Citujem: "Pre mestských sedlákov, ktorí nevedia pochopiť, že okrem ich dediny a starostu existujú aj silnejšie spolky, ktoré cez financie si dokážu kúpiť alebo zastrašiť kde koho dávam sem video." - ako inak, bez všeobecnej reakcie ad hominem by to v tvojom prípade asi ani nešlo. Takže sa opäť iba zopakujem - je fascinujúce, že veríš v tieto kdejaké uber-mocné spolky, tajné organizácie, ktoré riadia naše osudy a svet, pričom ale v tom istom bode z nejakého dôvodu veríš v informácie o tých spolkoch, ktoré publikujú kdejakí blogeri na trápnych weboch a dokonca ich vyhlasuješ za pravdu. Ja by som iba rád vedel, že na základe čoho ty a tebe podobní takto postupujú. Pretože ja neverím, že ak takéto spolky fakt existujú a ak majú fakt takú moc nad svetom, ako to opisuješ(te), tak že nechávajú (dôverne vyzerajúce) informácie o svojich plánoch a iných detailoch iba tak unikať nejakým blogerom. Je to fakt záhada. Nejaké racionálne vysvetlenie na to máš, alebo mám hádam veriť, že bradatí 150-kiloví konšpirátori sediaci celé dni pri Internetoch hľadajúci kdejaké súvislosti, ktoré by sedeli ich konšpiráciám, sú zároveň nepriestrelnými špiónmi u Iluminátov, Slobodomurárov a u Soroša? Alebo k nim majú hádam červenú linku?
Tú vec o "seth pod článkom" mám chápať ako? Ináč fuj, že sa nehanbíš použiť tak skvelú kapelu na prezentovanie svojich bludov.
Citujem: " Najväčšia konšpirácia je celá dnešná história od počiatku až do konca!!!" - všetci čakáme, až napíšeš novú, komplexnú "pravdivú" históriu práve ty. Je mi do rehotu - nie len, že obviňuješ všetkých na tomto fóre z "nedostatočnej informovanosti", že nečítajú dostatok, že nevedia to, čo vieš ty, ale dokonca vyhlásiš aj takúto do neba volajúcu kravinu. Nechcel by som žiť v tvojom svete, musí byť poriadne temný a skľučujúci, keď veríš, že celá naša história je iba veľkou konšpiráciou. Dúfam, že nie si nejako psychicky nestabilný, pretože v takom prípade ťa táto čudná realita môže poriadne udupať a nebodaj skončíš ako Breivik...
Citujem: "A neboj sa o chvíľu ťa korporácie trápiť nebudú, budú ťa priamo vlastniť. A nič proti tomu nezmôžeš." - teba nebudú? Opäť stojíš nad nami všetkými na nejakom tvojom pomyslenom brehu? Nože, Ivan, ukáž nám, ako sa brániť tým korporáciám. Vtipom je, že ty a tebe podobní hneď viete, čo je predstava a čo nie. Vy ste proste elita, my sme iba ovečky, ktoré všetkému uveria a vy sa považujete za mesiášov, ktorí nám otvoria oči - tak si to predstavuješ vo svojich lucidných snoch? Holt, pozor na sklamanie...
Samozrejme, v tvojej odpovedi očakávam znášku nových počastovaní, že som Žid, Slobodomurár (to fakt som, priznávam, slobodne som muroval), Iluminát, homoúderka, blablabla a tak ďalej. A že mám rád komunizmus a socializmus, že som slepý a že aj tak čochvíľa pochopím, že ma vlastnia všetci vyššie spomínaní. Ale už som to napísal namiesto teba, takže sa môžeš šetriť
Sorry, že reagujem takto selektívne, ale zvyšok toho tl;dr príspevku sa mi fakt nechcelo takto skoro ráno čítať.
Ináč - to je bežné takto písať príspevky o piatej ráno? Viem, že je to irelevantné a taktiež sa to diskusie netýka, ale predsa ma to zaujíma.