Slnecne okuliare (polarizacne) - polaroid, ray ban, ..
Slnecne okuliare (polarizacne) - polaroid, ray ban, ..
Je niekde v BA trochu vacsi vyber polarizacnych slnecnych okuliarov tychto znaciek (nie sportove, skor elegantne alebo letecke)? Kazda optika co som nasiel mala max. par kusov, z toho zo 5 polarizacnych, a to sa proste neda vybrat...Na nete je velky vyber, ale z netu pochopitelne vyberat nechcem - neviem ci mi sadnu a to je velky risk. Nie je niekde v BA nejaky kamenny obcho, kde je aspon trochu slusny vyber takychto okuliarov? Dik za rady
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Slnecne okuliare (polarizacne) - polaroid, ray ban, ..
Polaroidy zvyknu mavat v beznych optikach, uz som to par krat videl, pripadne aj v sportovych obchodoch. Nejake tie kusky som videl v BA v jednom nakupnom centre, bol to Aupar alebo Avion. Oakley najdes urcite v predajniach Pogo, v BA je to v Shopping Palace a neviem ci nahodou aj v Auparku nie su. Ked uz chces investovat vacsiu sumu penazi do okuliarov, tak by som zbehol pozriet aj do Parndorfu, tam by sa tiez mohlo nieco najst z tych lepsich znaciek.
v kazdom nakupnom centre je obchod s okuliarmi.. velky vyber som videl v Poluse a Eurovei
-
JanSMD
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Skus sa opytat na polarizacne skla. Ja mam samostatne vybrany ram a dotoho vsadene polarizacne, dipotricke skla. V tomto pripade ma vsak vyslo jedno sklo asi pred troma rokmi na cca 50 Eur. V kazdej lepsej optike by takato moznost mala byt samozrejmostou.

Parndorf je zevraj na okuliare dost slaby. Raybany niesu vobec, oakley si nepamatam, ale to by som klamal, to uz treba pozriet priamo ich stranku http://www.mcarthurglen.at/ ci maju obchod alebo nie.
Ak mas auto, alebo chut sa vozit cez Vieden, tak by som skor odporucil SCS (Shopping City Sud), to je pomerne obrovsky komplex obchodov, kde by uz mali mat vyber vsetkeho. Celkovo je vlastne moja rada ako hojkova, pozeraj za hranice, u nas toho moc nieje.
Ak mas auto, alebo chut sa vozit cez Vieden, tak by som skor odporucil SCS (Shopping City Sud), to je pomerne obrovsky komplex obchodov, kde by uz mali mat vyber vsetkeho. Celkovo je vlastne moja rada ako hojkova, pozeraj za hranice, u nas toho moc nieje.
hodím to sem dufam že sa nenahneváte
Nikde som nenašiel okuliare ktore mne vyhovuju totiž chcel by som take tie modré zrkadlovky ale nikde ich nemožem nájsť a tak ma napadlo si kupiť nejaky rám okuliarov za lacný peniaze a stým isť do optiky či by sa nedali take na mieru nejako vyrobiť , teda vraj sa to da ale zaujimalo by ma kolko by to stalo ? aspon zhruba o značku mi vobec nejde
Nikde som nenašiel okuliare ktore mne vyhovuju totiž chcel by som take tie modré zrkadlovky ale nikde ich nemožem nájsť a tak ma napadlo si kupiť nejaky rám okuliarov za lacný peniaze a stým isť do optiky či by sa nedali take na mieru nejako vyrobiť , teda vraj sa to da ale zaujimalo by ma kolko by to stalo ? aspon zhruba o značku mi vobec nejde
No ja by som proste isiel do optiky a spytal sa
Otazka je odkial si, co teda ja viem, tak napriklad vyroba skiel a ramov je v Bratislave neumerne drahsia ako kusok za nou napriklad v Senci atd. Najlepsie ak mas daku lokalnu optiku pri dome, alebo tak, spytat sa co a ako.
no ja som z Martina čo ja viem tak su tu nejake 2-3 take optiky kde by mohli aj na zakázku niečo spraviť len dnes som bol v jednej na pešej zóne a tam mi povedala že ona nevie či niečo take robia že to by musel prisť šef tak nvm no ani nevedela ake chcem skla vkuse mi ukazovala modre skla ale nie zrkadlovky a nedalo sa snou poriadne nič vyriešiť bo ničomu čo od nej chcem nechápala skusim ešte tie ostatne dve kuknuť
len som chcel zhruba vediet po čom sa niečo take pohybuje totiť ak by som mal dať viac ako 100e za okuliare tak to ani nemusim behať po optikách
len som chcel zhruba vediet po čom sa niečo take pohybuje totiť ak by som mal dať viac ako 100e za okuliare tak to ani nemusim behať po optikách