viem ze ja som asi ten posledny clovek od ktoreho by ste cakali tento topic ale predsa len, zazraky sa deju, paci sa vam slobodna europa pretoze ja som ich istu dobu pocuval a mozem povedat, ze niektore pesnicky maju fakt dobre. napr. pes, podvod a tak to uz chodi.
Jo ja ich mám dosť rád.Hlavne Pakareň.Ďalšie až také dobré nie su.Nie že by boli zlé ale ten album má hrozne veľa pesničiek hl. Som ten, Stara sladovna a Rock'n'roll.
No pakaren je fajn, potom uz len par pesniciek by som si vedel vybrat, skoda. ale na zivo aj tak hraju hlavne pakaren, ale vraj uz hrat nebudu, no uvidime
popi*i kapela..vlete som ich videl na zivo vpriebehu dvoch tyzdnov a vzdy vedia spravit dobru sou.na slobodku sa da vyborne vyskakat..len skoda ze uz nehraju pre ludi,ale pre peniaze ako povedal,myslim alex na hodokvase
akurat pocuvam pakaren(imho naj album).album neni extra kvalitny.za nieco stoja 3-4 songy,ale whiskyho hlas to isti
naj pesnicky:
Nikdy to tak nebude
Som ten
a Analyza dokazala hovno
Slobodka je klasika, moja velmi oblubena kapela zo slovenskej sceny. Albumy su vsetky vyborne, ked mam vybrat najlepsi tak asi pakaren a trosku zaostava trojka. Ich koncerty nemaju chybu, hlavne vykony Brana Alexa, ale aj celej kapely