Nazdar potreboval by som program ktory dokaze zistit na LAN kolko GB dat sme stiahli alebo odoslali dokopy.....cize nejake pocitadlo za router, ktorym sme vsetci pripojeny na internet.
Router: Edimax BR-6504N IEEE802.11b/g/n Draft 2.0 Wireless Broadband Router
Sledovanie siete
Pozeral som si manuál toho routera a má len počítadlo paketov. Takže, nijako neodsleduješ, koľko stiahli jednotlivé PC zapojené na router. Jedine, že by si všetci nainštalovali na PC napr. NetLimiter alebo podobný soft. Ten má štatistiku prijatých a odoslaných dát jednotlivých programov za deň, mesiac, rok atď. a potom by ste si to spočítali 

-
Don_Pipino
Darca - Príspevky: 803
- Kontaktovať používateľa:
Re: Sledovanie siete
Mám internet ktorý poskytujem aj pár susedom. Viem nejak zistiť ktoré zariadenie stiahne koľko dát? Pripadne aké webové stránky prehliada? Nechcem aby ľudia sťahovali veci cez torrenty/warezy či liezli na kadejaké nelegálne stránky. Heslo od wifi by vedieť nemali, keďže som ich ho osobne písal do ich mobilov či notebookov, takže by ho nemali vedieť podať ďalej. Router mám Fritz!Box 6490. V ňom vidím kto je pripojený, ale neviem zistiť napríklad to, aké množstvo dát cez nich pretieklo. Vie mi nejaký software tieto informácie poskytnúť?
Skús si v NTB zapnúť CMD a zadaj príkaz :lukas9206 napísal:Heslo od wifi by vedieť nemali, keďže som ich ho osobne písal do ich mobilov či notebookov, takže by ho nemali vedieť podať ďalej.
netsh wlan show profile názov wifi siete key=clear
ale CMD si spusti ako správca4040 napísal: Skús si v NTB zapnúť CMD a zadaj príkaz :
netsh wlan show profile názov wifi siete key=clear