavani google objavuje na prvych prieckach.
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

určite je to nejak sledovane... ale myslim, že PZ SR, INTERPOL, FBI, CSI a i. inštitucie nezujima že niekto tu kida na fica, radičovu, rašiho alebo ja neivem čo, alebo že niekto tu zhana ako spravit vybušninu aby doma vyhodil odpadkovy koš do vzduchu... tak nech to bude sledovane...
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Dost pochybujem, ze niekde niekto sedi a cekuje forum, len preto, aby niekoho nacapal. Mozno ze ak sa uz stane daky trestny cin alebo nieco, co by stalo vysetrovatelom za pozornost, spetne patraju po indiciach napr. aj na internete. Vsak ved v spravach je to stale. Dakto skoci z okna a zabije sa. Neskôr pridu na to ze aha, ved chalan predvcerom o tom cosi pisal na facebooku. No a ak si dobre pamatam, zopar takychto potencionalnych samovrahov ktorych zivot nebavi bolo aj tu, no ak by svoj zamer dotiahli az do konca, bola by teoreticky sanca, ze forum by sa objavilo aj v TV :)
Napísať odpoveď