Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Príspevok od používateľa seth82 »

IvanSk:

Citujem: "Pre mestských sedlákov, ktorí nevedia pochopiť, že okrem ich dediny a starostu existujú aj silnejšie spolky, ktoré cez financie si dokážu kúpiť alebo zastrašiť kde koho dávam sem video." - ako inak, bez všeobecnej reakcie ad hominem by to v tvojom prípade asi ani nešlo. Takže sa opäť iba zopakujem - je fascinujúce, že veríš v tieto kdejaké uber-mocné spolky, tajné organizácie, ktoré riadia naše osudy a svet, pričom ale v tom istom bode z nejakého dôvodu veríš v informácie o tých spolkoch, ktoré publikujú kdejakí blogeri na trápnych weboch a dokonca ich vyhlasuješ za pravdu. Ja by som iba rád vedel, že na základe čoho ty a tebe podobní takto postupujú. Pretože ja neverím, že ak takéto spolky fakt existujú a ak majú fakt takú moc nad svetom, ako to opisuješ(te), tak že nechávajú (dôverne vyzerajúce) informácie o svojich plánoch a iných detailoch iba tak unikať nejakým blogerom. Je to fakt záhada. Nejaké racionálne vysvetlenie na to máš, alebo mám hádam veriť, že bradatí 150-kiloví konšpirátori sediaci celé dni pri Internetoch hľadajúci kdejaké súvislosti, ktoré by sedeli ich konšpiráciám, sú zároveň nepriestrelnými špiónmi u Iluminátov, Slobodomurárov a u Soroša? Alebo k nim majú hádam červenú linku?

Tú vec o "seth pod článkom" mám chápať ako? Ináč fuj, že sa nehanbíš použiť tak skvelú kapelu na prezentovanie svojich bludov.

Citujem: " Najväčšia konšpirácia je celá dnešná história od počiatku až do konca!!!" - všetci čakáme, až napíšeš novú, komplexnú "pravdivú" históriu práve ty. Je mi do rehotu - nie len, že obviňuješ všetkých na tomto fóre z "nedostatočnej informovanosti", že nečítajú dostatok, že nevedia to, čo vieš ty, ale dokonca vyhlásiš aj takúto do neba volajúcu kravinu. Nechcel by som žiť v tvojom svete, musí byť poriadne temný a skľučujúci, keď veríš, že celá naša história je iba veľkou konšpiráciou. Dúfam, že nie si nejako psychicky nestabilný, pretože v takom prípade ťa táto čudná realita môže poriadne udupať a nebodaj skončíš ako Breivik...

Citujem: "A neboj sa o chvíľu ťa korporácie trápiť nebudú, budú ťa priamo vlastniť. A nič proti tomu nezmôžeš." - teba nebudú? Opäť stojíš nad nami všetkými na nejakom tvojom pomyslenom brehu? Nože, Ivan, ukáž nám, ako sa brániť tým korporáciám. Vtipom je, že ty a tebe podobní hneď viete, čo je predstava a čo nie. Vy ste proste elita, my sme iba ovečky, ktoré všetkému uveria a vy sa považujete za mesiášov, ktorí nám otvoria oči - tak si to predstavuješ vo svojich lucidných snoch? Holt, pozor na sklamanie...

Samozrejme, v tvojej odpovedi očakávam znášku nových počastovaní, že som Žid, Slobodomurár (to fakt som, priznávam, slobodne som muroval), Iluminát, homoúderka, blablabla a tak ďalej. A že mám rád komunizmus a socializmus, že som slepý a že aj tak čochvíľa pochopím, že ma vlastnia všetci vyššie spomínaní. Ale už som to napísal namiesto teba, takže sa môžeš šetriť :)

Sorry, že reagujem takto selektívne, ale zvyšok toho tl;dr príspevku sa mi fakt nechcelo takto skoro ráno čítať.

Ináč - to je bežné takto písať príspevky o piatej ráno? Viem, že je to irelevantné a taktiež sa to diskusie netýka, ale predsa ma to zaujíma.
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

zeby slobodomurarske logo 3:58 - 4:12 ?

This video has Illuminati all over it! Theres a "Free Mason" logo at 3:58 - 4:12
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Určite. Odporúčam pozorne preštudovať, hlavne sekciu, v ktorej sa píše o "How to get out" https://encyclopediadramatica.se/Freemasons Okrem toho naučiť sa poučky odtiaľto https://encyclopediadramatica.se/Conspiracy_Theory
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Citujem: "Pre mestských sedlákov, ktorí nevedia pochopiť, že okrem ich dediny a starostu existujú aj silnejšie spolky, ktoré cez financie si dokážu kúpiť alebo zastrašiť kde koho dávam sem video." - ako inak, bez všeobecnej reakcie ad hominem by to v tvojom prípade asi ani nešlo. Takže sa opäť iba zopakujem - je fascinujúce, že veríš v tieto kdejaké uber-mocné spolky, tajné organizácie, ktoré riadia naše osudy a svet, pričom ale v tom istom bode z nejakého dôvodu veríš v informácie o tých spolkoch, ktoré publikujú kdejakí blogeri na trápnych weboch a dokonca ich vyhlasuješ za pravdu. Ja by som iba rád vedel, že na základe čoho ty a tebe podobní takto postupujú. Pretože ja neverím, že ak takéto spolky fakt existujú a ak majú fakt takú moc nad svetom, ako to opisuješ(te), tak že nechávajú (dôverne vyzerajúce) informácie o svojich plánoch a iných detailoch iba tak unikať nejakým blogerom. Je to fakt záhada. Nejaké racionálne vysvetlenie na to máš, alebo mám hádam veriť, že bradatí 150-kiloví konšpirátori sediaci celé dni pri Internetoch hľadajúci kdejaké súvislosti, ktoré by sedeli ich konšpiráciám, sú zároveň nepriestrelnými špiónmi u Iluminátov, Slobodomurárov a u Soroša? Alebo k nim majú hádam červenú linku?

Takže si to rozoberme, nič nič a zasa nič, v celom článku ani jediná konkrétna vec, zakiaľ ja som poskytol RBG konkrétne výroky konkrétnych ľudí. Ty ako vždy používaš vlastné domýšĺanie a vytváraš si vlastné konšpirácie ale s tým aj nič nemám. Že ty neveríš na okultné tajné spolky to ešte neznamná že neexistujú. Keď niekto neverí že existuje hara krišna tak mu to nikto nevyvráti ani keby mu ukázal člena tejto sekty. Takže tvoje zhodnotenie veci je nasledovné neverím tomu a hotovo. Nuž áno aj takto sa dá pristupovať k faktom a výrokom - Neverím a hotovo. Ale žeby sa o tomto prístupe dalo hovoriť kao o neičom vecnom to pochybujem. saám si sa teraz rpiznal že u teba je táto otázka nie vecou rozumu ale vecou viery. Nuž a keď si niekto myslí, že je ptorbné byť "veriaci" na tajné spolky potom je diskusia zbytočná.
Preto sa na teba sa ani vecne regovať nedá lebo nikdy nič vecné nenapíšeš. Teda taká dikusia s tebou vždy musí byť len o ho.vne a preto to ak aj vždy dopadlo. Mňa sa nepýtaj prečo tieto spolky existujú a prečo o nich písala každá známejšia európska či svetová osobnosť.
To sa spýtaj radšej sám seba.
Tú vec o "seth pod článkom" mám chápať ako? Ináč fuj, že sa nehanbíš použiť tak skvelú kapelu na prezentovanie svojich bludov.
Opäť presne ako som predpokladal značné nepochopenie ako textu kapely tak samotného názvu pesničky, určite nepoznáš knižku s názvom "brave new world" odporúčam ti ne prečítanie. Teda ak už tak priznaj že iron maiden sú pdoľa teba šialenci a konšpoirátori nie ja pretože aj som ich pesničku ani nenapísal ani nenaspieval. To si naozaj nepochopil text?

Citujem: " Najväčšia konšpirácia je celá dnešná história od počiatku až do konca!!!"
- všetci čakáme, až napíšeš novú, komplexnú "pravdivú" históriu práve ty. Je mi do rehotu - nie len, že obviňuješ všetkých na tomto fóre z "nedostatočnej informovanosti", že nečítajú dostatok, že nevedia to, čo vieš ty, ale dokonca vyhlásiš aj takúto do neba volajúcu kravinu. Nechcel by som žiť v tvojom svete, musí byť poriadne temný a skľučujúci, keď veríš, že celá naša história je iba veľkou konšpiráciou. Dúfam, že nie si nejako psychicky nestabilný, pretože v takom prípade ťa táto čudná realita môže poriadne udupať a nebodaj skončíš ako Breivik...
Opäť tvoje dojmy zo mňa a tvoje pocity, ja viem že je to skľučujúce, keď nemáš fakty a argumenty a musíš z klobúka niečo vytiahnuť preto začneš s osobnou rovinou diskusie a mojou psychoanalýzou pán doktor. Ako brievik určite neskončím pretože nie som sionista. Ale tebe sa to ľahko stať može stačí, že ti nahovoria že to robíš pre slobodu a liberlizmus.

Inak vyjadri sa konkrátne k tým historickým záležitostiam, ktoré som popísal alebo na to nie si schopný lebo je pravda čo som napísal a nič o tom nevieš?

Takže znova otázka, ako vysvetľuješ Seth výrok Diderota o tom že uhorksý jazyk je slovanské nárečie podobné poľskému, ruskému a českému. Ako vysvetlíš seth že uhroské vojská do nejakého 16 str pri stretnutí s poľskými nemali prekladateľov. Ako yvsvetlíš že geneticky neexituje žaidna stopa po mongoloidných kmeňoch v európe? Ako vysvetlíš túto vetu dnešnou históriu ktorá je tak pravidvá.

Francúsky lexikon vydaný v roku 1801: „DE POCHE ou DE SCRIPTION DES RÉPUBLIQUES ROYAUMES PROVINCES VILLES Dictionnaire 1801“: Pod odsekom „Hungaria“ nájdeme: „La langue hongroise est un dialecte de l'esclavone: on y parle latin dans les cours de juridictions, et même assez général parmi le peuple.“
(slov. preklad) Jazyk „Uhrov“ je „slovanským, dialektom, na úradoch(súdoch) používajú latinčinu, niekedy všeobecne aj ľudia medzi sebou.“.
To isté tvrdí aj Diderot ( diderot.alembert.free.fr/H.html-) „La langue hongroise est un dialecte de l'esclavonne, & par conséquent elle a quelque rapport avec les langues de Boheme, de Pologne & de Russie. La langue latine est aussi familiere aux Hongrois.“
(slov.preklad) „Jazyk Uhrov je dialektom „slovanským, preto je príbuzný(má spojenie) s jazykom Čechov, Poliakov, a Rusov. Uhri poznajú aj latinčinu.“

Fomenko
5.) Neexistuje jediný dokument, který by mohl být spolehlivě datován dříve nežli do 11. století.
9.) Egyptské a jiné horoskopy ve skutečnosti vycházejí z podoby hvězdné oblohy staré ne více než tisíc let.
"Pretože zuby sú najlepšie na stronciovú analýzu. Stroncium je ťažký kov, ktorý sa usádza v kostiach, a podľa jeho množstva a kombinácie s inými stopovými prvkami sa dá celkom presne identifikovať, kde ten človek vyrastal. Alebo kde sa narodil. Tieto výsledky zatiaľ nemáme, no máme hotovú analýzu DNA, ktorá prekvapujúco poukazuje na priestor medzi Volgou a Uralom."

"Pre Nemcov je to prestíž spracovávať taký významný nález. Mínus je ten, že im blokujeme laboratóriá, ktoré by možno využívali inak, komerčnejšie, pretože ani tam to teraz nie je sveta žiť.

Skúmajú to Nemci, Dáni, dávajú na to státisíce eur a skončí to nakoniec na Slovensku. Robia to naozaj nezištne?

O tom je veda. Je trochu cítiť, že je to germánsky náčelník, preto to radi robia. Ale je vylúčené, aby si niečo ponechali. Sú vedeckí spoluautori, majú všetku tú slávu. Môžu si urobiť kópie nábytkov, to je legitímne, ale originály sa musia vrátiť. Práca na takomto výskume je ten najväčší benefit. Výskum púta pozornosť. Chodia tam celé procesie, vedci sú zvedaví, ako sa to konzervuje. Dizajnéri sú veľmi zvedaví na nábytok."

http://spravy.pravda.sk/povod-velmoza-s ... domace_p29

Opäť stojíš nad nami všetkými na nejakom tvojom pomyslenom brehu? Nože, Ivan, ukáž nám, ako sa brániť tým korporáciám. Vtipom je, že ty a tebe podobní hneď viete, čo je predstava a čo nie. Vy ste proste elita, my sme iba ovečky, ktoré všetkému uveria a vy sa považujete za mesiášov, ktorí nám otvoria oči - tak si to predstavuješ vo svojich lucidných snoch? Holt, pozor na sklamanie...

Teba mám informovať aj keby som to vedel tebe by som to nidky nepovedal, pre mňa niesi človek ktorý je toho hodný a tým čo si mi tu nanvyvádzal mi na tebe vôbec nezáleží, si mi urkadnutý a keď som to zistil, vtedy som pochopil, že mi nestojíš ani za tie nadávky ani za rozčúlenie.

Takže ti prajem príjemnú zábavu v tom v čom sa vyznáš najlepšie a to je v hrabaní sa vo vlastnom egu. Okem toho nad nikým nestojím len je mi smiešno z ľudí, ktorý veria na americké sny a náhody, je vidieť že takí ľudia nevedia o histórii vôbec nič.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

IvanSk napísal:Pre mestských sedlákov, ktorí nevedia pochopiť, že okrem ich dediny a starostu existujú aj silnejšie spolky, ktoré cez financie si dokážu kúpiť alebo zastrašiť kde koho dávam sem video.

skúste si preložiť text a zrejme to "pochopíte" ako "seth" pod článkom
su aj iné príklady piesni o tejto tématike ako napr.
Megadeth - New world order

piesen nahrana ako demo v roku 1992 na album sa dostala v roku 2011

Gamma ray - no world order album

zaujimavosť je že album bol vydaný 10. septembra 2001. či to o niečom svedčí posúdte sami
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Všetko poznám ale tie kapely sú skrátka "drbnuté" a Seth má vždy pravdu, na večné veky a nikdy inak.

Všetci na svete sú drbnutí, ktorí na tajné spoločenstvá upozorňujú. Len seth a prá hojkáčov je nad vecou a sú lietadlo. Tých osôb ktoré o tom hovorili sú na tisíce, americký prezident Kennedy mal dokonca o tomto prejav /takže asi bol tiež paranidoný blázon alebo si seth len robí srandu/ ja neviem či si seth myslí, že sú všetci drbnutí a úplní hlupáci, že si nevedia vyhľadať na internete fakty. Kenedy - tajné spolecnosti youtube a je to.

seth vie dokonca viac než prezident spojených štátov. Teda musí mať "pekelne" dobré informácie. Zrejme asi tiež robí niekde prezidenta.

Tu sa ale nejdená len o slobodomurárov. Tí ktorí vytvárajú konšpirácie proti demorakcii a slobode sa nedajú len tak ľahko zaškatuľkovať.

Veď už samotné kresťanstvo vzniklo ako tajná sekta a jej členovia sa schádzali v katakombách a pozrime - stalo sa najsilnješím hýbateľom dejín. Len Vatikán sám dokáže cez kresťanstvo ovládať národé štáty a ich politiku. A tu sa nám niekto snaží ako hlupákom nahovoriť, že nič také sa nedeje a nikdy sa nikde ani neudialo. Že všetko si všetci vymysleli. Naozaj pochybujem o stave takého človeka.
Soroš cez svoje mimovládne organizácie určuje verejnú mienku, platí takých ľudí ako sú neokonz z týždňa a transparenci internetional a kopec kopec ďalších ľudskoprávnych treťosektorových oganizácii, ktoré tlačia na vlády a ktoré ani endokážem všetky vymenovať.
Pritom Soroš je jeden obyčajný finančný podvodník, ktorý okráda celý svet a dávno mal sedieť v base. Namiesto toho ním financované hnutia sa starajú a zasahujú do suverénnej národnej politiky iných štátov.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

IvanSk: Ja nemám čo poskytovať. To je prvá vec - ja nie som ten, na kom je bremeno dôkazov.

Ale samozrejme, nečakal som nič iné, ako tvoj typický TL;DR príspevok založený opäť a jasne na tvojej osobnej konštrukcii a domnienke - kdeže som napísal, že ja v tieto spolky neverím? Nože, skopíruj a prilep. Celá prvá časť tvojho príspevku opäť IRELEVANTNÁ, pretože reaguješ na niečo, čo som nikde netvrdil. Takže balast.

Neodpovedal si mi na moje otázky, ale to som asi ani nemal čakať - logika nepustí, preto sa takí ako ty boja odpovedať.

Čo sa týka ďalšej časti príspevku a ZASA tvojej ďalšej konštrukcie - najprv si sám niečo pre seba potvrdíš ("určite si nečítal knihu Brave New World"), pričom vôbec nečakáš, či je to pravda alebo nie a hneď na tom založíš (tak dopadla aj prvá časť tvojho príspevku) svoje všetky ostatné výmysly. Teda áno - knihu som čítal, študoval som totiž britskú a americkú literatúru, kde bola tá kniha súčasťou povinného čítania. Len si o sebe príliš veľa nenamýšľaj, nie si jediný, ktorý vie, čo je kniha. A nie, Iron Maiden nepovažujem za šialencov a konšpirátorov - z ktorej časti mojej poznámky "že sa nehanbíš použiť tak skvelú kapelu na prezentovanie svojich bludov." si to prosím pekne vyčítal? ZASA balast založený na vlastnej konštrukcii.

Ak si si doteraz na tomto fóre nevšimol (opäť ma to neprekvapuje, ty moje príspevky vôbec nečítaš, iba potiahneš jednu vetu, na ňu si utvoríš vlastný názor a na ňom postavíš ďalší balast), mám bohovsky ďaleko od liberála. Ale to nič, raz na to prídeš. Možno.

Nebudem vôbec reagovať na tvoj selektívny BS, na ktorom ZASA zakladáš celú svoju teóriu o tom, ako je celá história iba HOAX - inými slovami - všetci sú blázni (všetci historici, ktorí ti nesedia, všetci tí, ktorí im veria, etc.), iba ty si lietadlo. No ale to už predsa viem.

Čo som ti ja tu navyvádal? Nože, špecifikuj. Hádam nechceš znovu hanebne luhať o tom, ako som ti vraj dehonestoval rodinu? Pretože ja má odkaz na to, ako som ti to vyvrátil pred všetkými, bookmarknutý, kľudne ti ho poskytnem znovu :)

Ty, Ivan, sa zjavne vyznáš vo všetkom - tak sa tu v tejto sekcii prezentuješ - vyznáš sa v politike, vyznáš sa v histórii, vyznáš sa v hudbe, vyznáš sa v psychológii, vyznáš sa v ekonomike (viď iná téma, kde opäť iného diskutéra obviňuješ z klamstva bez príčiny), vyznáš sa v prežití, vyznáš sa v pravde - si proste podľa seba polyhistor - myslíš, že to je moja chybná dedukcia? Nie je, verím, že nie som sám, kto si to tu všimol.

Neverím na americké sny, chlape - ja som si všetko vytrpel sám. Alebo ešte na záver si nevedel odolať ďalšej zo svojich osobných konštrukcií?

Príspevok 2:

Kde som napísal, že tieto kapely sú "skrátka drbnuté"? Máš zasa vlčiu tmu, Ivan, alebo opäť klameš? Ak mi v mojich príspevkoch nenájdeš, že som to niekde tvrdil, tak klameš.

Už zasa tu faktuješ o Sorošovi - máš na neho červenú linku, píšeš si s ním, máš dôkazy, alebo si sa to všetko iba dočítal na retardovaných weboch? Nože daj niečo.

Tak, pokračujme :)
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Seth takže zasa off topic? :lol:
Teda áno - knihu som čítal, študoval som totiž britskú a americkú literatúru, kde bola tá kniha súčasťou povinného čítania. Len si o sebe príliš veľa nenamýšľaj, nie si jediný, ktorý vie, čo je kniha. A nie, Iron Maiden nepovažujem za šialencov a konšpirátorov - z ktorej časti mojej poznámky "že sa nehanbíš použiť tak skvelú kapelu na prezentovanie svojich bludov." si to prosím pekne vyčítal? ZASA balast založený na vlastnej konštrukcii.
Knihu si čítal ale pieseň si nepochopil, keďže by si potom nenapísal takú hlúposť, že ja zneužívam iron maiden. JA som Iron maiden na nič nezneužil, dal som ho tu ako príklad konšpirátorkých bláznov ktorý speivajú o Brave New World sami.
Nože, na čo zneužívam Iron maiden? Na to že oni sami upozorňujú pesničkou na konšpiráciou podľa knižky "Brave new world"?

Práve naopak to nielen ty ale mnoho iných vtipálkov na tomto fóre zneužíva svoj rozum k tomu aby ponížila iných diskutérov.

Nebudem vôbec reagovať na tvoj selektívny BS, na ktorom ZASA zakladáš celú svoju teóriu o tom, ako je celá história iba HOAX - inými slovami - všetci sú blázni (všetci historici, ktorí ti nesedia, všetci tí, ktorí im veria, etc.), iba ty si lietadlo. No ale to už predsa viem.
Takže zasa nič konkrétne, namiesto toho ďalšie tvoje psychologické hodnotenia a predsudky. Ja som nikdy netvrdil že všetci sú blázni ja chcem reálne vyvsetlenie dnešných historikov na normálne klasické fakty. Ale namiesto toho sa všade človek dočká psychologických analýz a dlhých traktátov pričom ak by bol argument už dávno yb bol použitá ale nieje tak sa to zahráva do auto podobnými nezmyslami a básničkami o ničom. VeĎ si ver čomu chceš. Ale pre druhých je to také smiešne ako je pre teba smiešna celosvetová vláda.

Ak existuje čo len jedne fakt, ktorý spochybňuje nejakú teóriu, musí sa brať táto teória za prekonanú.
Pravděpodobná nemožnost má vždy přednost před nepřesvědčivou možností
Aristoteles
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Celý tvoj príspevok je opäť bez odpovedí, Ivan.

Citujem: "Práve naopak to nielen ty ale mnoho iných vtipálkov na tomto fóre zneužíva svoj rozum k tomu aby ponížila iných diskutérov." - veruže súhlasím - napríklad tu http://www.hojko.com/post1874142.html#p1874142 (nechce sa mi ani počítať, koľko urážok tam je) a tu http://www.hojko.com/post1874244.html#p1874244 Ďalej sa mi nechce kopírovať a prilepovať, bolo by tu toho požehnane veľa. Ale som rád, že si sa usvedčil.

O dlhých traktátoch a psychologických frázach by som na tvojom mieste pomlčal, hlavne kvôli tvojej schopnosti zakladať obrovské časti svojich príspevkov na vlastných konštruktoch a výmysloch.

Páči sa mi, ako sa tu furt oháňaš Aristotelom, naposledy to bolo, keď vraj písal o buržoázii, vieme ako to dopadlo a zopár prispievateľov ti to vysvetlilo.

Prosím, neskúšaj tu na mňa AIDS z ďalšej debilnej stránky ac24 pre totálnych magorov, to nechávam fakt na ľudí, ktorí nemajú čo robiť so svojím životom a preto sa živia konšpiráciami.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

seth82 napísal:kdeže som napísal, že ja v tieto spolky neverím?
seth82 napísal:Takže sa opäť iba zopakujem - je fascinujúce, že veríš v tieto kdejaké uber-mocné spolky, tajné organizácie, ktoré riadia naše osudy a svet, pričom ale v tom istom bode z nejakého dôvodu veríš v informácie o tých spolkoch, ktoré publikujú kdejakí blogeri na trápnych weboch a dokonca ich vyhlasuješ za pravdu. Ja by som iba rád vedel, že na základe čoho ty a tebe podobní takto postupujú. Pretože ja neverím, že ak takéto spolky fakt existujú a ak majú fakt takú moc nad svetom, ako to opisuješ(te), tak že nechávajú (dôverne vyzerajúce) informácie o svojich plánoch a iných detailoch iba tak unikať nejakým blogerom.
Z tychto viet sa to tak da pochopit + aj to tvoje presvedcenie a svetonazor.

Ale keby si reagoval aj trochu vecnejsie a konkretnejsie asi by sa tu neriesili taketo pi*ov***.
seth82 napísal: Ja nemám čo poskytovať. To je prvá vec - ja nie som ten, na kom je bremeno dôkazov.
Jasne ze nie, Ivan tu ale nieco dal (tiez tam s nejakym skutocnostami nesuhlasim), ale tvoja reakcia bola dost o nicom, a ked s niecim nesuhlasim alebo nebodaj je to blbost a neviem to vyvratit tak radsej slusne drzim hubu. Povedat ze je to blbost vie kazdy hlupak, a ty seth hadam nie si hlupak.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Z toho sa dá pochopiť, že neverím, že tie spolky ovládajú svet. Neviem, že čo si z toho pochopil ty, prípadne Ivan. V minulosti som tu doslova napísal, že nepopieram existenciu tých spolkov. Ak by si to Ivan pamätal a netrieskal dookola dve na tri, neriešili by sme tu takéto pi*****.

Skús sa objektívne pozrieť na Ivanovu reakciu, ktorá je z 90-tich percent založená na jeho vlastných domnienkach, ku ktorým si iba pritakáva. To, čo tu dal Ivan, pochádza zo zdrojov, na ktoré mám svoj názor. Preto ich nepovažujem za fakty ani za argumenty. A preto som napísal, že ja nie som ten, kto tu má niečo dokázať. Avšak Ivan mi na moje dotazy neodpovedal, nebudem sa tým teda zapodievať.

Ešte mi tu chýba iný "objektívny" užívateľ, ktorý by sa do mňa pustil, please, go on.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Ak by ste stretli vyšinutého človeka na ulici a bľabotal vám také sprostosti o slobodomurároch, iluminátoch a NWO, tak by ste sa pousmiali a šli pokojne ďalej. Ale keď si ten vyšinutý náhodou spraví blog, fb stránku, nebodaj hudobný klip, alebo napíše knihu, či zostrihá nejaké videjko, tak to hneď naberá iný rozmer pravda? :lol: Má to hneď príchuť ako keď babka povedala "v rádiu hlásili, že... ".

Hah, pravda je, že tí všetci vedia asi toľko ako vy v hornej dolnej za počítačom, ale len lepia bludy na bludy s trochou paranoje a fantázie, a hrby sprostostí zaplavujú internet. A to samozrejme platí asi o každej téme, nie len o konšpiračkách. Ľudia ľuďom, alebo lepšie vymetení vymeteným, tak by sa celý tento cirkus dal nazvať.

Pravda je, že tu na fóre vy nevyriešite ani svetovú históriu, ani pravdivosť výrokov spred sto rokov a dokonca ani tých dnešných. Nebudete vedieť ako to bolo s WTC a ani či bol niekto na mesiaci. Tá hrba dôkazov o všetkom, je len samý brak a fantastika, čo kľudne ak sa niekomu páči môže povedať aj o "oficiálnych verziách", ale faktom ostáva, že aj keď v tejto téme pribudne ešte tisíc stránok, tak nikto z nás nebude o nič múdrejší.

.. to len tak pomimo.
inspirovanybudha
Novice
Novice

Príspevok od používateľa inspirovanybudha »

Svetovláda, alias nový svetový poriadok je 100% pravda. Táto ako aj mnohé iné konšpirácie sú pravdivé, ale väčšina z nich slúžia len na odradenie od týchto teórií, aby nevyzerali dôveryhodne. Čo si myslíte, že to píše niekto zo srandy? Že sa nudí a že toto začne vypisovať? Že nemá čo robiť? Sledujte okolie, dianie vo svete, a premýšlajte!
Čo ku... nevidíte čo sa deje okolo? Imperializmus, kolonializmus, globalizácia, centralizácia moci, integrácia, demoralizácia, pokles vzdelania a myslenia, konzumná spoločnosť, boj proti sociálnym istotám a národnej nezávislosti, multikulturalizmus, kozmopolitizmus, ... ? Prirodzený výsledok ľudského vývinu? Hahaha

Konšpiračné teórie vznikajú keď má niekto iný pohľad na skutočnosť, keď oficiálne verzie nesedia alebo keď sú totálne smiešne. Čo znamená mainstream? Chceme obyvateľstvo aby nám premýšlalo takto. Chorý a totálne vygumovaný je ten čo sleduje mainstream a verí tomu. Ten, čo si myslí, že svet je v poriadku, že veci sa dejú náhodne, že neexistuje nikto kto by ovládal svetový kapitál.

Sme necelá dva kroky od svetovlády. Uvádzam nejaké zdroje a veľmi odporúčam preštudovať.

http://www.mojevideo.sk/video/5bcb/novy ... lky_).html úvodné video o čo asi ide. ak to nepôjde cez link tak mojevideo.sk a hľadanie: "Nový svetový poriadok ( SK titulky )"

http://radioislam.org/protocols/slovakia.htm Protokoly sionských mudrcov. Dobre si to prečítajte, spomínajú sa tam veci ako konzumná spoločnosť, ovládanie médií (kto vlastní médiá?) a celkovo o ovládaní verejnej mienky, trvalo udržateľný rast (čo je totálny nezmysel), mentalita politikov a ich ovládanie, a mnoho iného. Protokoly sa naplňujú a preto nemá zmysel diskutovať o tom či sú pravdivé alebo nepravdivé. A k tomu toto: http://www.spolocnyblok.org/?p=3597

Henry Ford a jeho kniha Medzinárodný žid napísaná pred cca 100 rokmi: http://heredy.net/documents/02_politika ... dni%20zid/ Zvláštne, nemyslíte?

http://www.spolocnyblok.org/?p=3639 vynikajúci článok o mediálnom gumovaní. Ten kto v demokracii ovládne médiá, má väčšiu moc ako kráľ alebo diktátor v totalite. + +

http://www.spolocnyblok.org/?p=3561 O priemernom mentálne retardovanom človiečiku: „sme dobrí“

http://b-life-isgreat.net46.net/zakladn ... a-tyranie/ základné pravidlá tyranie, v základoch napísané. Nie je to náhoda? Nepodobá sa to niečomu?

http://www.spolocnyblok.org/?p=2774 z každého rošku trošku. Absurdity na Slovensku

http://www.spolocnyblok.org/?p=3258 Vladimír Putin odhaľuje „New world order“. Či je Putin skutočná opozícia nikto nevie, ale správa sa tak. Zatiaľ. Na zneškodnenie opozície mali 300 rokov, a každopádne potrebujú nejakú riadenú opozíciu ako manipuláciu, no Putin robí veľmi veľmi rozumné vyhlásenia. Ťažko povedať.

Prof. Antony C. Sutton DrSc. - videá z roku 1984: Skulls and Bones & Wall Street a Bolševická revoluce 1917

Svet v pavučine globalizácie: http://sho.sk/clanok/1099/svet-v-pavucine-globalizacie a odporúčam ja komentáre.

http://www.spolocnyblok.org/?p=3726 http://www.spolocnyblok.org/?p=3674 http://www.spolocnyblok.org/?p=3649 o konzumnej spoločnosti

http://dolezite.sk/Ked_spadnu_steny_kla ... z20PecpiQ5 všeobecné zhrnutie, a veľmi dobré.

Ďalej odporúčam diela George Orwell 1984 a ešte Huxley, Brave new world. Tomu druhému sa podobá svet viacej. Utopenie sa v zábave... stačí ich vyhľadať cez google ako PDF

David icke, podstatná vedomosť pre každého.

A niečo z ekonomického súdka – ako banky ovládajú svet, a každý aspekt našich životov: http://www.paradigma.sk/redakcny_system ... php?id=115

Kto by chcel diskutovať, viac zdrojov alebo sa len niečo spýtať, môže sa ozvať na [email protected] .
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Áno, myslíme si, že to niekto píše zo srandy, pretože sa nudí. Sledujem okolie viac ako hocikto iný, nesedím iba na Slovensku na zadku a cestujem po celej Európe. Určite si toho všímam viac ako nejaký basement dwelleri za PC. A aj premýšľanie mi sem-tam ide.

Je vtipné, že všetko, čo je proti týmto hlúpostiam, je hneď označované za "mainstream" a tí, čo sú proti nim, sú označovaní za "vygumovaného". Kto definuje, čo je mainstream? Kto definuje, čo nie je mainstream? Na základe čoho vieš, že ktoré definícia je tá pravá/pravdivá? Vieš to nejako dokázať? Nik predsa nepopiera, že všetko vo svete sa nedeje iba náhodou, dokonca neverím, že si niekto myslí, že svet je v poriadku a kontrola kapitálu je predsa jasná každému, kto o ekonomiku čo i len trochu zakopol.

Pozor na publikovanie e-mailov, sú super na vyhľadávanie informácií na Internetoch a na overovanie kredibility : http://zpovednice.cz/detail.php?statusi ... orderbyide

A vzhľadom na to, že nemáš ešte ani 21 rokov a ideš nás tu poučovať o tom, ako funguje svet, to musíme brať minimálne s rezervou =D
inspirovanybudha
Novice
Novice

mám 19 ale zjavne mám načítané omnoho viac ako ty. namiesto útočenia na moju osobu by si mal vyvrátiť dajme tomu sionské protokoly a medzinárodného žida. tak to skús - vyvráť to všetko, a komplet celú židovskú otázku vyvráť. nie spochybni, spochybniť sa dá všetko. dokáže, že sa tam tí všetci ľudia mýlime. dokáž, že sa také niečo nedeje, lebo tie zdroje dokazujú že sa deje. alebo mediálne techniky. ale zjavne si sa naučil útočiť na ľudí namiesto útoku na to, čo uvádzam. presne ako politici, médiá a naši intelektuáli. to ťa kto naučil? položidovská blonďavá tetuška na markíze?

tak vyvráť smrteľné zovretie na paradigme, a to je vlastne to isté čo hovorí david icke len podrobnejšie.
vyvráť integráciu, centralizáciu moci, mediálnu demoralizáciu, imperializmus (čo je proces ekonomického dobývania, nie štádium ako uvádza Lenin vo svojej knihe Imperializmus: posledné štádium kapitalizmu. Posledné štádium je svetovláda, logicky.)

vygumovaní sú ľudia, ktorí nechcú vidieť a popierajú realitu. je to obrazné vyjadrenie, rovnako ako plno iných výrazov.

mainstream je hlavný prúd. to čo beží v JOJke, markíze, pravde, sme, atď. a aj podleveli tých myšlienok.

a ešte napr. toto:

Situácia na Slovensku

lubo hudo: a druhá časť:

Ľ. Huďo – Júlové udalosti vo svete, rok 2012: http://www.spolocnyblok.org/?p=4243

Mlčanie na rádiu VIVA s Tiborom Eliotom Rostasom (od semtembra to pravdepodobne bude dlhá relácia): http://www.radioviva.sk/vysielanie/rubr ... e-dp2.html
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ja na tvoju osobu niekde útočím? Nevšimol som si. Iba som využil to, čo si mi ponúkol. A prepáč, ale v 19tich rokoch tvrdiť, že máš "načítané omnoho viac ako ja", je povedal by som trúfalosť. Áno - možno si čítal viac hlúpych blogov ako ja (videl som ťa prispievať na dolezite.sk, nwoo.org a do podobných pascí na fanúšikov konšpirácií) a to je asi tak všetko - prečítal si viac jednostranných zdrojov, bez pohľadu na svet zvonku. Vtipom je, že si tomu všetkému uveril - na základe čoho? No to asi ani sám nevieš.

Ja nebudem žiadne sionistické protokoly vyvracať - ja nie som ten, kto tu má niečo dokazovať. Markízu nemám, prepáč, žijem roky v zahraničí. Tak isto nemám JOJ a Pravdu nečítam. SME áno, ale neverím im každé slovo. Ty ale čítaš iba jediný druh "zdrojov", ktoré z nejakého dôvodu považuješ za tie pravé, za "nemainstreamové", za dokonalú pravdu. A prečo? No to nevieš. Dokonca nevieš ani to, kde je hranica medzi mainstreamom a medzi tým, čo propaguje "pravdu" a ak by si tu aj nejakú hranicu naznačil, racionálne ju vysvetliť nevieš.

Tak ako si tu uviedol najčítanejšie a najsledovanejšie médiá na Slovensku - nešíria pravdu iba preto, lebo majú vysokú popularitu? Alebo prečo ju nešíria? Lebo ich vlastnia Ilumináti, Židia a Slobodomurári? A ako vieš, že tie weby ako dolezite.sk a nwoo.org nevlastnia tí istí? Ak veríš, že nevlastnia, vieš to aj dokázať? Verím, že nie.

Na tie videá ti pozerať nebudem, slovenské médiá ma nezaujímajú (a nie, nenapíšem, že ktoré ma zaujímajú).
inspirovanybudha
Novice
Novice

ale áno útočíš. tie knihy, články, napísali ľudia omnoho starší ako ja. a niektoré sú staršie než ty, alebo máš 100 či 300 rokov?

ty nemáš čo dokazovať? tak mi dokáž, že sa mýlim.
ja sledujem mainstream a aj sme, pravdu, atď. no ale občas to vypnem, lebo ma bolí čítať to. o väčšine článkov na týchto weboch si myslím, že sú to ko......, rovnako ako na iných portáloch. na dôležité.sk môže prispievať každý, a preto je to taký portál na štýl topky, len z alternatívneho súdka. spolocnyblok.sk vlastní 40 ročný chlap v košiciach ktorého osobne poznám. a ako som povedal veľa článkov, videí, portálov, slúži na dezinformáciu - to je jasné.
médiá vlastnia tí, ktorí majú najviac peňazí. a sú v zahraničných rukách. podľa ich obsahu sa dá určiť kto sruba ich diriguje. hovorí o tom aj ľudo huďo ktorý v nich pracuje. a tam to hovorí jasne a ostro, ako výpoveď zamestnanca, že tam cenzurujú presne ako za komunistov: príde šéf a povie toto vyhoď a toto dopíš. a veľa iných vecí.

nepovažujem ich za dokonalú pravdu, to hovoríš ty. podsúvaš mi to. ja uvádzam len seriózne zdroje. UFO, mimozemštaňov atď nečítam. aj keby to bola pravda, zatiaľ neexistuje spôsob ako to dokázať, no ani ako to vyvrátiť. teda nemá zmysel zapĺňať tým hlavu. práveže verím máločomu lebo väčšina je spam, a potom ho dosť veľa ľudí šíri ďalej.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Veris malo comu, ale v jednom prispevku si sem nasukal 20 roznych linkov.. ja si myslim, ze veris vsetkemu co je proti systemu.. Si jak jeden nemenovany clen tohto fora, len v inom kabate :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Kde útočím. Keď niečo tvrdíš, tak to dokáž. To, či články napísali ľudia starší ako ja, je úplne irelevantné. Aj komix o Spidermanovi napísal Stan Lee, ktorý je starší ako ja a hádam neveríš, že Spiderman fakt zachraňuje ľudí v uliciach New Yorku? Starší ľudia toho už napísali neúrekom, šírili propagandu počas predchádzajúceho režimu, o ktorej tvrdili, že je to jedna pravda a nakoniec sme sa dozvedeli, že to pravda nebola.

Vôbec mi neodpovedáš na otázky - ako vieš, že je to všetko pravda, na základe čoho rozdeľuješ, čo pravda je a čo nie je a akým spôsobom podliehajú všetky zdroje tvojej selektivite? Čo sa týka dokazovania, odporúčam ti vygúgliť si slovné spojenie "bremeno dôkazov" alebo "bourden of proof". Potom pochopíš, prečo ti ja nemám čo vyvracať. Okrem toho, pýtal som sa, že ako vieš, že bludáriá typu nwoo.org, dolezite.sk, zvedavec.org a nevlastnia tí istí zlí-zlí magnáti, ktorí vlastnia Markízu, JoJ a podobne. Nezaujíma ma nejaký spolocnyblok.sk, ktorý má približne 3x menej návštev, ako môj trápny osobný blog.

Opäť sa dostávame k tvojej selektivite a rozdeľovaniu pravdy - na základe čoho považuješ zdroje o UFO a mimozemšťanoch za menej seriózne ako tie, v ktoré veríš (chemtrails, bludy o Židoch kontrolujúcich svet a podobne)? Vieš mi vysvetliť tú selektivitu? Pretože o UFO a mimozemšťanoch je minimálne X-krát viac webov na Internetoch ako o tom, v čo veríš ty. Dokonca existuje o nich X publikácií, vrátane uber-dôveryhodných kníh Ericha von Dänikena. Prečo si naznačil, že sú neseriózne, alebo menej seriózne?

Píšeš, že "zatiaľ neexistuje spôsob, ako to dokázať a ani vyvrátiť - to je presne ten postup - na vyvracanie niečoho je najprv potrebné niečo dokázať. A preto by si mal chápať môj prístup, pretože ja bludy z konšpiračných webov nepovažujem za dôkazy a dovolím si tvrdiť, že 90+ percent svetovej populácie má rovnaký postoj.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

seth82 napísal:Skús sa objektívne pozrieť na Ivanovu reakciu, ktorá je z 90-tich percent založená na jeho vlastných domnienkach, ku ktorým si iba pritakáva.
Skus sa objektivne pozret na tvoju reakciu. Ja som sa z toho nic nedozvedel, dokonca ani na tych ostatnych 10% co mozno povazujes za nieco normalne od Ivana nereagujes.
seth82 napísal:To, čo tu dal Ivan, pochádza zo zdrojov, na ktoré mám svoj názor. Preto ich nepovažujem za fakty ani za argumenty.
Gratulujem, ale nato sa ti tu moze kazdy vysrat, hold tak to chodi so subjektivnimi nazormi.
seth82 napísal: A preto som napísal, že ja nie som ten, kto tu má niečo dokázať.
Mne to skor pride tak ze ty proste nevies.
seth82 napísal: Avšak Ivan mi na moje dotazy neodpovedal, nebudem sa tým teda zapodievať.
A preco by mal ked ty sam nie si schopny reagovat nato co on pise?
Napísať odpoveď