Sledovanie TV cez Internet (nastavenie VLC)

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Sledovanie TV cez Internet (nastavenie VLC)

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Zdravím potrebujem radu ohľadom nastavenia zvuku.
Našiel som stránku kde je možné sledovať Slovenské a České TV stanice.
http://iptv.tvplay.org/
Viem že takých to je veľa a táto sa odlišuje trošku a to že tam je Discovery Channel v celkom fajn kvalite.
Ide o to že po zaregistrovaní všetko beží ako má ale Discovery ide v Anglickom jazyku. Pozeranie cez prehliadač ale neposkytuje možnosť zmeniť jazyk na Češtinu. To že to je šírené v dvoch jazykoch som zistil tak že pod prehrávaným videom je tlačidlo Spustiť vo VLC.
Po spustení vo VLC je možnosť v menu zmeniť jazyk na Češtinu.
Takže aké mám možnosti. Buď si to spustím cez web čo je ale v angličtine alebo cez VLC v češtine čo mi ale ide 5-10 minút a potom to padne.

Otázka znie: Je možné niekde zmeniť jazyk pri pozeraní cez web prehliadač?

Čo som skúšal:
Pozrel som komplet nastavenie vo VLC či nieje možnosť nastaviť ten zvuk
Hľadal som nastavenie pluginu VLC v Chrome, ale žiadne tam nieje.
Skúšal som nastaviť region a jazyk v nastaveniach windowsu na Češtinu.
Napísal som na podporu stránky ohľadom zvuku a nikto mi neodpísal.

Ešte musím upozorniť že keď budete túto stránku skúšať a bude spúšťať nejaký program tak sa nezľaknite že prvé spustenie trvá 30 sekund. Je tam nastavená medzipamäť na 30000 milisekund kôli stabilite.

Každopádne čo som za posledné dni hľadal stream na Discovery Chanel tak tuto som našiel najlepší obraz.

Nejde mi o vôbec o ostatné programy pretože možnosti na sledovanie mám strašne veľa.
Mám možnosť sa pripojiť do siete ANTIK a sledovať cez VLC dosť veľkú programovú ponuku ale Discovery nejde
Mám doma MAGIO ale nasledujúca zmena bude možná až za 2 mesiace, kedy si môžem dať zadarmo 3 balíčky k aktualnému základnému balíčku. Ale to stejne nerieši problém že to chcem pozerať na notebooku.
Dalej mam aktivované a zaplatené MAGIO GO kde mám možnosť pozerať aj na mobile na PC celú základnú ponuku MAGIA.

Za každú radu ako spojazdniť na stránke http://iptv.tvplay.org/ češtinu pre Discovery vopred Ďakujem.
Prílohy
Snímka obrazovky (217).png
Napísať odpoveď