Sleeping Dogs
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Sleeping Dogs
patch, ak nepomoze tak kup si original
-
uplink
VIP
Hmm dnes druhá hra, po Batmanovi Arkham City, ktorá mi jednoducho nestíha a to som aj vypol FSAA. Čo to tým vývojárom *ebe? Aby nestačilo 16 GB RAM, 2 SSD disky v raid0 2600Kčko a GTX 580tka na takúto hru? 
Však mi to ide 20-25 fps, keď je zložitá scéna, tak 10-15. Celé zle. Pokiaľ to nezoptimalizujú, tak to dopadne ako Gothic 3, čo sa týka nárokov.
Výjde konečne nejaká lepšia hra, hrateľnosť síce môže byť zábavná [avšak platí to čo píše gangy, tá úvodná scéna ktorú som prešiel s medzerníkom a Wčkom, celé zle], ale to nech para tlačí, ale tá optimalizácia. Ako ja nemám problém si kúpiť GTX 680 a aj silnejší procák, problém je že ani na tých to nestíha, lebo je to zlé zoptimalizované :\
Však mi to ide 20-25 fps, keď je zložitá scéna, tak 10-15. Celé zle. Pokiaľ to nezoptimalizujú, tak to dopadne ako Gothic 3, čo sa týka nárokov.
Výjde konečne nejaká lepšia hra, hrateľnosť síce môže byť zábavná [avšak platí to čo píše gangy, tá úvodná scéna ktorú som prešiel s medzerníkom a Wčkom, celé zle], ale to nech para tlačí, ale tá optimalizácia. Ako ja nemám problém si kúpiť GTX 680 a aj silnejší procák, problém je že ani na tých to nestíha, lebo je to zlé zoptimalizované :\
-
aviceN
Guru
uplink, velmi vela ludom robi tato hra problem...nech maju aky chcu high end PC, hlavne na Nvidia grafikach, staci si prejst sleeping dogs oficialne fora, je tam neskutocne mnozstvo ludi, ktori maju podobne problemy ako ty...dokonca to skusali hrat aj na low, a mali take iste vysledky ako na high
-
uplink
VIP
Hej no, to logo "pro AMD" na začiatku hry mi hneď nejako nevoňalo 
Treba pockat na nove nvidia ovladace. 
-
uplink
VIP
Nič iné neostáva. Idem vyskúšať originálku Batmana, konečne sa stiahol zo steamu.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
uplink musíš dať AA na normal. Na high a extreme to zapína SSAA. Po vypnutí SSAA mi to ide na max - 50FPS
-
miricleboy
Expert
sleeping dogs má podobný glitch ako gta - vola sa fence of doom (plot záhuby)
http://youtu.be/FHaIjDyPiuk
http://youtu.be/FHaIjDyPiuk
-
Bad.boy
Medium Professional
Ja zas musim optimalizaciu pochvalit. Cakal som ze mi to na mojon NB pojde omnoho horsie ale hra slape pekne na medium detailoch (extreme prostredie) medzi 40-50fps, sem tam klesne na 30. Vela ludi (vratane mna) malo problem so slowdowns (z nicoho nic prepad z 50 na napr 15fps a zas s5). Co som cital je to problem C2D a i procesorov od intelu ktore sa pri vyssej teplote automaticky podtaktuju. Vyriesil som to cez utilitu ThrottleStop kde toto obmedzenie vypne a zostane nastaveny len force shutdown. Odvtedy ziadne fps dropy
K hre, po dlhej dobe nieco co ma naozaj zaujalo. Pribeh super a normalne chcem vediet ako to bude pokracovat. Par pamatnych momentov uz mam za sebou a naozaj radsej bojujem ako strielam
K hre, po dlhej dobe nieco co ma naozaj zaujalo. Pribeh super a normalne chcem vediet ako to bude pokracovat. Par pamatnych momentov uz mam za sebou a naozaj radsej bojujem ako strielam
-
uplink
VIP
to isté, aj vypnuté to istéMichalkoOo napísal:uplink musíš dať AA na normal. Na high a extreme to zapína SSAA. Po vypnutí SSAA mi to ide na max - 50FPS
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Tak neviem, phenom 2 4.1GHz, 16GB ram, GTS450 brutal OC vysoko nad GTX550Ti a ide mi to na max 45-50FPS. Len to vypol SSAA lebo je to zbytočnosť a stačí mi FXAA
Mas tiez FullHD rozlíšenie?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nie, 1280x1024. Keby som mal fullhd tak nemám GTS450 
Tak potom nemozes porovnavat 1280x1024 s FullHD. Tiez som bezal na 1280x1024 a teraz ako som minuly tyzden presiel na FullHD tak mam vo vsetkych hrach slideshow.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Na fullHD by som potom mal 25-30FPS... = nemám problém s výkonom
Prave som to dohral a hoci hlavna story bola celkom fajn, ku koncu som uz dufal, ze to coskoro skonci. Na ovladanie vozidiel som si zvykal snad dlhsie ako pri GTA4. Nemozem povedat, ze som sa nebavil, ale cosi mi tam chybalo. 6/10
-
uplink
VIP
MichalkoOo - mám 1920 x 1200, takže už "tuším" kde bude pes zakopaný, ach.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
omg nepochopil si ma.. Výkon je na moje rozlíšenie adekvátny takže nemám problém s výkonom ako ty. To je jediné čo som tým chcel povedať
-
uplink
VIP
typek - aké sračky? Lebo si len v základných nastaveniach.
MichalkoOo - 1280 x 720, také rozlíšenie má môj mobil. Takže ako som napísal, už viem kde je pes zakopaný. Keby som to hral na 19" tak budem mať tiež v pohode rozliško. Problém je že mám GTX 580tku, takže by to mala ťahať aj v 1920 x 1200.
MichalkoOo - 1280 x 720, také rozlíšenie má môj mobil. Takže ako som napísal, už viem kde je pes zakopaný. Keby som to hral na 19" tak budem mať tiež v pohode rozliško. Problém je že mám GTX 580tku, takže by to mala ťahať aj v 1920 x 1200.